évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az ész megáll

2010.04.18. 23:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

De mi a következmény?

 

Eredményes balliberális kormányainknak, sikerült a magyar társadalom jelentős részének létét elbizonytalanítani.  Sikerült, a nagy múltú magyar ipart, szinte teljes egészében lebontani. Szerencsére, az emberek meglátták, hogy ez az irány a szakadékba vezet, és saját, jól felfogott érdekükben, jobbára elfordultak ettől az irányzattól.

De hogyan tovább?

Egyik alternatíva a Fidesz. A korábban fasisztázott, minden mocsokkal teleszórt párt, mára édes testvére lett a regnáló hatalmi elitnek. Az elvtársurak felébredtek.  A  szalonképességet adták a Fidesznek, mint kisebbik rossznak.

Mindezt persze csak azért, mert tűzmadárként feltámadt a magyar nemzet.

Alulról építkezve, a nép szándéka szerint, létrehozott egy pártot, amit sokan, igaz meggyőződésből képesek támogatni.

    Ebben a politikai közhangulatban ért hideg zuhanyként, egy apróság-

Levitézlett kormányunk egyik prominens személyisége, aki egy leköszönő helyett vette át posztját, igen derekas pusztítást végzett.

    Sorolni is nehéz lenne, az ország és nemzetellenes intézkedéseit, de az egyik utolsó rúgása, nálam kiverte a biztosítékot. Ennek a „nemzetvédő felelős államférfinak” az intézkedése nyomán született egy rendelet, ami arra kötelezi az óvodák és iskolák személyzetét, hogy nevelő munkájukban, ne alakítsák ki, sőt igyekezzenek összemosni, a rájuk bízott gyermekek nemi identitását.

 Ugyanez magyarul, köntörfalazás, körülírás nélkül azt jelenti, hogy az állam, mint munkaadó, kötelezi a nevelésben dolgozó közalkalmazottakat, hogy a rájuk bízott gyermekekből minél több homoszexuálist neveljenek. EGY  MAGYAR ÁLLAMI  INTÉZMÉNYBEN  , A   NEMZET  JÖVŐJÉT JELENTŐ  GYERMEKEKBŐL.

És az ilyen, még vezetőnek, és tanárnak érzi magát?

De ez, még a hatalomban esett meg. A vérlázító. Hogy ugyanez az ember, fel merte írni magát a szavazócédulára.

  A lehangoló, hogy intelligens, egészséges, budapesti választó polgároktól, annyi szavazatot kapott, amivel részt vehet a második fordulóban.

  Ez az, amit nem értek. Akik támogatták, talán egyetértenek?

Netán olyat támogatnak, akiről semmit nem tudnak?

Minden esetre, szívesen megkérdezném tőlük, mit tartanak a támogatottjukról, a gyermekeikről, (ha vannak) és önmagukról.

 Lehet, hogy ők döbbennének meg a legjobban, a tényekkel szembenézve.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr11932970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása