évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Éjféli hajnal

2010.03.09. 20:19 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az országon végigszántó fény

 

   Ilyet még nem láttam, és nam is hallottam.

 

  Hosszú ideje foglalkozom ufo és ezoterika kutatással, így számos jelenséget kutattam, megismertem. Úgyszintén sok emberrel beszéltem, akik sok különféle, de alapjában, néhány csoportba sorolható jelenségekről, találkozásokról számoltak be.

  A 2010 február 28.-án éjfél tájt megjelenő fény, az általam eddig ismert jelenség csoportok egyikébe sem sorolható. Magam is azon szerencsések közé tartozom, akik érzékelték. Azt nem mondhatom, hogy láttam, mert a fény forrása számomra nem volt látható, de az éjféli hajnalra én is felfigyeltem.

     Az eset idején az 5-ös országúton haladtam Budapest felé. Alig hagytam el Alsónémedit, amikor hirtelen „reggel” lett egy pillanatra. Nekünk úgy tűnt, hogy a különös napfelkelte Gyál-Ferihegy-Vecsés térségéből származhat. Vártunk is további fejleményeket, de egyéb nem történt.

  A dolog érdekessége, hogy internetes és egyéb források is, hetekkel az előtt jelezték, hogy ilyen jelenségre kell számítani. Ehhez azt a magyarázatot fűzték, miszerint, Jézus ígéretet tett az embereknek, hogy még egyszer eljön a földre.

  A források között olyan is van, amelyik egyenesen azt állítja, nem csak a földre, de földrajzilag konkrétan Magyarországra fog eljönni.  Ezt az eljövetelt, jól látható, és mindenki számára feltűnő, szokatlan égi jelenségek sora fogja bevezetni.

  A világ számos helye közül, hogy épp hazánk lenne a szerencsés, nem tűnik túl valószínűnek. Eljön e egyáltalán, nem tudhatjuk, legfeljebb hihetjük. Érkezésének szokatlan jelenségekkel történő előrejelzése, mondjuk, nem szokatlan.

    Ha azt, a több mint kétezer éves ellentétet vesszük szemügyre, ami a magyarság, és egy másik, Jézus által már meglátogatott nép között feszül,

a dolog, már kevésbé valószínűtlen. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a másik nép, az eljövetelt követően csúfosan meggyilkolta, és Jézusnak, a magyarság őseihez való vitatott kötődése miatt, engesztelhetetlen gyűlöletet táplál a magyarsággal szemben, akkor a dolog már kezd érdekessé válni.

   Ha visszanézünk a magyar történelemre, a magyarságot ért súlyosnál súlyosabb csapásokra, és azt vizsgáljuk, melyikben mennyi szerepe lehetett/volt ennek a másik népnek, meglepően sok, közvetett és közvetlen adatot találunk.

   Ha azt látjuk, hogy ma, milyen intenzitással és töretlenséggel próbálják elpusztítani a Magyar népet, és felszámolni Trianon után végleg, Magyarországot, ez nem fikció. Érezzük a bőrünkön.

   

   Mindezek után, ha lehet ezen gondolkodni, egyáltalában nem lehetetlen, hogy Jézus, a hajdani gyilkosaival szemben, a Magyarság támogatásának szándékával, valóban hozzánk jön el.

    Mondom, nem lehetetlen, talán még logikus is lehet.

Hogy ez a mostani fényjelenség, szinte kizárólag a jelenlegi Magyarország felett mutatkozott, az már érdekes.

   Nekünk, magyaroknak azonban, önmagunknak kell magunkat megvédenünk az ősi magyar mondás szerint: „ Segíts magadon,Isten is megsegít”.

   Minden igaz szívű magyar tudja hogyan, és teszi is, mikor eljön az ideje.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr801826531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása