évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

egy kicsit lemaradtam

2010.03.04. 17:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kedves Érdeklődők!

  Mostanában kicsit elmaradtam a való élettől. Elsősorban a blogírástól.

Persze, nem a lustaságom okán, de azért, mert ebben a "jól" kipénztelenített országban egy öttagú család fenntartása, a 24 órából 24-et is képes lekötni.

Rabtartóink azt várják tőlünk, hogy ameddig ők Hawaiban sütkéreznek, más hozzánk hasonló rabszolgák pedig szedik tőlünk erre a kamatot, mi éjjel nappal dolgozzunk, hogy valahogy fenntartsuk magunkat.

Ezt mára elég jól elérték, de ez még nem elég. Hogy törvényeket hoznak a kettős mérce mellett, melyeknek alapján a Magyar okkal és ok nélkül egyaránt elítélhető, az még mindig kevés. Még nem pusztultunk bele.

A nyilvánvaló fosztogatásokon túl, hivatalokat hoznak létre, Magyarország életének ellehetetlenítésére. Elég eklatáns példa erre a tehergépkocsik behajtási engedélyekhez kötött mozgása. Valami éleseszű "magyarbarát" kitalálta, hogy a sulyhatár feletti járműveket mindenhonnan ki kell tiltani, illetve, a behajtásukat engedélyhez kell kötni.

Mi ebből a haszon? Az állítólagos indok, a körzetek zajártalmának, útromlásának, porszennyezésének csökkentése. Ez ugyanolyan hazugság, mint amit húsz éve ettől a fajtától megszokhattunk. Ha valahol szükség van egy ilyen jármű megjelenésére, ahhoz behajtási engedélyt kell kérni. Ezt különösebb ok nélkül, (robbanó anyag, egyéb közveszély) meg sem lehet tagadni. Így hát, a tiltott útszakaszokra éppen annyi jármű fog behajtani amennyi korábban, mert annyira van ott szükség.

Akkor hát miért van ez a cirkusz? Könnyű megérteni, ha tudjuk a főcélt, a Magyar nemzet ellehetetlenítését, hosszu távon kiirtását.

Vegyük sorra:

1. létre lehet hozni egy új hivatalt, ahol helyet kaphatnak ennek a fajtának, a minden hasznos munkára alkalmatlan egyedei, és ott jó állami fizetésért (a mi pénzünkből) el vannak mint a befőtt.

2. Egész jól lehet akadályozni azt, aki dolgozni akar/kényszerül, mert ez a hivatal nem a gyorsaságáról híres.

3. Be lehet szedni egy csomó pénzt tőlünk ilyen címen, ami aztán Isten tudja hova kerül, de az eddigi tapasztalatok alapján joggal feltételezhető, hogy ismert, vagy még le nem leplezett csatornákon, a másfajták zsebébe vándorol. Fontos nekik, hogy a miénkbe ne legyen. Ez amilyen gusztustalan,olyan szégyenletes is.

Gusztustalan, mert ennyi és ilyen mértékű rosszindulat és gyűlölet láttán az egészséges embert a hányinger kapja el.

Szégyenletes, mert valamennyien hagyjuk, (velem együtt) és eltűrjük.

Képtelenek vagyunk olyan kormányt választani, aki végre kipöckölné ezeket a törvényhozásból, és a végrehajtásból, egyszóval minden közhatalomból.

Ez egy rémálom! Igaz, eddig lehetőségünk sem volt, hisz egyik kutya másik eb.

Mára ez a lehetőség megnyílt. Talán meg is találjuk, és fel is hatalmazzuk olyan szinten, hogy tehesse amit kell.

Ami még röhely, vagy tragédia, -válasszon ki-ki kedve szerint- hogy kis hazánkban a "magyarbarát" kormány, és intézményei, sokkal szigorúbb határokat szabnak a légszennyezettségnek, szálló pornak, mint az únióban általában. azután ezt a határértékrt természetesen legalább eggyel többször túllépjük a megengedettnél. Erre az unió azonnal megbünteti/megfizetteti az országot mondván, nem vezettünk be útdíjakat, parkolási és egyéb sarcolási dijakat, hogy a légszennyezettséget csökkenthessük.

Tetszik érteni? Ez a külső, és belső együttműködés fenomenális!

Mi, hozunk betarthatatlan előírásokat, azokat megsértjük, ezért megbüntetnek, ennek elkerülésére újabb sarcok jönnek létre. Szép?

És még mindig élünk! És szavazunk! Remélem végre jól.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr171809163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása