évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még valami

2010.03.22. 22:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

Még néhány gondolat a légtérsértésről.

 

Hazudnak, hasalnak, mellébeszélnek össze vissza.

Mindaz, amit ezzel kapcsolatban eddig megtudtunk hivatalos forrásokból, szöges ellentétben áll, az ország biztonságával, ellenben egybeesik valami nagymellényű izraeli politikus cinikus köpködésével.

  Miről is van szó, vegyük sorba.

Ha valaki, aki ezt megteheti Magyarországon, engedélyt adott ezeknek a gépeknek a berepülésére, súlyosan vétett az ország, és a nemzet biztonsága ellen. Világszerte köztudott, hogy ezek a gépek, a világ legagresszívebb hadseregének a részét képezik. Ha már itt vannak, bármit végrehajthatnak az akadályozás, vagy elhárítás bármilyen kockázata nélkül.

   Ha nem hazugság, hogy erről a hadügy nem tudott, akkor árulás az engedélyező részéről. Ha jól tudom, éles (háborús) helyzetben ez kollaboráció, amiért a tetten ért elkövetőt. Helyben, főbe lőtték.

  De hála Istennek nem éles helyzet van, amitől persze az árulás, még nem lesz hazafiúi cselekedet.

    Ha hazugság, hogy a hadügy nem tudott a dologról, akkor a Magyar Honvédség vezérkara, mulasztásos kötelességszegésben van, mert nem emelt fel vadászokat, nem kényszerítette le az idegen behatolót, vagy nem lövette le ellenállás esetén.

   Mindezek, szerintem, finoman fogalmazva is, durva ködösítési kísérletek.

Sokkal valószínűbb, hogy a felelősök nem mertek ellent mondani az izraeli parancsnak, és puhakukacúságukat, így próbálták a nemzet felé eladni.

NEM VESSZÜK MEG!

   A valódi ok, egészen más.

Nem akarok valótlanságot leírni, ezért csak annyit írok, nem emlékszem melyik hírcsatornán, és az elmúlt napok melyikén hallottam, egy lengőpajeszú nagyképű megmondó embertől, miszerint Magyarország, a világ egyetlen helye, ahol Izraelnek, „joga” van megmutatni erejét. Azt már nem fejtegette, miért.

Ha így lenne, akkor Palesztinában mi a ….. mutogat, sok száz halottal, és a lap kevés lenne a felsoroláshoz, amivel még.

  Ez a Magyarok felé megnyilvánuló alaptalan fenyegetés.  Elfelejtette az úr hozzátenni, ez azért olyan fontos nekik, mert ők is pontosan tudják, a Magyar az egyetlen nép, aki megakadályozhatja fasiszta törekvéseiket, és ez ellen nincsen fegyverük. Oltalom alatt állunk. Ahogy őket, bennünket sem lehet soha elpusztítani. Hogy ez egy Isteni oltalom, azt nem elég sokan tudják / hiszik, de van egy sokkal földhözragadtabb is. Már annyira otthon érzik magukat, úgy betelepültek, hogy egy terrortámadás, több áldozatot jelentene az ő oldalukról, mint a miénkről.

  Ha majd ismét MAGYAR, Magyar  kormány lesz hazánkban, és megszűnnek az előjogok, tolvajlási lehetőségek, és az élősködésnek minden , ma virágzó formája, akkor a munka és a szerény élet elől tömegesen menekülnek majd, a még fosztogatható nemzetek hazáiba. Akkor lehet majd okkal tartanunk aljas terrortámadástól, de akkorra már lesz megfelelő önvédelmi haderőnk, és a légierőnk sem vakondtúráson szundikál.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr461861078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása