évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kijózanodva

2010.04.05. 07:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

   

    Az ünnepek, rózsaszín, csodaváró hangulata után, amiben a szegény és a gazdag magyar, egyformán, valami felemelő, eufóliás ködben, élvezi a lét, számára elérhető örömeit, a magyarok zöme, tompa puffanással zuhan vissza a földre.  Ahogy ritkul az ünnep köde, sejlenek föl előtte, a holnap, és holnapután, egyre megoldhatatlanabbnak látszó akadályai.

   Az, a „nyugati jólét” a globálkapitalizmus „Eldorádója”, amivel a „rendszerváltáskor” etették az országot, az megjött, százezer embernek.

Kérdezem én, és joggal kérdezi a Nemzet, mi lesz, a másik kilencmillió kilencszázezerrel.  Már fülembe cseng a kérdés, miért beszélek ostobaságot, hiszen abból, már legalább egymillió meghalt. Nincs rendbe! Annak kétharmada ma is élne, a szándékos pusztítás hiányában.

    Már megint, miről beszélek?  -hallom az ellenoldal cinikus kérdését.

Az egészségügy „korszerűsítésének” globálfóliájába rejtett, brutális népirtásról.

    Hülyeség! Üvölt fel, a rablóbanda. Csodálatos új intézmények, korszerű milliós műszerek,  sap sap sap sap… Kinek? Annak a százezernek, aki meg tudja fizetni. És mi jut a többinek?  Több éves, vagy több hónapos várólisták, kinek milyen baja, nameg mázlija van. Állanak a várakozók, kígyózó sorokban, felettük a Demoklesz kardja, meg a halál kaszája.

    Szeretem azt a vezetőt, aki ilyet létrehoz, része legyen benne. Feleljenek az ő egészségéért is, alulfizetett, gondokkal meggyötört orvosok. Ápolják őt is olyan kórházban, ahonnan már három orvosból kettő hiányzik, mert külföldre ment. Aki nem tudná az okát, meg kell teremteni, az „új világrendet”.

_http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA_

Azzal kapcsolatosan, hogy a doktorok túl sokat keresnek, emlékezetes az, amit az orvosi szerep megváltoztatásáról mondott. „Jól fizetett technikusok lesznek, semmint önálló hivatásos szakemberek, akik függetlenül tevékenykednek a független beteg érdekében. Számos kijelentésnek sértenie kellett volna az orvosokat, meglepõdésemre azonban csak csekély reagálást váltott ki. „

Az emberiség, és a magyarság pusztítására, az orvosok megbecsülésének ez a letörése, csak az egyik lehetőség. Az EMBERI tisztesség sárba taposása a másik, és sokkal eredményesebb.

Mit értek ezen?

Az emberi tisztesség egyik alapértéke, az adott szó értéke. Ha ez fokozható, akkor a következő fokozat az eskü. Az orvosok, pályájuk kezdetén, a nagy előd, Hypokrates követőjeként, esküt tesznek. Ez egyebek között arra kötelezi őket, hogy tevékenységük során, ne legyenek a hozzájuk forduló ártalmára, és arra is, hogy a beteg, és az orvos között felmerült dolgokat, a legszigorúbb titokként kezeljék.

   A globalista rablógyilkos hatalom, arra kényszeríti őket, hogy ezt az esküjüket,

napi rendszerességgel megszegjék.

Hogyan?

Magyarországon pl. úgy, hogy kitaláltak a betegségeknek számkódokat. Mivel az orvos, nem mondhatja el, kinek mi baja, nézze ki a kódtáblázatból a betegség kódját, és minden receptre írja rá.

Akkor ugye nem mondta el?

Nem, a beteg környezete valóban nem tudja meg, mi baja. De a népirtó, globálkapitalista kézben alakuló egészségügyi hatalomnak, kialakul egy statisztikája, az adott népesség legjellemzőbb/legveszélyesebb betegségeiről.

Nincs más teendője, mint ezeknek a kezelésére/szintentartására való gyógyszerek árának drasztikus megemelése, és máris, sok embert sikerült, „kizárólag gazdasági kényszerből” , meggyilkolnia. Úgy e senki számára nem kérdés, hogy ez megtörtént/történik?

    Az orvos, aki pontosan tudja, milyen esküszegésre kényszerítik, ha nem akarja a diplomáját egyéb célra használni, akkor elmegy ebből az országból, vagy aláveti magát, az esküszegésre kényszerítő rendelkezésnek. Bárhogyan dönt is, a hatalommal visszaélve, részesévé tették a Magyarság pusztításának.

Ezt hozták nekünk, egyebek között, a „rendszerváltással” megjelenő, vagy emlőiken alakuló pártok. És szavazhatunk mi szdsz/lmp, mszp, fidesz, vagy bármelyik pártra, ezen semmi nem változik. A Jobbikot, aki nincs a „szatyorban” mindegyik átkozza, fasisztázza, mocskolja. Egyedül az állampolgárok, leginkább a Magyarok becsülik, mert nem fasiszta, nem mocsok, hanem kiáll a nemzetért. Ez az egyetlen, de a gyilkosok szemében megbocsáthatatlan bűne.

    De ugyanez megy, gazdasági szinten is.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr601895374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása