évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akadozik a múltinacionális qlagép

2010.03.16. 06:34 | béla lászló | Szólj hozzá!

Homok került a gépezetbe Magyarországon

 

Mint már írtam, a jól bevált gyakorlat szerint, a globalista fasiszta emberiségpusztító hatalom, világszerte kibéleli a nemzetek pártjait, a saját, megbízható, sokszínű csahosaival.  Ezeket vagy zsarolással, vagy pénzzel, vagy kiterjedt eszköztárából, valami más, becstelen eszközzel, a saját kiszolgálójaként őrzi meg. Ez a hatalomtól, a hiúságon át a szexig, vagy igazi szerelemig, rengeteg módszer lehet. A módszer közömbös, lényeg, hogy aljas legyen.

Egyetlen közös van benne, a hatás alá vont embert, eltérítve, a saját, belső, erkölcsi iránymutatásától, a választói iránt érzett felelősségtől, a nemzetközi fasizmus hű kiszolgálójává tegye, és ebben az állapotában, megbízhatóan meg is tartsa. Sok pártkatona nem is tudja, hogy efféle présbe került. Egyszerűen észre sem veszi. Elég egy-két főcsahos, aki a dolgot intézi, és máris, becsületes emberek tömegét képes, a nemzetek ellen irányuló, a globálfasiszta érdekeket kiszolgáló, önakaratuk ellen cselekedő bábokká alacsonyítani.

Ahogy a világ, politikai porondján mindenhol, ahol a multinacionális hatalom megszerezte az irányítást, így van ez ma Magyarországon is. A baj csak akkor van, ha homok kerül a gépezetbe.

  Mivel a gépezet az irigység, önzés, uralkodni vágyás, és beképzeltség talmudista sz@rából épül fel, ez a legszerencsésebb esetben is csak egy félkemény anyag.  Ha a kerekek közé homok kerül, azok nem bírván a nyomást kitérnek előle. Ettől eltorzul, és teljes egészében működésképtelenné válik.

Hogyan kerülhet homok ebbe a garantáltan tiszta qlagépbe?

Sokféle, módon.

Valójában egy közös forrása van ezeknek a „szennyeződéseknek” a világban.

Nem bonyolultabb dolog, mint az, az egyszerű tény, hogy a világ valamennyi pártja, alapvetően és mindenhol, becsületes, a közösségért dolgozni hajlandó, a nemzettestvérei jó sorsát féltő, becsületes emberekből áll.

A főcsahosok dolga, hogy ezeket az embereket megvezessék, és saját nemzetük kirablójává „emeljék”. Ehhez természetesen megfelelő pénzt, és hatalmat kapnak. Megítélésük szerint megfizethetnek, kirúghatnak, szélső esetekben börtönbe is csukathatnak embereket. Ennek ellenére nincsen egyszerű dolguk.

Ugye, a becsületes pártkatona azért lép be egy pártba, mert tenni szeretne valamit a közjó érdekében. Meg van győződve arról, hogy a választott pártjának ugyanez a célja. Teljes természetességgel, egy elé kerülő kérdésről, a nemzetének érdekében álló álláspontja fog megfogalmazódni. Itt kezdődik a beépített csahosok nehéz feladata. Ezeket az embereket kell meggyőzni arról, hogy a fehér, az valójában fekete, csak a sok buta ember hiszi fehérnek.

A hab a tortán, hogy ezt olyan aljas rafináltsággal kell tenni, hogy a pártkatonák ne vegyék észre, hol etették meg őket, sem a párton kívüliek ne lássanak bele, hogy valójában az adott párt tagsága agymosás alatt áll.

Miért is fontosak ezek a dolgok?

Először azért, mert ha a pártkatona észreveszi, hogy meg akarják vezetni, jobb esetben azonnal kilép, és elfordul a párttól, rosszabb esetben, basebalütővel veri ki belőle a csahosokat.

Másodszor azért, mert ha a közvélemény előtt kiderül ez az agymosó szándék, akkor az adott nemzet előtt, a csahosok által elkövetett aljasságok bélyegét, nem sikerül az egész tagságra rásütni. Márpedig ez a globálfasizmus egyik fő ereje.

Ellentéteket kovácsolni az emberek között, elérni, hogy kölcsönösen utálják egymást, akkor azután akadálytalanul lehet kibánni velük.

    Bocsánatot kérek. Ez az egész rendszer, még röviden vázolva is bonyolultbak tűnhet, de épp azért ilyen, hogy a mélyebben el nem gondolkodó ember, ne jöjjön rá a talmudista aljasságára.

Talán néhány példán át érthetőbbé válik.

Itt van mindjárt a magyar oktatásügy. Az intelligens párt minden tagja pontosan tudja, hogy a tudás, hatalom. A képzés szintje, a nemzet szintje, előrehaladásának, jólétének, nemzetközi megítélésének, sarkalatos pontja.

A judeofasizmus célja, hogy rajtuk kívül mindenki buta legyen, mert könnyen megvezetni, csak a buta embert lehet. Mint mondtam, a pártban mindenki tudja, hogy az oktatást nem szabad lerontani, sőt a jövő érdekében fejleszteni kell.

Itt lép be a főcsahos. Belebeszéli a tagság fejébe, hogy bár az érdek másnak látszik, a magyarságnak, ma fontos érdeke, hogy tandíjak miatt ne tanulhasson,

(majd tanul a gazdag libatolvaj csemete) egyébként sincs rá pénz, és különben sem várható, hogy a szántó-vető fizesse, az elit képzését. Legcélszerűbb lenne az egészet eladni, de ha azt nem, akkor legalább bezárni, hogy az ingó értékek szétlophatók legyenek, az ingatlanokat pedig felvásárolhassa a holdudvar.

Ez egy ragyogó, nemzetpusztító liberális project.

Nem látszott ki belőle a főcsahos agymosása. Meg is van a várt eredménye.

A választó polgár, az egész pártot, bunkósbottal veri el, a nehezen megszerzett közvagyonnak, még a közeléből is. A főcsahos jelest kap a judeofasiszta megbízóitól, és bár egy időre el kell tűnjön a politikai porondról, abban mindnyájam biztosak lehetünk, hogy ettől még nem lesz hajléktalan, hanem qrvajól fog élni a nemzettől lopott pénzen.

Mi meg hagyjuk?

Ennél nagyobb baj, a multinacionális fasizmus számára, ha a kiválasztott  főcsahos, nem csak gerinctelen, de még mellé hülye is.

Egyik pártunknak, az önkormányzati választásokon, jól bejött a judeofasiszta vetésforgó. Mivel a korábbiakban, a többi párt, nyilvánvaló átlátszósággal, igen aljas tranzakciókat hajtott végre, ez ellen pedig, ez a párt, elegendő hangerővel csaholt, megszerezte a Magyarok bizalmát.  Elsöprő győzelmet aratott az önkormányzati választásokon. Mint mondtam már, meggyőződésem, hogy minden párt, alapvetően becsületes emberekből áll össze. Amelyik tévútra fut, azt a beépített csahosai miatt teszi. No, ebben az esetben, egy rendhagyó dolog történt. Néhány polgármester, komolyan vette pártja meghirdetett irányvonalát, a nemzet felemelését, és élve a Magyarok által ráruházott hatalommal, a maga területén rendbe rakta a dolgokat, mit sem törődve a csahosok vicsorgásával.

Ilyenkor, az okos főcsahos, jó magas piedesztára emeli, és a tenyerén hordva mutogatja a Nemzetének, lám mit tudunk mi. Megnézhetitek, mire jutna az ország, ha ránk bíznátok.

Mit tett a hülye főcsahos? Nem fogják kitalálni. Elhatárolódott ezektől az emberektől. Közellenségnek, antidemokrata dilettánsnak tünteti fel őket, és nem is indítja a következő választáson. Inkább benevez egy Arabot, (aki ettől még lehet nagyon rendes ember) nehogy valaki a saját fajtáján képes legyen segíteni.

Lehet, hogy nem is a főcsahos hülye? Talán a póráz másik végéről hülye parancsot kapott?

Bummm! És akkor mi van? Ezek a polgármesterek egyéniként fognak indulni,

és eredményeik elismerése, meg a jövő biztosítása érdekében, a választók meg is választják majd őket. Magyarok és Cigányok egyaránt, mert ahol rend van, ott nem lehet az embereket attól semmilyen trükkel eltéríteni, sem megosztani.

Ahhoz először qplerájt kell csinálni.

A másik baki.

Az egyik áruló libatolvaj, a nép nyakába akarta varrni az ingatlanadót, mint a Nemzet vagyona, judeofasiszta elkobzásának újabb eszközét. Ez ellen egy másik főcsahosnak, a forgatókönyv szerint, hevesen kellett csaholnia a közelgő választásokra tekintettel.  Meg is tette. Aztán egy jóhiszemű embere, mert utál hazudni, valahol nyilvánosan kikotyogta, hogy a csaholás kifelé szól, de a berkeken belül, fontolgatják már, hatalmat kapván, hogyan lehet majd bevezetni.

A főcsahosok, ahhelyett, hogy a dologról mélyen kussoltak volna, hisz az emberek pár nap alatt elfelejtenék, pánik szerű sebességgel kirúgták az embert.

Ezzel, mint egy hangosbeszélővel, nyilvánvalóan és félreérthetetlenül üvöltötték az ország polgárainak füleibe, hogy a pali igazat beszélt. És ezek a fülek már nincsenek sem bedugva, sem liberális viasszal kiöntve.

Mindenki meghallotta, hogy most csaholnak is ellene, de alkalom adtán, első dolguk lesz megsarcolni a Magyarokat.

Ilyen és sok hasonló van még körülöttünk, és a Magyarság, mert becsületes lelkű és igaz, azt gondolá, hogy minden fajta az.

Ez messze nem így van, de szerencsére már sokan látják, és Isten segítségével tesznek is ellene.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr581843047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása