évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem kell az erőszak!

2014.01.10. 09:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Sokan tudják már, de még mindig nem elegen, az erőszak ideje lejárt.

Mi magyarok, az emberiség egészével, jó és rosszindulatúakkal együtt, haladunk egy békés, erőszakmentes, szeretet alapjain álló, önzetlen, bőségtől és jóléttől kellemes világ felé.

    Sokunkban fogy már a türelem.

Ismerjük az ígéretet, de még semmit nem látunk, a megvalósulásból, az ígéret realitásából. Sokan érezzük úgy, hogy folyamatosan elvesznek tőlünk valamit. Erőszakosan, jogosulatlanul elveszik a pénzünket, a perspektívánkat, a pozitív jövőképünket, mindent, amihez alanyi jogunk fűződik, hogy Isten rendelése, és örök igazsága szerint, bőségben, boldogan éljünk ezen a Földön.

    Ez az állapot, sokunkat harcra ösztönöz.

Harcolunk bankokkal, emberi jogainkat lábbal tipró törvényekkel, rendeletekkel, ezeket megalkotó, és végrehajtó kormányokkal, háttérhatalmakkal, és ez a harc, rendre eredménytelennek tűnik.

   Ebben a formájában örökre az is marad!

Ellenségeket, ellenségképet keresünk, és találunk, akit gyűlölni lehet, aki ellen jogosan , igaz harcot vívhatunk.

   Nincs(!) ellenség.

Mi kreáljuk azt, miközben önmagunk ellenségeivé válunk.

   Harcolunk azért, hogy végre kirekesszük a hatalomból mindazokat, akik eddig méltánytalanul bántak velünk, becsaptak, kifosztottak, és kínjainkon épültek.

  Mindeközben, nem fordítunk figyelmet azokra az embertársainkra, akik meglátták, és követik a becsületes irányt, és ezzel, alkalmasak egy jobb, emberibb, igazságosabb rend kialakítására.

   Nem azon kell fáradnunk, hogy Bajnai, Gyurcsány vagy Orbán, kirekesztődjék.

Ha ezt tesszük, hatalmas energiákat koncentrálunk körülöttük, aminek segítségével, biztosan a nyakunkon marad valamelyik, és hogy melyik, az teljesen mindegy.

   Aki változást, tisztességet, igazságot, és ebből következő bőséget akar, annak arra kell koncentrálni, hogy azok kerüljenek pozícióba, akik a megfelelő irányban haladnak. Ha körülöttük koncentrálódik az energia, a közfigyelem, ennek erejével felhatalmazzuk őket, és automatikusan zárjuk ki azokat, akik évtizedek óta, élősködők kiszolgálásával nyomorítanak bennünket.

    Biztosan nem vagyunk egységesek.

A megosztottság, ellenfeleink eredményes stratégiájának következménye. Cselekvőképtelenné akarják tenni a nemzeteket, és erre, hosszú idő óta képesek is.

Mindezt azért, mert természetes reakcióinkkal, a rossz ellen tiltakozunk, próbáljuk akadályozni, amivel valójában folyamatosan támogatjuk, hiszen gondot fordítunk rá.

   Nem tiltakozni kell!

Nem akadályozni haraggal, gyűlölettel gátolni a tisztességtelent, de támogatni szeretettel, együttérzéssel őszinte szándékból, a becsületes irányt.

   Ha egy Ángyán, egy Kásler, egy Vona, ennek a szeretetteljes támogatásnak az energiájával megkapja a lehetőséget, bármelyik egyenként, vagy vállvetve mindhárman, megvalósítják, amit mi szeretnénk. Lesz becsület, igazság és jólét. Munka, megélhetés, perspektíva.

   Abban a pillanatban válik huszadrangú kérdéssé, mi lesz a korábbi fosztogatók, erőszakosok sorsa. Isten malmai, lassan de biztosan, és módszeresen őrölnek. Mindenki megkaphatja, ami neki dukál, de csak akkor, ha az embereket a szeretet, a megbocsátás, és az egymás iránti kölcsönös megbecsülés vezeti.

  Így kell lennie!

Nem a felelősök megbüntetése a cél. Nem lehet az!  Ennek, szándékunktól függetlenül, a körülmények alakulása folytán kell bekövetkeznie. A cél, önmagunk megtisztítása, az ellenségesség megszüntetése, embertársainknak, hibáikkal együtt történő elfogadása kell, hogy legyen. Nem írhatjuk le, nem lehetetleníthetjük el a vétkeseket. Ugyanolyan emberek, mint mi, hibákkal, erényekkel, érzelmekkel. Ha ellehetetlenítjük bármelyiket, semmivel sem leszünk jobbak náluk, hisz ők is ezt teszik mindnyájunkkal. A teremtő Isten, rossz szemmel nézi ezt, ne menjünk szemben az akaratával. Minden retorzió, csak az igazság helyreállításának mértékéig mehet el. Ami ezen túlmutat, önkény, erőszak, hatalommal való visszaélés, ami a jobb világban lehetetlen fogalom.

 Ennek kell szemünk előtt tisztán látszania, hogy mindenki, MINDENKI valóban boldogan élhessen az eljövendő békés világunkban.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr125750139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása