évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Lényeget jelenthet a második forduló

2010.04.12. 13:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

  

Kedves honfitársak!

 

    A választások első fordulója, meghozta a Fidesz kormányzás megtámadhatatlan lehetőségét.

  Ez nem jelent mást, prolongáltuk, meghosszabbítottuk az eddigi irányvonalat, a jelen parlamenti rendszer szerint, négy évre.

 

Azt, hogy ez hova mutat, keveseknek sem kell mondanom. Mindenki tudja, mert a bőrén érzi. (közüzemi díjak, benzinár, véleménykorlátozás, rejtett sajtó cenzúra, stb.)

Hol ebben a Fidesz részvétele? Négy éven át művelte, tizenkettőn át hagyta.

Eközben az ország a lét és nem lét határára sodródott.

 

   Ahogyan eddig ment a félhivatalos fosztogatás, azt az MSZP.-SZDSZ. vezette, de abból a FIDESZ. is kivette a részét, ami eddig, jobbára rejtve maradt, és az új kormányzás alatt, nem is fog előkerülni. Ez abból kiindulva prognosztizálható, amilyen nagy egyetértésben megszavazták, a sötét ügyletek titkosítását.

 

  Ha nem akarunk diktatúrát, ország nyomorító elnyomást, esetleges elégedetlenség ellen kivezényelt magyar droidokat, vagy Eu. csendőrséget a nyakunkba, akkor ennek a kormánynak, valódi ellenzékét kell létrehoznunk.

Valódi érdekképviselet, sem az LMP.-től, sem az MSZP.-től nem várható.

Miért?

 

      Amikor az SZDSZ.-t a választók elutasították, mint a mesében, keresztülbucskázott a fején, és lett belőle egy gyönyörű LMP. Ebben, a választókat megtéveszteni kívánó szándékon túl, semmi kivetnivalót, még keresve sem találni.

Nem látszik valószínűnek viszont, hogy eltérne az eddig követett irányvonaltól, tehát, ha a kormány, globalista érdekek mentén dönt, az ő támogatásukra bizton számíthat.

      A lehetséges ellenzék másik harmada, az MSZP., aki eddig is arra vitte az országot, amerre a szakadék van. Mitől fordulna meg?

 

     A harmadik harmad a Jobbik. Bár erős, de ha az összes többi együtt szavaz, akkor semmit nem tehet. Legfeljebb jajgathat a bajok felett, de ezt senki nem fogja meghallani a népen kívül.

 

    Ha kiegyensúlyozott és demokratikus kormányzást akarunk, és nem Globalista diktatúrát, mint eddig, akkor a Jobbikot kell felhoznunk. Attól, hogy ebből, az untig hamisan hangoztatott „fasiszta” irányultság jön ki, attól nem lehet tartani.

Miért?

Mert,

     -    a fasizmus, épp az ellenkező oldalról    

   fenyeget.

-         a Jobbik, mindig is nemzeti volt, de fasiszta soha.

-          Nem a jobbik kezébe kerülne a kormányzás.

 

Nyilvánvaló, hogy az elkötelezett FIDESZ., LMP., MSZP.- szavazóktól, nem várható, ha mégannyira nemzeti érdek lenne is, hogy a Jobbikra szavazzanak. De arra kérnék mindenkit, aki nem elkötelezett az előbbi irányokban, de együtt érez a nemzettel, mindenképpen menjen el szavazni, és szavazatával támogassa a Jobbikot. A kormány mindenképpen a Fideszé, de így, közelíthető lenne a valódi népképviselet is. Hozzuk a második fordulóban a Jobbikot, legalább cselekvőképes helyzetbe.

 

Én így látom.

Mérlegeljen Ön is.

 

Béla László                                                                                                                                                          

                 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr371914574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása