évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nekem küldték, kiteszem

2010.02.22. 19:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 
Azt hiszem, ezek úgy gondolják, elérkezett Magyarország teljes leigázásának ideje, a rabszolgák – azaz mi, magyarok, s magyar állampolgárok (kiv: közel-keleti kettős áp.) – teljes vagyoni és jogfosztottságának az ideje.
Én meg úgy gondolom, elérkezett az ideje annak, hogy az egész ország – magyarok és nem magyarok (és az esetlegesen fellelhető tisztességes zsidók) egyként álljunk fel és mondjuk ki: NEM!
Nem vagyunk felelősek megszállásunk idején történt egyetlen eseményért sem.
Hat évtizede fizetjük – más államokkal egyetemben egy SOHA MEG NEM TÖRTÉNT HOLOKAMU-ért a „kárpótlást” a világtörténelem legagresszívabb, legsunyibb, legpofátlanabb népségének, a zsidónak. Friedmann szavaival kiegészítve az askenázi zsidónak.
Hát ennek most vége.
Ne kerülhessen a Parlamentbe egyetlen képviselő sem, aki ki nem mondja: ELÉG VOLT!
Mert mi jön most?
A MÁV után a földek, ahol keresztülhaladtak a vonatok?
A lakosság, amely inni adott a masinisztáknak???
Szálasi hagyta volna inkább őket mezítláb áthajtani Ausztrián és Csehországon, ahogy a németek akarták? Még ő, ez a német báb is képes volt azt mondani, hogy NEM. Ha nem adnak vagont, egyetlen zsidó sem mehet el!
„Az alperes szerint a MÁV segítsége nélkül nem lehetett volna ennyi zsidót Auschwitzba szállítani.”
IGEN!
Ott döglöttetek volna meg mind 1944 decemberében az Alpok és a Kárpátok hágóin,  cipő és téliruha nélkül, német katonáktól terelve! Mert  vittek  volna vagon nélkül is!
Inkább megköszönhetnék – ezt is – a túlélők.
De akkor most vajon miért perelhetnétek? Tán épp azért, hogy a mocsadék MÁV nem engedett benneteket vonatra szállni????
Ha van sapka, ha nincs?
És milyen 437 ezer?????
Utánaszámolt már valaki, hogy az hány vagont jelent? És mennyi időt?
A legvadabbul dúló háború kellős közepén volt szenünk, mozdonyunk és vagonunk – a szarrá bombázott országban – hogy félmillió zsidót deportáljunk? „Éjjel-nappal”??? A katonák és a hadtáp, hadianyag szállítása helyett???? A szétbombázott vágányainkon és állomásainkon?
Ép ésszel állíthat valaki ilyet? (Ha nem zsidó...)
Egészen 1947-ig összesen 247 ezer munkatáborban elhunyt polgári személyt tartottak nyilván – haláluk okának pontos megjelölésével, merthogy a németek precizitását senki nem vonhatja kétségbe (az askenázikat kivéve) – kiknek 62 százaléka volt zsidó. A halálokok között 52%-ban a tífusz szerepel. A tetvek miatt. Ezért kellett a kopasz fej és a ruhák Cyklon-B -s fertőtlenítése.
Na jó.
Akkor most mi jövünk.
Kérjük a TELJES kárpótlást TRIANONÉRT!
Hogy ez pontosan hány TRILLIÁRD dollár, azt korábban már kiszámolták, ment is itt körbe, tehát létező és pontos adat.
A kárpótlást izraeltől, a zsidóktól követeljük.
Mert tény, hogy a nyugati nagyhatalmak AZÉRT szabdalták szét Magyarországot, hogy megállíthassák a zsidó bolsevizmus terjedését a világban. Mert akkor Magyarországot KIZÁRÓLAG bolsevik zsidók vezeték, azaz kohn béla és csürhéje. És ez kordokumentum, nem mellébeszélés. (Jól kiegészül azért a tegnap körbeküldött Friedman-vallomással, ahogy a zsidók megakadályozták az angol-német békekötést 1916-ban, s belerángatták az addig teljesen németbarát USA-t a háborúba)
Aztán kérjük a kárpótlást izraeltől és a zsidóktól AZÉRT, mert a Zsidó Világszövetség 1943-ban, Rooseveltnek és Churchillnak írt levelében KIFEJEZETTEN óvta az elnököket attól, hogy elfogadják Horthy békeajánlatát, merthogy akkor mi lesz a Magyarországra menekült és ott biztonságban élő zsidókkal?! Érdekes, hogy itt meg sem említik az azóta oly sokat gyalázott zsidótörvényeket, Horthy zseniális húzását Hitlerrel szemben, amivel befogta a diktátor száját, hogy mi minek gyámolítjuk a parazita fajt! (Tényleg, miért kellett?) Így szakad ránk a pokol 1944-ben. Magyarországot terrorbombázták, a vasútvonalakat bombázták, de érdekes módon az Auschwitzba tartó vágányokat soha, arra nem is repült egyetlenegy repülőgép sem.
A MÁV tudott a "haláltáborról", de az angol és amerikai hírszerzés nem, ugye??? Ki az, aki beveszi ezt a képtelenséget?
És ha már második világháború – emlékezzünk meg a Bakonykuti születésű stein jakabról, a mai hadügyér nagypapájáról, s az ő vágóhídról visszalopott lovakról, meg papírtalpú bakancsairól – mellyel a korabeli hírek szerint „ellátta” a II. Magyar hadsereget – kik aztán – javarészt emiatt – el is pusztultak a Donnál…
Aztán kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól a rákosi/rosenfeld diktatúráért, népünk ifjúságának elpusztításáért, elüldözéséért, az ország soha nem látott nyomorba taszításáért.
Végül kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól az utóbbi húsz év szabadrablásáért – amit burkoltan – privatizációnak neveztek, de peresz kimondta a farbát: "Felvásároltuk Lengyelországot, Romániát és Magyarországot". A vásárlás itt kissé erős kifejezés, ugyanis a beépített fajtabeliekkel megkötött üzletek lényege épp az volt, hogy SEMMIÉRT NEM FIZETTEK, de mindenre "támogatást" vettek fel, romboltak, majd továbbálltak – nem messze, csak a következő lerablás helyszínére.
Történészek kellenek, akik ezeket az adatokat halálpontosan összegyűjtik és közreadják.
Történészek kellenek, akik a HOLOKAMU legendáját végre méltó helyére, a történelem szemétdombjára hajítják, felsorakoztatva valamennyi – eddig megdönthetetlen – bizonyítékot arról, hogy SOSEM LÉTEZTEK gázkamrák, ilyen kivégzési mód sem létezett SOHA. Az állítólagos gázkamrákat a holokamu-szédelgő elie vizelet találta ki – csak úgy, mint a lámpaernyőt, zsidószappant, és a többi elmebetegséget. Az 1944-es angol légifelderítési képeken nem látszanak azok a kis tornyok, amelyek az 1946-oson már igen – ezek orosz felvételek és ezekre mondják, hogy gázkamrák voltak. Szintén hiányzik ezen "kamrák" faláról a cianózis enyészhetetlen kékje...
Sorolják fel NÉV SZERINT a – nekik – hiányzó 437 ezret, mutassák be felmenőiket, s leszármazottaikat (nyilván a túlélőkét, most nincs kedvem viccelődni), hivatalos kordokumentumokkal. Igazolják, hol éltek, mikor, melyik vonattal szállították el őket, mikor és miben haltak meg. És ez utóbbi egyezzen meg a HITELES (nem utólag gyártott) német nyilvántartásokkal.
És kell MAGYAR BÍRÓ, MAGYAR BÍRÓSÁG és MAGYAR VÁDLÓ, aki előtárja és számonkéri mindezeket.
A bírósági tárgyalást természetesen nem illinoisi bíró fogja lefolytatni, hanem MAGYAR.
Van ilyen?
Nincs már hová hátrálnunk.
Lehet, hogy nem hiszed, de vége. Hiába bagatellizálod el, innentől már a Te bőrödre és gyermekeidére megy a játék, nincs tovább.
A leigázás utolsó felvonását látjuk, a rabszolgahad, vagy feláll, vagy végképp járomba hajtja fejét és két generáción belül tökéletesen megsemmisül. Elvették földjeinket, perceken belül elveszik vizeinket, kiirtják erdeinket és állatainkat, gyári "élelmiszerekkel" és emelt higanytartalmú oltásaikkal sterilizálnak, vagy épp elpusztítanak Mindannyiunkat.
Nem hiszed? Az a Te bajod
Megpróbálsz nem törődni vele?
Attól még ő "törődik" Veled, rá fogsz jönni.
Van még idő összefogni?
Rajtad is múlik.
Isten kezében vagyunk.
De most ne Mátyás királyt küldjön nekünk.
Hanem előbb Spartacust.
A.
(Egyébként lendvai sipánka épp most a híradóban sivalkodik a BKV-s ügyek kapcsán az ellen, hogy kollektív bűnösség elvét használják – merthogy ilyen nincs! No, kérem. Akkor mi a vádalap Illinoisban? Van, amikor létezik a kollektív bűnösség??? Melyik jogrendben?
Sent: Thursday, February 11, 2010 7:23 PM
Subject: pör
 
 
Zsidók deportálása miatt perlik a MÁV-ot

Egy reakció, egy új "törvényre"

Kurucinfo

 

Szájzárat a kiéheztetett, kifosztott magyarságra!
Reklám
Az idegen és a magyarokéval ellentétes érdekeket szolgaian teljesítő Parlament mai, a választások előtti utolsó ülésszakán nem fontosabb törvény meghozataláról döntött, mint a holokauszt tagadásáról, azaz annak büntetéséről.
Lett volna mivel foglalkoznia az új kormány felállása elleni ülésén a kormánynak, azaz bocsánat, nehogy azért is megbüntessenek, mert nem használom eléggé a gyurcsányi nyelvezetet, tehát, a kúrmánynak? Ugyan már, olyan bagatell ügyek mint az, hogy Veres János nemrégiben 25 millió dollárt dobott oda csak úgy a mongoloknak, hogy azok felújítsanak egy olyan gyárat, amelyet Soros György kíván megszerezni valami privatizációs trükk által, nos, ezek szót sem érdemelnek a Parlamentben. Igaz, lehet, hogy a túlbuzgó zsideszes képviselőt (ha van ilyen) maga Kövér László inti le hátulról, azt súgva: „kussoljál már, paraszt, mi is benne vagyunk”.
Nem is olyan rég derült ki, a magyar sajtó meg tegnap tette nyilvánossá, hogy egy felmérés szerint hazánk négy régiója került be a legszegényebb húsz uniós régió közé. Azaz, hazánk területének több mint a felén élő magyarok mélyszegénynek számítanak Európában. Mindez szintén fabatkát sem ért a magyarországi tolvajelit politikusai számára, erről nem cikkeztek hosszan a szélsőliberális és baloldali újságok meg portálok, nem boncolgatták az elmúlt nyolc év szocionista, valamint az elmúlt húsz év globalista gazdaságfilozófiájából fakadó hibákat, szándékos károkozásokat.
A hírek szerint, az MSZP nevében Mesterházy Attila nyújtotta be az indítványt, amit a cionista banda persze röhögve megszavazott, a Zsidesz álságos tartózkodása mellett. A kommunizmus bűneinek tagadásának büntethetőségét korábban indítványozó narancspolgárok, ezek a lusta citoyenek, most azoknak nyújtottak segítséget, akiknek a volt pénzügyére, az operatőrök lelkes rajongója, a kamerákat lefejelő Veres János saját bevallása szerint a kínai kommunisták pénzén utazott Makaóra. S íme, a kommunista diktátorokkal bratyizó, emberi jogok elnyomása iránt érzéketlen (emlékezzünk csak Tibet vallási vezetőjének, a dalai lámának szocionisták általi megalázására, amikor Őszentsége hazánkba látogatott) banda, karöltve a szemfényvesztésből ellenzékinek nevezett kollégáikkal átnyomták az afrikai szintre süllyedt Magyarország torkán a szájzártörvényt, háttérben pedig öntelten vigyoroghattak a tolerancia bajnokaiként mutatkozó zsidó vezetők, rabbik, akik közül nem egy, és nem kettő érintett különböző korrupciós botrányokban, ráadásul akad köztük munkásőr is! Mert ugyebár mi más lehetne egy magyarországi zsidó, ha nem a kommunista diktatúra volt, a szélsőliberális elnyomó rendszer jelenlegi kiszolgálója.
Hol vannak nálunk a Finkelstein-ok, a Shamir-félék, tenném fel a kérdést, ha érdekelne engem a zsidóság lelkiismerete – bár a hazai zsidóság elmúlt száz évét nézve, nem hiszem, hogy lehet esetükben bármiféle emberi lélekről elmélkedni –, ha nem jutottam volna el oda sok százezer magyarral egyetemben, hogy ezekkel nincs már mit, és nincs már amiről.
A vérlázító, hogy ők játszódják a halottakat sajnáló politikusokat, kérdéses bűnökért megbűnhődőket – és Dosztojevszkij most hangosan felröhög a sírjában –, amikor az egész nem több egy sima kampányfogásnál. Most elő lehet adni a szélsőjobboldal feletti végleges győzelem mítoszát, amiben készséges partner lesz minden sajtóorgánum. Négy évvel ezelőtt, nem sokkal a választások előtt ültek győzelmi tort Kókáék, hogy mekkora tett volt részükről Dunaújvárosba hozni egy koreai gumigyárat. A „rosszabbul élünk mint négy éve” ellenére, megnyerték a választást. Ki az a hülye, aki nem látja, hogy ismét erre megy ki a játék, a szocionisták ismét kerestek és találtak maguknak egy akármit, ami miatt győztes fejjel vonulhatnak be Bethlen Napkeltéjébe harsogni. Az, hogy a Zsidesz szándékosan vagy tudatlanságból segített rá erre szinte mindegy is. Akár így, akár úgy, de nem érdemesek arra, hogy a hatalom közelébe kerüljenek, nemhogy kormányrúdhoz. Annyit sem tudtak elérni – ismétlem –, hogy a kommunizmus bűneinek tagadása belekerüljön a törvénytervezetbe. Pedig nagyon akarták, persze addig akarták, míg tettekre nem került a sor. Románia uniós csatlakozását is addig bojkottálták, míg szavazni nem kellett róla, akkor hirtelen elfeledték az erdélyi magyarokat, s a lehetőséget, mely az ölükbe hullott.
Jól nézünk ki: a szakadék szélén állva, miközben Szerbiában napi rutin a magyarok megverése és Szlotákiában ezer eurót ér egy magyar nyelvű káromkodás, Magyarországon büntethetővé teszik a gondolkodást, a történelem tudományának objektivitásra való törekvését, mindent, ami az európai szellemet valaha is éltette, főleg mifelénk. Ami pedig a legszomorúbb, alig maroknyian fogunk tiltakozni e gyalázat ellen, a magyar nép többsége olyannyira elgyötört, hogy ezt is szó nélkül nyeli le.
Ha már szóba került Románia: arrafelé új szelek fújdogálnak, Bukarestből a Szent Anna gyönyörű tavát is hamarabb meglátják, talán ideje lenne itt hagyni Pannóniát, és emigrálni Romániába. Esetleg visszaszerezhetjük Erdélyt is, de ha mégsem sikerülne ez akkor is biztos, hogy hamarabb békélnénk meg az amúgy emberséges román juhpásztorral, mint ezekkel a zsidókkal és bérenceikkel!
Persze mindenek előtt ne feledjük a német ellenállók jelmondatát: ahol az igazságtalanság igazsággá válik, ott az ellenállás kötelesség! (Wo das Unrecht Recht wird, wird der Widerstand Pflicht!)
Portálunk persze továbbra is kimondja az igazságot.
Csak azért is!
Florian Geyer – Kuruc.info
(A német kifejezés ötletéért köszönet az NS-frontnak)
 

A magunkfajták véleménye

 

Nekem személy szerint, és úgy gondolom, velem együtt rengeteg Magyarnak, az a véleménye, hogy ez az egész nem több, mint vihar a biliben.

Mindazonáltal tanúlságos!

Fontos odafigyelni, kinek volt arca, egy ilyen törvényjavaslatot, a képviselők helyét bitorló, elhiteltelenedett antimagyar gittegylet elé terjeszteni. Szerintem azt, vagy bűnszövetségben való elkövetés esetén azokat, akik ezt megtették, sürgősen, és végérvényesen ki kell tiltani a Magyar politikai életnek, még a perifériájáról is.

Oda csak írástudó ember való, aki el tudja olvasni, az összefoltozott, de jelenleg még érvényben lévő alkotmánynak, a szólásszabadságra, és véleménnyilvánításra vonatkozó részét. Egy normális ember, aki nem analfabéta, tehát ismeri az idézett passzust, nem fogalmaz meg olyan javaslatot, ami ezzel homlokegyenest szembe megy.

Csak remélni merem, hogy ebből a képtelenségből soha nem lesz Magyarországon törvény, mert az elnök nem fogja aláírni. Ha mégis, akkor egyel hosszabb  lesz azoknak a törvényeknek a listája, amelyet a Magyar Kormány, és a valós képviseletre felesküdött Magyar Parlament, beiktatása napján, teljes egyetértésben eltöröl. (hatályon kívül helyez)

Szerintem ezért vihar a biliben ez a cirkusz.

Volna egy példatörténetem is ide, de most sajnos mennem kell. Később majd hozzáfűzöm.

Béla László

A történet, amit ígértem.

 

Magyarnak lenni 2010-ben nem épp büszkeség.

 

  Anti ballag a pesti flaszteren. Épp az apehtől jön, ahol meg kellett reklamálnia az adóját, mert tévedésből duplán számolták. Közben a szürkék megbüntették, mert nem vett cédulát. Mikor épp kifizette, megjelent a közeg, egy lopós autó társaságában, és megbüntette szabálytalan parkolásért. Azt is kifizette. Közben a „dolgozók” elkezdték felcsörlőzni az autóját.

 Mondja a közegnek - Ezek most mit csinálnak?

Közeg - Elvisznek egy autót, mert akadályozza a forgalmat.

Anti - itt? A semmi közepén?

Közeg - Ott a tábla nem látja?

Anti – jó! De most tette zsebre az érte járó bírságot! Kifizettem! Nem?

Közeg –azt már velük egyeztesse. Viszontlátásra.

Anti a dolgozókhoz – jó napot uraim! Ki intézi ezt a bulit?

„dolgozó” – én. Felel az egyik, meg sem állítva a csörlőt.

Anti –ez az én kocsim. Most fizettem ki a bírságokat a parkoló cetliért,   

          meg a szabálytalan parkolásért. Itt vannak a papírok róla, és most   

         rögtön el is megyek innen.

„dolgozó” – hiszi uram hiszi. Ebbe legközelebb Köcsögfalván, a Libás  

         utca hétben ülhet bele. Ott adják vissza – jó pézéé.

Anti – de uraim! Álljanak le! Ez tisztességtelen!

„dolgozó” – ne dumáájjon annyit! Haggyon dóógozni, vagy visszahívjuk   

          a közeget!  Közfeladatot látunk ee.

Jobb híján elindul Anti Köcsögfalvára. Szembe jön vele három, nem éppen albínó srác. Egyik nekiütközik, aztán rámordul: nem lácc?

Bocsi, felel Anti, és továbbmegy. Egy trafik előtt lassít, hogy BKV jegyet vegyen, de nincs a farzsebében a pénztárcája. Ellopták.

Egyszóval nem a legjobb kedvében van. Ahogy áll a trafik előtt és tépelődik, most mit is tegyen, Pinkász terem mellette, és megragadja a vállát.

Pinkász – te a múltkor a marhalegelőn jártál, és beletapostál egy  

                marhaganéba.

Anti   -és?

Pinkász –kárt okoztál, fizesd meg!

Anti  -miféle kárt?

Pinkász –a szép formás lepény alatt jó gombák nőnek, és benne 

             rengeteg   élősködőnek is helye van. Ahol beletapostál, ott  

              elvékonyodott, ki  fog száradni, és se gomba, se parazita.

Anti –és?

Pinkász –ez nekünk kár, fizesd meg!

Anti  -dehogy! Soha sem jártam marhalegelőn, és nem léptem semmibe.

Pinkász –ezt te nem mondhatod. Ott a gané a cipődön.

Anti  -azt most kented rá.

Pinkász – akkor sem mondhatod!

Anti - miért is?

Pinkász – mert én megtiltom.

Anti –Tényleg? Hogyan?

Pinkász – törvényt hozok rá!

Anti döbbenten állt. Ez valóság, vagy hallucinál? De hamar rádöbbent, ma ez a valóság. Aztán elgondolkodott. Ez, amit meg kell szűntetni. Tollal? AK-val? Vagy zsákmányolt uzi-val?

Ezt majd az emberek eldöntik, -gondolta, és felszállt jegy nélkül a buszra.

 

Béla László

 


 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr891781915

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valami bökdösi Kövér bajszát Békésben 2010.02.24. 10:52:02

Az igazság szerint nem agyaltam még híren annyit, hogy írjak –e róla vagy ne, mint az alábbi témán. Szóval kezdetben úgy gondolat, hogy kár felfújni Kövér László Egyenlítő TV által leközölt mondatait. Mert süt belőlük, hogy baromság. Itt elsősorb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása