évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kicsit elrejtik a múltat előlünk

2010.03.30. 15:45 | béla lászló | Szólj hozzá!

Érdekes képeket talált egy ügyes hacker, állítólag az ENSZ titkos képtárában.

Az információ másodlagos, én is csak annyit tudok róla, amit az alábbi blogon megtalálni.

Minden esetre, szokatlan képek, óriás emberi csontvázakról, 35000 éves rovásírásos piramisokról, a Kárpátmedencében, melyek csillagképeket tűznek ki, az inka-maja piramisokhoz hasonló a tengerfenéken stb.

Ugyanez a blog adja közre, az 56-os forradalom előzményeit, a hatalom által szervezett előkészületeit, amiből lehetett egy jó kis magyar irtást, végrehajtani.

Korábban én is írtam, annak idején a szovjet megszállás tartósítására kellett 56. Ma hasonló a helyzet. Ma az EU csendőrséget kéne valahogy bejuttatni. Ne menjünk lépre, ne harcoljunk, hanem szavazzunk. A 2006-os utcai rendzavarásoknak, a likud szervezésében, gyújtószikraként kellett volna működnie, de csütörtököt mondott. Jól példázza viszont, a háttérhatalom, emberiség, és magyarellenes pusztító törekvéseit.

A világközvélemény miatt, ezek demokráciát hazudnak, ezért a látszatot fent kell tartaniuk. Ha egyszerre, mindenki számára nyílván valóvá válna, az egész emberiséggel való szembenállásuk, akkor a háború, nem világháború lenne nemzetek és tömbök között, hanem valamennyi nemzet irtó hadjárata az ellenük alattomban szervezkedők megsemmisítésére. Reménytelen! Meg sem szabad próbálni. Kipusztíthatatlanok.

Ellenük egyetlen módszer, a szeretet hatalma győzhet. Eltűrni a jelenlétüket, de kimondhatatlanul kirekeszteni minden más nép életéből, pontosabban annak befolyásolási lehetőségéből.

Ime a képek: http://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/upload/658331_1267777960_08681.pps#262,7,7. dia

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr311881082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása