évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A sárga cédulás választás

2010.04.15. 15:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

    A választások első fordulója, legalább is gyanús

 

Törvénysértéssel nem lehet parlamenti választásokat tartani. Az, hogy mégis megtörtént, az, a le-fel köszönő kormány szégyene. Igaz, kékcédulás választások élnek még a Magyar emlékezetben, de sárgacédulásból ez az első.

Minden kétséget kizáróan alanyi jogon jár a sárga cédula annak a törvényhozónak, aki végrehajthatatlan törvényt hoz. De ha már meghozta, és a sárga cédulás parlament megszavazta, akkor azt is megilleti a cédula, aki megsértette.

   Ha azt merjük mondani, hogy demokráciában élünk, akkor legalább az államnak, legfőképp a választási irodának, kutya kötelessége lenne, a törvények betű szerinti betartása.  Tizenkilenc nullannullakor, a törvény szerint a választásnak vége. Ami az után történt, az egyértelműen törvénytelen, a leadott szavazatok tekintetében.

  A második forduló helyett, talán érdemes lenne ismét nekifutni, és szigorúan törvényesen megtartani újból az első fordulót. Ennek költségeit pedig azokra hárítani, a felelősség megoszlásának arányában, akik a törvényeket átlépték.

    Elfogadhatatlan, hogy egy ország törvényeit éppen az állam lépje át.

Ha ez mégis megtörténik, azt korrigálni kell, a sárgacédulás képviselőket el kell bocsátani, (aki megszavazta az adott törvényt) az őrült törvényt pedig, hatályon kívül kell helyezni.

   Rendet kéne végre tenni ebben a q.va vezetésű országban, hogy a törvények értelmében, ne csak a dolgozó, hasznot termelő polgárokat, hanem a munkájukat akadályozó heréket, és a törvények felhatalmazásával rablókat is felelősségre lehessen vonni.

   Én így gondolom, és talán nem én vagyok bolond.

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr661923757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása