évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Érik a gyümölcs.

2010.03.26. 00:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

És ezt a magyarok ellen is bevetették!

Igen, bevetették. A judeofasiszta világuralmi törekvéseknek, elviselhetetlen mértékben, útjában vannak, a világ, de leginkább Európa nemzetei.

  Bármit hajlandó ezért megtenni, a nemzetek felbomlasztása, lezüllesztése, végső fokon kipusztítása érdekében. Amelyik nemzet nem figyel, fiatalsága, könnyen esik áldozatul az ármánykodásnak. Napi hír, Ausztriából a Bajoroktól,

miszerint, alkoholtól túlfűtött fiataljaik, köztereken hangoskodnak. Ennek a viselkedésnek, Német földön, klasszikus zene „terápiával” sikerült elejét venni, de a Bajor fiatalokra ez kevéssé hat. Nem is ez a döntő. Tragikus a tény maga.

Félelmetes eredmény, 13-18 éves fiatalok, többnyire rendszeres alkoholfogyasztása.

      Hogy jön ehhez a globalizmus? –kérdezhetnék sokan.

Természetesen, nem direkt, közvetlen és felvállalt módon, csak úgy a háttérből, mint a globalizmus maga is.

  Az egész világot lassan elnyelni akaró, a magyar javakat is gátlástalanul elpusztító tömörülés gerincét, egy jól behatárolható fasiszta faj alkotja.

Aknamunkáját Európában úgy 1700 táján kezdte, és kisebb-nagyobb megtorpanásokkal, azóta, a mai napig is folytatja.

  Mitől külön faj ?

Mert genetikailag jelentősen eltér az europid emberektől,

Mert külső jegyeiben ez nyilvánvalóan látszik,

Mert sajátos, egyedül rá jellemző, emberi magatartásformát képvisel.

   Mitől fasiszta?

Mert megvalósítja a fasizmus valamennyi ismérvét saját cselekedeteiben.

Csak a saját elképzelését tartja megvalósíthatónak,

Az ettől eltérő véleményeket üldözi, gáncsolja,

Hatalmát mások megfélemlítésére alapozza,

Mindenki mással szemben engesztelhetetlen gyűlöletet táplál,

Céljai eléréséhez a népirtást is megengedhetőnek tartja.

Mindezek ellenére neveznek a csoporthoz tartozók, önmagukon kívül mindenki mást fasisztának, antiszemitának, nacionalistának. Legjobb védekezés a támadás.

  Sötét terveik már az 1900-as években napvilágra, írott formában is ismertetésre kerültek. (CION_BOLCSEINEK_JEGYZOKONYVEI.doc)

Hamisítványnak, alaptalan összeesküvésnek mondták akkor, és az óta is. Legtöbben el is hittük.

Sokkal későbbi dokumentum, a Dr. Richard Day előadásának visszaemlékezéséről készült jegyzet http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA

Ebből úgy tűnik, minden effajta társadalmi pusztulás/pusztítás, az ő szándékuk szerint zajlik. Elfogadnám ezekben a dokumentumokban foglaltakat szemenszedett hazugságnak, aljas rágalomnak, őrült, kreált, összeesküvés elméletnek, mert ilyen mértékű elaljasodást egyetlen emberről, vagy csoportról, fajról sem tételezek fel. Sajnos, ha nyitott szemmel körbenézek, a közeli és távolabbi múltunkban, pontról pontra látom megvalósulni a „rágalmakat”.

Ezek nem lehetnek önbeteljesítő jóslatok.

  Ezért kell éberen óvnunk, nagy szeretettel, és rengeteg türelemmel nevelni gyermekeinket, hiszen ők a jövő, a nemzet, és az emberiség jövője, a pusztító szándék ellenére is.

 Ha megérett is a gyümölcsük, együk meg jóízűen, rágjuk szét a magját, még ha hányingert kapunk is tőle, hogy azután természetes útján, de életképtelenül távozzék, és ne szennyezhesse tovább az emberiség bölcsőjét, és sírját, az Isten adta Földet.

 

Béla László

 

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr661869354

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: todo relojes mexico 2017.11.04. 05:30:44

Fontos győzelem a B csapattól - Barcanoticias - A vezető magyar FC Barcelona blog

Trackback: Solo haga clic para obtener el origen 2017.09.20. 14:56:44

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet ONLINE FILM HD - Online Filmek - Teljes Filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása