évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ébredezik Amerika is

2010.04.05. 10:25 | béla lászló | Szólj hozzá!

„Elszakadna Texas Obama Amerikájától

Az amerikai konzervatív hagyományok a protestáns telepesek szabadságszeretetére épülnek: e telepesek éppen azért hagyták el az óvilágot, mert túl szűknek éreztek bizonyos állami kereteket. Utódaik, a mai konzervatívok - tehát a republikánus párt jobbszéle - szintén féltve őrzik szabadságukat Washingtontól. ...

A mozgalom elég komolyan készül a politikai megmérettetésre: helyi republikánusok ezrei állnak át, neves jobboldali médiaszemélyiségek támogatják a „partyt", és immáron saját think-tank -jük is van (Freedom Works, American Solutions for Winning the Future).

Sokak szerint nem kizárt, hogy 2012-re a teások tényleg leválnak a republikánusokról - és önálló pártként, önálló elnökjelölttel vágnak neki a választásoknak. Egyes felmérések szerint nem is lennének esélytelenek, mert Obama és a republikánusok csalódottjait egyaránt megszólíthatnák.

(Heti Válasz)”

 

   Amerika népe is ébredezik már.

Egyre inkább átlátja a világ, milyen sötét módszerekkel fonja köré a tolvaj, munkakerülő bankvilág a rabság, később a rabszolgaság hálóját.

   Az amerikai polgárháború, amit annak idején, a jenki pénzel el lehetett dönteni, sok komoly engedménnyel, az emberi szabadságjogokat messzemenően garantáló alkotmánnyal, végül is, mindenki megelégedésével zárult le.

    Hol van mára, ez a vérben született szabadság?

Pár cionista csoport kezében. A szabad verseny hazugságával kartelekben fosztogató, a kirekesztetteket tönkretevő, minden erkölcsöt és törvényt kijátszó globáltőke, szinte korlátlan hatalmat szerzett. Kicsavarta/kicsalta a nép/állam kezéből a pénzkibocsátás jogát. Ezzel a joggal élve/visszaélve, eladósította az államot/népet. Módszereit nem részletezem, mert már köztudottak.

   Az adósság okán/révén, pénzügyi körök, kivették az állam/nép kezéből az irányítást. Kényük-kedvük szerint hozzák/manipulálják a törvényeket. Kommunista, terrorista fenyegetésekkel indokolva, egyre szorosabbra fogják a hurkot, az amerikai nép nyakán is.  Mára alkotmányellenesen adóztatják, súlyos munkanélküliséggel a zsoldoshadseregbe kényszerítik. A szörnyű retorziótól való félelmükben, igyekeznek korlátozni, a korábban állampolgári jognak számító fegyverviselést. Ha mindezekhez nincsen megfelelő indok, hát csinálnak. Ha a nép, olyan elnököt választ, aki kiáll érte, hát meggyilkolják.

   Ez elég rég így folyik.

A világ nem vak, ahogyan az amerikai nép sem. Türelmes, de nem vak.

   Egy, a közelmúltban készült közvélemény kutatásnak, érdekes eredménye volt. A megkérdezett amerikaiaknak, túlnyomó többsége nyilatkozott úgy, nem látja jónak, az amerikai, politikai tendenciákat.

Arra a kérdésre, mit tesz ellene, semmit, volt a válasz. Mivel a jelenlegi statuszqo mindenki másnak megfelel, nem akar kilógni a sorból.

  Ha és amennyiben köztudottá válik amerikában, hogy a lakosság túlnyomó többsége nehezményezi a fennálló helyzetet, ez a cionista befolyásnak, földrengésszerű, azonnali összeomlásához vezethet.

   Ebben a történelmi pillanatban szűnne meg, a világ sok pontján jelenleg folyó, népirtó háború, cionista etnikai tisztogatás, és sok minden, ami ma az emberiség súlyos baja.

     Az a tévhit, ami szerint a világ nemzetei, semmit sem tehetnek, a rájuk telepedett erőszakkal szemben, ma Magyarországon, a választásokon is megdőlhet.  Ezért sír, üvölt és visít, minden ellenérdekű ember, és csoport.

   Ezért szórja válogatott mocskát a Jobbikra.

De a Jobbik áll. Vállalja a mocskolódás elviselését, és még vissza sem dobál.

Várja a nemzet döntését, ami ebben a történelmi helyzetben, a gyarmatosítás felszámolását, vagy kiteljesítését döntheti el. Jó, vagy rossz példát adva a világnak.

    Ezzel a felelősséggel menjünk el szavazni, vagy maradjunk távol, kinek-kinek szándéka és lelkiismerete szerint.

 

Béla László

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr181895625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása