évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem mindegy, miért harcolunk !

2013.12.31. 19:05 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Soha, semmi ellen harcolni nem érdemes, mert annak, csak vereség lehet a vége. Ennyit legalább, megtanulhatnánk a zsidóktól, mert sokkal többet nem lehet, és nem is szabad. Nem vehetünk át olyanokat, mely tulajdonságoktól megszűnnénk magyarnak lenni.

      A ma Magyarországon kiépített, és uralkodó judeo-fasiszta rendszer sem azon harcol, hogy ne legyenek magyarok döntési pozícióban. Azért és csakis azért, hogy az ilyen posztokat zsidók töltsék be. Ez a harc sikeres, és mellékhatásként garantálja a magyarok kirekesztését.

    Legyőzni, ezt a tendenciát, csak a saját fegyverével lehet.

Nekünk, magyaroknak, egységesen és elszántan, azért kell harcolnunk, hogy minden döntési pozícióba Magyarországon, nemes, magyar ember kerüljön.

   Ez a harc, sikeres lesz.

Következésképpen, olyan szintre csökkenti, a vezetésben maradó zsidók számát, hogy akaratérvényesítő képességük megszűnik.

  Kit zavarna, ha van néhány a parlamentben is, ők is itt élnek, és akik itt születtek, jogosan teszik. Verheti, amelyik épp ott van, fél téglával a mellét, hogy apja, anyja az, így természetesen ő sem más. Jó! Legyen!

  Azt viszont ki kell zárni, hogy néhányszázezer vendég, alapvetően meghatározhassa a magyar nép életét. Ebből elég!

   Magyarországon, a törvényeknek, a törvényhozásnak, végrehajtásnak, magyar alapokon kell állnia, úgy, ahogyan azt 1222-ben II András királyunk, örök időkre, királyi dekrétumában, az aranybullában, bölcsen és előrelátóan meghatározta.

Nem cionista előjogokkal, kettős mércével, unios diktátumokkal spékelve.

   Ez, ősi magyar jog. Megkérdőjelezhetetlen, és egyáltalában nem annyira fasiszta és nacionalista, mint az ellene tiltakozó Izrael törvényei. Ez a kettős mérce sem állhat meg.

   Ez most a magyarság nehéz, megoldandó, de tiszteletre méltó feladata.

Meg fogunk felelni ennek a feladatnak, érzem a zsigereimben. Megérett hozzá az idő, és a nemzet (nem a trafikos) öntudata is.

Viktor hiába harsogja habzó szájjal a rezsicsökkentést, a múltból már ismerjük, a jövő hazugságait. Hiába ad a pénzünkből milliárdokat a holló ipar fellendítésére, az eddigieknél nagyobb támogatásra, a testvérpártja sem képes, az pedig, a jelenlegi elutasítással szemben, édes kevés lesz.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr385719288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása