évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Vihar a biliben

2010.04.01. 12:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

Antiszemita kövek törték be, a belvárosi dajdajozók ablakát.

 

    Vannak, még Magyarországon is vannak, még a kisajátításért folytatott gusztustalan törekvések közepette is vannak, társadalmi együttélési normák.

   Ezeket minden embernek, aki civilizáltnak meri magát nevezni, és elvárná, hogy mások is annak nevezzék, be kell tartani.

 

   Az a közelmúltbeli eset, amikor egy lerészegedett, nem éppen fajmagyar társaság, felverte a budapesti belváros éjszakai csendjét, nem éppen ezt a tendenciát mutatja.

 

   Egyesek azt hiszik, rájuk nem vonatkoznak sem az írott, sem az íratlan törvények. Lehet, hogy „pártunk és kormányunk” (a mostani) tudomásul veszi, és tevőlegesen támogatja is ezeket a hiedelmeket, de ezt a gondolkodást, senki nem képes az emberek fejében általánossá tenni. Ennek tudható be a tiltakozás, ami ebben az esetben, kövek formájában tárgyiasult.

   Természetesen és sem tartom helyénvalónak. Az ilyen kirívó esetek normális elintézése egészen más. A sértett lakosság bármelyik tagja, felveszi a telefont, bejelenti a rendőrségen a rendzavarás tényét. Egy járőr kocsi ellenőrzi a bejelentés valódiságát, és ha megalapozottnak találja, megteszi a szükséges intézkedést.

   Csakhogy! A magyarság már tudja, ez az út, most, nem járható. Amikor egy Magyar fiatalt 10 évre be lehet börtönözni olyanért, amihez köze sem volt, amikor olyan vallási jelképeket lehet állítani, pl. a Nyugati térre, aminek közterületen történő felállítását, az adott vallás törvényei is tiltják, akkor ezek, nyilvánvaló provokációk. Az „uralkodunk fölöttetek”, szemérmetlen megnyilvánulásai. A magyarság ezt, egyéb reális lehetőség híján, most, de jure, (jogilag) tudomásul veszi. De facto, (tényszerűen)soha sem fogadta el, és nem is fogja elfogadni. A fejekben, és a Magyar szívekben, él még Magyarország, és megteszünk mindent, hogy így is maradjon.

 

     Az esethez kivonuló rendőrök, először Magyarok, és csak azon túl rendőrök.

Ha nem verték fel, az éjszaka közepén, a fél utcát, akit a dajdajozóknak még nem sikerült, az szerintem egészen természetes. Ha ebből diplomáciai bonyodalom lesz, az nem a magyarság szégyene. Még ott vannak a dörgölőző politikusok, azok hozták létre ezt a helyzetet, meg is fogják oldani, vagy nem.

 

  Nekünk, átlag magyaroknak, most annyi a feladatunk, elmenjünk választani.

Döntő többségű választ adjunk arra, az eddigi húsz év kirablását támogatjuk e,

Vagy valami egészen mást akarunk?

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr361886577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása