évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Reflektorfényben a Magyarság

2010.04.01. 22:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

Figyel ránk a világ.

 

   Sokan nem tudják, talán nem is hiszik, mennyire a világ népei figyelmének középpontjában állunk. A háttérhatalom, már oly mértékben bekebelezte a nemzeteket, olyan szinten tette őket függővé egymástól, de leginkább a háttérhatalom szándékától, hogy legtöbbjük számára, ebből a pókhálóból való kitörés, mára lehetetlenné vált. Nem vállalhatják fel, az éhezés, a teljes ellátatlanság, beláthatatlan következményeit. Az „új hullám”, a new wave már körbefonta őket, a jól kitalált „kölcsönös függés globális rendszerének” ragadós hálójával. A hálószövő, lassan oldja fel a rabul ejtett nemzeteket, (vallás, erkölcs, család, identitás lepusztításával) hogy alaktalan, és ellenállásra képtelen, emészthető masszává tegye azokat.

   Egyedül a pók ősi ellenfele, a „rebellis Magyarság” tudta megőrizni cselekvőképességét mostanáig. Sok évszázada ütnek, gyilkolnak, rombolnak bennünket. Rombolnak, ránk erőszakolt keresztes háborúkkal, a Rákóczi szabadságharc kiprovokálásával, 1848-as harcaink áldozataival, az, azt követő embertelen megtorlásokkal, az első világháborúval, Trianonnal, vörös (Szamuelli) pogromokkal, a második világháborúval, az 56-ban szándékosan kirobbantott, és előre halálra ítélt forradalommal, és az, azt követő, népirtásnak is beillő bosszúhadjárattal. Ismét megkísérelték az öszödi beszéddel, de ez már nem jött be. Csak egy kicsit kell mögé néznünk, hogy átlássuk, ezek mögött az események mögött, mindig a pénz, a vagyon állt a háttérben, és mindig, az ehhez oldhatatlan kötéssel kapcsolódó emberek. A cél, mindvégig, a Magyar Nemzet meggyengítése, leigázása, és végső fokon megsemmisítése volt.

Máig sem adták fel. Már arra is büszkéknek kell lennünk, hogy az aljas támadások ilyen áradatával szemben, máig talpon maradtunk, noha tatárok, és törökök is pusztítottak bennünket.

 

      Ez nem véletlen!

A magyarság, a gonoszság kijelölt ellenfele. Isten kegyelmében, Szűzanya oltalmában álló, elpusztíthatatlan nemzet. Rengeteget szenvedtünk. Legalább annyit, mint az ellentábor. Annyi a különbség, hogy ameddig ők a hatalomért, a pénzért, a sötét, napvilágra került üzelmekért, mi a szabadságunkért, nemzeti fennmaradásunkért szenvedtük el mindazt, amit el kellett szenvednünk.

   Csak a történelembe kell visszanézni. Az utolsó ezer évben, mikor ment a magyarság háborúzni idegen földre?  Akkor, amikor valamilyen szövetséges, a saját céljaiért beszervezte.

  És melyik nép az, vagy kinek a befolyása alatt áll az a hatalom, aki több, mint kétezer éve, egyfolytában háborúzik, vagy háborúkat gerjeszt más népek között.

Úgy e nem nehéz a felelet?

No erről van szó!

Eleve elrendelt státusunknál, geopolitikai, stratégiai helyzetünknél, magyar génjeinknél fogva, mi állíthatjuk meg a gonoszság térnyerését.

Mi akadályozhatjuk meg, a világ valamennyi népét, nemzetét fenyegető, és elnyelő hatalom kiteljesedését.

   Ezért küldik harsogó üzeneteiket a nepáli papok, a Dalai Láma, és minden ezoterikus médium. Ezért figyel ránk a világ sok nemzete feszült figyelemmel.

Ha meghátrálunk, elveszünk. Velünk együtt vész el a szeretet hatalma. Veszi át a helyét, a gonoszság, az önzés, a rabszolgaság. A Magyar Szent Korona, az ország, és a nemzet oltalmazója. Olyan ereklye, melynek keletkezése óta, a Kárpátmedencében a helye. Itt oltalom, bárhol másutt fenyegetés és bonyodalom. Az ősiség törvénye, a magyar föld igazsága, és elidegeníthetetlensége. Nem lehet véletlen, van egy politikai erő, amit nem a hatalom épített fel, és aki a Szent Koronára esküszik fel. Aki ezt teszi, tudja, mit tesz. Ellenfeleink rég tudják, minket kell, elpusztítsanak. Azt is tudják miért.

  Csak bennünk, Magyarokban van annyi szeretet, ne akarjuk legyilkolni évezredes ellenfeleinket. Ellenkezőleg! Mutassuk meg nekik, és kényszerítsük őket, hogy meg is tapasztalják, a szeretet, és csakis a szeretet hordozza a túlélés lehetőségét. Az önzés, a gyűlölet, és az ebből fakadó, erre támaszkodó hatalom, az a pusztulás.

http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA

 

  Nem kell hinni, az esetleg megalapozatlannak ítélhető írásaimnak. Nem kell hinni, a fenti link alatt felvázolt világkép kialakítására való törekvések komolyságának.

Körül kell nézni, napjaink világán, és bárki, a saját szemével látva ítéljen, hazugság, és igazság, gonoszság, és jóság, szeretet, és gyűlölet között.

 

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr61888175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása