évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megleptek a választások eredményei

2010.04.12. 13:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

   Ki, és mennyit tud a HARP, és hasonló rendszerekről.

 

    Sokakkal beszélgettem a választások előtt. Általában figyelem az embereket.

No, nem mint valami spicli, hanem mint akit érdekel, ki, miről, hogyan gondolkodik. Az így szerzett infókat, soha sem adom tovább, mindössze a saját álláspontom kikristályosodásában segítenek.

   Megdöbbentően tapasztaltam, mennyire egységesen alakult az országban, a Jobbik megítélése. Olyan hangulatot éreztem, mint amit 56 kapcsán emlegetnek.

   Annak idején, ha összejött, egy 3 főnél nagyobb „tiltott csoportosulás”, leginkább a politikáról került szó. Ha egy ilyen beszélgető csoportba becsöppent egy AVH-s besúgó, akkor azok az emberek, már nem otthon ébredtek. Volt, aki a sitten találta magát egy viccért, volt, akit soha többé senki nem látott. Úgy elveszett, mint az aranyóra.

   Ezt sokan tudják. Szájhagyományban fennmaradt, de nem erről akartam írni.

Csak azért jutott eszembe, mert ott is jellemző volt, mindenki egyet akart.

Megszabadulni a nyomorgatástól, az elnyomástól. Ha összejött öt, de akár ötven ember, valahogy mindenki egyetértett. Nem voltak kerékkötők, akadékoskodó ellenkező vitázók. Állítólag a spicli onnan vált felismerhetővé, hogy ő szidta a helyzetet a leghangosabban. Ilyenkor az óvatos társaság egyből focira váltott, és semmi egyéb szóba sem került. Aki ez után pár perccel magára hagyta a csoportot, másodszor is leleplezte magát.  Az már nem érdekelte.

   Az említetthez igen hasonlatos hangulatot tapasztaltam országszerte.

Ebből arra következtettem, rájöttek az emberek, merre a kiút, és a jobbik, földrengés szerű győzelmet fog aratni a választásokon.

   Finoman szólva arcra hullottam.

Nem értettem, hogyan tudtam ekkorát tévedni?

Sok tapasztalatom alapján tudom, meg lehet ítélni, ki lehet következtetni az emberek hangulatából, a várható döntéseiket. Ez most cserbenhagyott.

Aztán eszembe jutott a tudomány. Van már a világban egy rendszer, ha jól tudom, angol betűszóval HARP-nak hívják. Ez, hatalmas antennarendszerrel és háttértechnikával képes olyan sugárzást kibocsátani, amivel befolyásolhatóvá válik az emberek cselekvése. Igaz, ez túl szkifisen hangzik, de ennek az első kipróbálásáról, már az öbölháborúban lehetett hallani. Állítólag, az amerikai haderő, úgy minimalizálta a vesztességeit, hogy ilyen tudatbefolyásolással, jóval a támadóék megérkezése előtt, megadásra bírta az állig felfegyverzett, és egyébként, a halálba is fanatikusan rohanó, Husszeinista katonákat.

   Nem voltam ott, - hála Istennek – csak a hírét hallottam, de tény, hogy nem volt jelentős harc, sem vesztesség.

   Aztán csapódott a gondolathoz, a Zengőért, és a Tubesért folytatott

NATO-lakosság kötélhúzás.

   Mitől olyan fontos azoknak a „radar”, vagy ki tudja milyen rendeltetésű állomásoknak a megépítése, hogy a Kárpátmedencébe, talán hatot, vagy hetet is akarnak telepíteni? Ha annyira szemmel tartaná a NATO, a magyar légteret, észrevette volna az izraeli repülőket. Erről az összefüggésről ugrott be a hangulatváltás lehetséges oka.

    Nem tudom magamban kizárni, hogy ezek a csúcselektronikákkal felszerelt gépek, képesek tudatbefolyásoló tevékenységre is. Emellett szól, hogy a berepülés, kevéssel a választások előtt történt. Az ilyen hatások, megfordíthatják rövidebb időre az emberek gondolkodását, és rávehetik őket, a szándékuktól merőben eltérő cselekedetekre. Igen erős indíttatás képes csak keresztbeverni a hatását. Az, a Jobbikhoz kapcsolódó szimpátia, ami Budapesten pl. megfigyelhető volt, így csökkenhetett a kapott eredmény szintjére.

   Az is ebbe az irányba mutat, amit korábban írtam, hogy az „élet menete” rendezvény megmondó embere, be is jelentette a várható provokációt.

Nincsen olyan sötét agyú stratéga, aki akkor provokál egy széles tömeget, amikor annak, számára kedvező döntését szeretné. Ez a provokáció ugyanis, a felszínét tekintve, kifejezetten a jelenlegi helyzet ellen, a Jobbik mellé állította volna az embereket. Ez a hibának vélt lépés, csak akkor valószínű, ha egy más oldalról, többszörös hasznot hoz.

    Lázad a nép a légtérsértés miatt, később, szépen elmegy szavazni a Fideszre,

még ha eredetileg egész mást akart is.

   Nagyjából ezek vetődtek fel, az eset logikus magyarázataként. Az a találgatás is erre mutat, ahogyan senki sem tudta mi a …. akart itt az izraeli hadsereg légiereje.

    Ez, persze, csak az elme csapongásának hétköznapi terméke is lehet.

Ki tudja, van e köze a történésekhez, hiszen a logika az a tudományág, melynek segítségével, minden, és mindennek az ellenkezője is alátámasztható.

 

Én ezt a verziót sem tudom kizárni.

És Ön?

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr791914572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása