évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tisztáznék néhány dolgot.

2010.02.20. 12:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Tisztáznék néhány dolgot.

 

  Megtiszteltetés számomra, hogy sokan látogatják írásaimat, és kirakott anyagaimat. Mindenkinek köszönöm, és remélem, sokaknak sikerül, segítenem új információkkal, és csak keveseknek, a rászolgálóknak okozok kellemetlen perceket.

     A látogatók között barátaim is vannak. Egyikük rosszallta, a cím,

kevéssé utal a tartalomra. Másként fogalmazva, hol van ebben az átverés?

   Ezt a kérdést szeretném most tisztába tenni, szerény ismereteim szerint.

Átverés hosszú idő óta, a világtörténelem, általában a történelem, és a magyarok oktatott története és történelme.

 

      Az imént említettekben szereplő állítások, számos helyen köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.

     Először talán hazai vizeken célszerű evezni.

A Magyarság sokkal ősibb nép, mint ahogyan azt, fiataljainknak iskoláinkban oktatják. Szó sincsen történetében, a nyereg alatt húst puhító barbár hordáról.

Hamis állítás a honfoglalás is, mert az visszatérés volt. A magyarság a Kárpát-medence legősibb népe, és ha el is hagyta egy-egy időre, mindig visszatért.

Amikor más népek, még a birkát sem nyírták, a magyarságnak már írásos emlékei voltak. Ezeket a világ minden részén meg lehetett találni. A középkortól napjainkig elszántan kutatják, és folyamatosan semmisítik meg. Ennek ellenére, a siker még mindig nem teljes. Érdekes adalék, amikor az amerikai hadsereg, bombázta és megszállta Irakot, a múzeumokat annyi károsodás érte, mint bármely stratégiai célpontot. Később a gyalogság módszeresen feldúlta és kifosztotta. Vajon miért? A hadsereg csupa régészből állt, vagy ez egy fedett parancs volt? Sokat kéne írnom erről a témáról, hogy egy töredék részét közreadjam, de ezt nálam sokkal jobban megtette Bodor Ernő, „azigazijezus”

link alatt, vagy –Aranylaci- az övén.  Érdemes böngészni a honlapjukon.

  A világban 70 óta szerveződik és működik egy háttérhatalom. Gonosz szándékokkal, gyilkos ösztönökkel, és egyre növekvő befolyással.

Az emberiség szemébe hazudva, cselekedeteit úgy tűnteti fel, mint ha azok, az emberiség érdekeit szolgálnák, miközben kizárólag, saját hatalmának növelésére szolgálnak. Ez a sötét erő. És kinek rendeltetett vele szembe állni? A Magyarságnak. Igen! Meglepő, de nem tévedés. A MAGYARSÁG mutathatja meg a világnak, hogyan lehet és kell a háttérhatalmat lefegyverezni.

Nem véletlen, az a görcsös igyekezet, amivel a magyarságot elpusztítani szándékoznak, közben azt hazudva, hogy mindezt értünk teszik.

   

     Valójában mi vagyunk az egyetlen számottevő ellenfelük. A mi példánk nyithatja fel, az ébredező, de még mindig nem tisztán látó emberiség szemét.

Ez a magyarság elrendelt ősi küldetése. Visszaszorítani az erőszakot, a lopást,

a gyarmatosítást, a földön. Erre vagyunk predesztinálva. Szenvedésünk, és megaláztatásunk az, ami elegendő erőt, és elszántságot adhat a megvalósításhoz.

Most végre, egyetértés és összefogás látszik kirajzolódni a Jobbik kitűzött céljai mentén. Őrizzük meg ezt az összefogást, szavazatainkkal szűntessük meg az átverés hatalmát, amíg lehet.

 

     El is mulaszthatjuk szétszavazással, aminek hosszú nyomorgatás lehet a vége, és utoljára hatalmas vesztességekkel, fegyveres harccal kell kivívnunk azt, amit ma vesztességek nélkül tehetünk meg.

   Az alapkérdésre adott válasz: hol az átverés?

A felénk megvalósuló hazug kommunikáció, és a mögöttük álló tényleges szándék ellentmondásában.

 

   Még egy kérdés.

Az oldalon számos írást publikálok Julosvai Daróczos Bendegúz tollából.

Ezt a nevet  a költő, egy ősének tiszteletére vette fel, miután kezébe került annak egy terjedelmes írása 1666-ból. Először ezt dolgozta át, ma érthetőbb formába, és az után kezdett maga is íráshoz. Ez egy hosszú, de érdekes írás. Elég nehezen emészthető, de sok mindenről, elsődlegesen a magyarság ellenségéről szól.

A kedves érdeklődőket nem akarván terhelni, nem tettem ki.

Ha valakit érdekel, és ezt kellő számú komment támasztja alá, akkor kiteszem.

Elolvasása a gyorsan olvasóknak is legalább egy óra (cca. 65000 karakter)

 Köszönöm eddigi érdeklődésüket, és türelmüket.

Minden kedves látogatómat szeretettel üdvözlök.

 

Béla László

   

     

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr231775566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása