évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hogyan működik a főcím?

2010.04.22. 11:25 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Mármint az évszázados átverés.

 

    Mitől lehet évszázados?

 Mert évszázadok óta folyik egy cselekvéssor, aminek célja, a magyarság fölötti korlátlan hatalom megszerzése, és ennek birtokában, a Nemzet totális kiirtása, a Kárpátmedence magyarmentesítése.

 

   Mitől átverés?

Mert ezt a népirtást, úgy hajtják végre, hogy azt, „baráti segítségnek”, a kor változása okán elkerülhetetlen „korszerűsítésnek” álcázzák.

Az ellene immunválaszként ébredő nemzeti ellenállást pedig, antiszemita, megalapozatlan támadásnak, zsidógyűlölettől vezérelt diszkriminációnak bélyegzik. Ez, népiesebben megvilágítva hasonló ahhoz a helyzethez, mint amikor egy családhoz, védelemért bemenekül egy üldözött, azok szeretettel befogadják, hogy oltalmazzák, a menekülő pedig a családfő bordái közé nyomja a kését. Megkísérli megmagyarázni, ez mennyire barátságos lépés, és amikor a családfő, a kés után nyúl, hogy kihúzza a testéből, akkor ezt azért teszi, hogy őt,

az „ok nélkül” üldözöttet, a saját testéből kihúzott késsel megtámadja.

   Arról, ami az évszázadok alatt ennek mentén történt, több kötetet írhatnék, és világszerte is könyvtárnyi irodalma van. Nem célom ezt most szaporítani, ezért,

„csak” az elmúlt néhány év eseményeit veszem szemügyre, az átverés által el nem vakított szemmel.

 

     Mi történt hazánkban, a szovjet hatalom összeomlása óta.

Megszervezték a háttérből, a már korábban kialakított, de még korlátozott hatalom átmentését. Kialakították, fölülről a nép nyakába tették, a későbbi hatalmat birtokolni képes pártokat. Közöttük kiosztották a szerepeket, melyik harsogjon a „szabadságról” , melyik a „szociális érzékenységről, a népjólétről”,

ki legyen a „nemzeti”, és ki a „nemzeti radikális”, akit fasisztázni, antiszenitázni is lehet. Lényeges szempont volt, valamennyinek, a szigorú hatalmi kézben tartása. Ez a hatalom az, ami a háttérben, a pártok felett működött és működik.

     Elkészült a nagy mű, azután letették, a politikából, saját sorsának kézbentartásából, évtizedekre kirekesztett Magyar nemzet elé, tessék választani!

Miből???

A Nemzet választott. Megkezdődött a szabadság szlogenjeinek untig hangoztatásával, az értékek ellopása.

Valamit megéreztünk. Más irány kell. Választottuk azt, de az irány nem, csak a címke változott. Mindenki számára világossá vált, hogy a Nemzeti érdekek súlyosan sérülnek.

Kialakult egy nemzeti indíttatású tábor, aki teljesen jóhiszeműen megszavazta, az, erre a propagandaterületre kijelölt párt kormányzását. Akkor sem fordult a kocka.

Ezeket a választásokat, sajnos, a kezünkből kiragadott, vagy általunk átengedett legális eszközökkel, a pártok feletti hatalom, képes befolyásolni, hamis tájékoztatással, hangulatkeltéssel, de ezen túl, vannak illegális eszközei is.

A lényeg, hogy egy ciklus után, a nemzeti programra kijelölt pártot leváltották, és ismét a „könnyebben kezelhető” színtiszta pártokat segítették hatalomba.

    Itt a csavar az észjárásban.

A népnek, a valóban nemzeti gondolkodású része, ettől a mellőzöttségtől összezárt. Nemzeti büszkeségében sértett, saját pártját gondolkodás nélkül támogató, egységes tömörülést képezett. Ez lett a Fidesz tábora. Jó szándékú, nemzeti gondolkodású magyarok, a háttérhatalom által rövid pórázon tartott vezetés alatt.

  Hogy ez a póráz mennyire rövid, arra a legékesebb bizonyíték, hogy már a két választás között raportra rendelték a pártvezért.

No ezt a tábort szorították háttérbe, két cikluson át. Közben gátlástalanul folyt a rablás. Amikor a második alkalommal is sikerült félreállítani, a nemzeti érdekek ellenőrzött képviseletét, az elégedetlenség már gátat szakított. Kirablóink csak erre vártak. A tüntetők közé beszervezett kollaboráns hangadókkal, pattanásig feszült helyzetet teremtettek, hátha sikerül, egy 56-hoz hasonló, jó kis Magyar irtást kirobbantani. Ha nem is sikerült, arra mindenképp jó volt, hogy a becsületes magyarokat, akik szót emeltek a rablás ellen, elvetemült, fosztogató bűnözőként lehessen beállítani. Alapot adjon arra, hogy kilőjék a szemüket, összetörjék a csontjaikat, a „rend” védelmében.

     Ez után fokozták, a már alig fokozható kirablást. Ezzel érték el, hogy a Fidesz tábora még egységesebb legyen.

A fokozódó, már elviselhetetlenné vált fosztogatás, az egész országra jellemzővé vált nélkülözés, aktivizálta a sokkal béketűrőbb magyarokat is. Megjelent egy igény, a hatékony képviseletükre. A nemzeti szereposztásban működő pártban egy szűkebb csoport, észlelve és elutasítva a hatalom pórázát, kivált, és létrehozta a Jobbikot. Tömegével csatlakoztak hozzá, a korábban még politikailag inaktív magyarok. Kialakult egy új erő, akin nincsen póráz, mert a nép hozta létre, és nem engedi bedarálni a kollaboránsok közé.

Hogy ez milyen félelmet, vad gyűlöletet, és mocskos rágalomhadjáratot váltott ki a rabtartókból, azt mondanom sem kell, hisz mindnyájan látjuk.

   A békétlenség szításában profi kollaboránsoknak, azt is sikerült elérni, hogy a magyar érdekekért kiálló Fidesz, és Jobbik táborát, az összefogás helyett, egymás versenytársává tegyék.

   Van ezeknek egy jó trükkjük. Egy Joli-joker, ami mindig beválik: ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére. Köpnivaló tisztesség, ha olyannak állok az élére, ami ellen valójában harcolok, de nekik belefér.

Az eddigi, könnyen kezelhető kollaboránsok hatalmát, lehetetlen volt tovább fenntartani. Gyorsan felhígították hát a betömörült , a magyarok által végre betömörített mezőnyt az LMP. és hasonló utódokkal.

Az első forduló most meghozta a Fidesz győzelmét, de biztos vagyok benne, hogy a választók legnagyobb része nem is figyel rá, valójában mennyire tartják kézben. Hatalmas győzelemként élik meg azt, ami valójában a nemzeti érdek részbeni bukását jelenti.

Senki nem irigyli tőlük, a nemzeti oldalon, de jó, ha látják a hátteret is.

Most, a kialakult helyzeten az sem változtatna, ha minden Fidesz szavazó a Jobbikra szavazna. Ezzel viszont elérhető lenne, egy valódi nemzeti erő létrehozása, ami képes ellenállni a további rablásnak, ha a Fidesz vezetését bármilyen szoros marokban tartják is.

Nekem, és a legtöbb magyarnak első a nemzeti érdek, csak az után következhet bármi más. Meggyőződésem, hogy a Fidesz szavazóinak, és alkotóinak (Pl. Molnár Oszkárnak) is.

A nemzeti érdek most, a nemzetellenes erők visszaszorítása, a hatalomból való kirekesztettségünk megszűntetése. Örülök, ha a Fidesz tábora földrengés szerű győzelemként éli meg az első fordulót, és én is velük örvendezek, de a magyarság igazi győzelmét az jelenti, ha a második fordulót a Jobbik nyeri, hasonló fölénnyel, a Fidesz szavazóinak támogatásával. Ezzel a Fidesz elismertsége mit sem csökken, viszont a magyarság érdekérvényesítő képessége eléri a szükséges mértéket.

Vegyük végre észre, hogy egy hajóban evezünk. Ne hagyjuk ezt ketté fűrészelni, mert akkor mindnyájan elmerülünk a kirablás hullámai között. A fűrész, ami hajónkat kettévágni szándékozik, hatalmas nagy. Egyik fogantyújába kétkézzel kapaszkodik a világ fölé kerekedni vágyó globáltőke, a másikba, a velünk élő, de nem velünk érző kollaboránsok hada. Csak a Magyar választópolgár képes, egy reszelőt dobni, a hajónkat már félig átvágó fűrész alá. Ha ezt megteszi, a fűrész elakad. Az a hatalmas erő, amivel ezt a fűrészt rángatják, jócskán megingatja a hajónkat, de elsűllyeszteni nem képes. Bízom abban, lesz annyi magyar, aki be tudja dobni ezt a reszelőt.

Szerintem sokkal nemesebb, mint bedobni a törölközőt.

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr121942146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása