évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Át kell startolni!

2010.04.12. 13:41 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Át kell startolni!

 

   Hasonlatosan az izraeli kémrepülők ferihegyi provokációjához, nekünk is át kell startolni a politikai leszállópályán. A rágalmazásokkal és csúsztatásokkal megspékelt, összehangolt lejárató médiakampány, sok magyar választót tántorított el, a haza megmentésére irányuló cselekvéstől, a Jobbik támogatásától.

   Ez a tény, számunkra szomorúan szelektált, a további leszegényítést megállítani képes, és hajlandó, politikai erő mozgásterét, cselekvőképességét illetően.

    Minek is nézünk most elébe, a kialakult helyzet továbbgondolásával.

Jelenleg a Fidesznek, sikerült elhitetnie a magyarok nagy részével, hogy valóban magyar érdekekért fog tevékenykedni. Távol álljon tőlem, hogy bárki jó szándékát megkérdőjelezzem, de a hajdani kerekasztalhoz való tartozás, eleve behatárolja, a résztvevő pártok, így a Fidesz mozgásterét is.

   Kérdés, milyen erőviszonyok alakulnak ki, a megszavazott Fidesz diktatúrával kormányozható Magyar Parlamentben, az ellenzék vonatkozásában.

 

      A jelenlegi helyzetből eredeztethető következmény, lehet a mostaninál jobb,

de, annál sokkal rosszabb is.  Megkapta a kormányt a Fidesz.

  Ellenzékének legfőbb ereje az MSZP, és a Jobbik. Jelen lesz még az LMP, mint a végképp leszerepelt SZDSZ frissen kinőtt, és a vadság őserejével rendelkező új vadhajtása.

  Ha felvetődik egy kérdés, mint pl. a pátyi betelepülö város felépítése, milyen döntésre lehet számítani?

   A Fidesz, mint az idegen beáramlást eddig is támogató, nyilvánvalóan támogatja majd. Az ellenzékből, az MSZP, emlékezzünk a titkosítást megerősítő

együttszavazásra, szintén támogatni fogja. Az LMP, mint az SZDSZ gyermeke, nyilván nem szavaz saját gyökerei ellen, tehát, ellenvéleményével, a terület lakossága, és a Jobbik, egyedül marad.

  Következmény: megszavazzák a betelepülést, hiszen a lakosságnak nincs lehetősége parlamenti megszólalásra, az általunk adott Jobbik felhatalmazás, csak arra lesz elég, hogy megállapítható legyen, volt a terveknek ellenzője is.

 Ily módon,  a magyarság törölheti ismét a szemét. Ha egy nép, nem akar az elnyomásból kiemelkedni, járomba hajtott nyaka mellé, saját kezével teszi be a járomszeget, azt tudomásul kell venni.

    Így volt ez Jézus keresztre feszítésénél is. Megkérdezték a népet, Barabást, a háborúzót, vagy Jézust, a békességest engedjék e szabadon. Egyenként, és személyenként, mindenki Jézust kiáltott, a tömeg hangja, mégis Barabást mennydörögte. Meg is lett az eredménye. Megölték Jézust.

   Hasonlóan volt ez, a mostani választáson nálunk. Egyenként, és személyenként, mindenki a sanyargatás végét szerette volna, a Népfelség hangja azonban Fideszt menydörgött.

Még mindig hiszünk a mesékben?

Meg is lesz az eredménye.

     Valamit még javíthatnánk!

Ha valami csoda folytán, a második fordulóban, egységesen mindenki, de mindenki! Elfordulna minden más párttól, és csak a Jobbikra adna le érvényes szavazatot, létrehozhatnánk, a külföld által behatárolt, szűk mozgásterű Fidesz számára, egy valódi ellenzéket.

  Ennek erejére hivatkozva, a nemzet érdekében való cselekvéseit, döntéseit,

a Fidesz is meg tudná védeni, az őt számon kérő külfölddel szemben.

Ehhez egy csoda kell. Egy igazi magyar csoda.

Nem tudom, képesek vagyunk e rá?

Egyáltalában akarjuk e?

  Már hallani a hangokat, miként akarja a globalizmus, saját hasznának növelésélre, na-meg, az emberiség, egy ismételten jelentős részének kipusztítására, egy harmadik világháborúba sodorni az emberiséget.

     Így sem rossz!

Ha mindenképp meg kell halni, szívesebben halok meg harcban, mint éhen, leköpve és megalázva.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr811914575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása