évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem csak nálam verte ki a biztosítékot.

2010.04.22. 00:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Ettől már a Paksi Atomerőmű is lekapcsol.

 

 

 A szócsövek hülyítenek bennünket, és mi beszállunk!

 

A jobbik antiszemita, a Magyar Gárda fasiszta, a Magyar Himnusz „alkotmánysértő” Magyarországon, és rajtuk kívül mindenki birka.

Ez már sok. És a Magyar nemzet, nagyobb része beszavazza őket a hatalomba.

Mikor nyílik ki az emberek szeme?

Mikor józanodunk ki, az Antalltól Viktorig tartó lázálomból?

Mikor ébred tudatára a nemzet?

Mikor veszi észre, hogyan fonják köré a hálót?

Mikor döbbenünk rá, nincs már hova hátrálnunk?

Ez a választás végleg elkapálhatja Magyarországot.

El, az emberi szabadságjogokat, el a nemzeti létezést, el az élethez való jogot.

Ez a Fidesz 2/3-a

Ez szerint szavazzunk!

 

 

CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI

Szergej A. Nyíl 1901-ben kiadott orosz nyelvű fordítása nyomán BUDAPEST,1999.

 

11. JEGYZŐKÖNYV

 

Az új alkotmány programja. Az indítványozott forradalom egyes részletei. A gójok - egy birkanyáj. Titkos szabadkőművesek és "látszat"-páholyok.

 

Az államtanács - eddigi formájában - nyomatékos kifejezője volt az uralkodói tekintélynek: mint a törvényhozó testület látható része az lesz, amit az uralkodó által hozandó törvények és rendeletek szerkesztőbizottságának lehetne nevezni.

 

Ez tehát az új alkotmány programja. Mi fogjuk megállapítani a Törvényt, a Jogot és az Igazságot, mégpedig 1) a törvényhozó testület elé terjesztett javaslatok alakjában, 2) az elnök rendeletei útján általános érvényű rendszabályok alakjában, szenátusi rendeletekkel és államtanácsi határozatokkal miniszteri rendeletek formájában, 3) ha megfelelő alkalom adódik, az államban kirobbantott forradalom útján….

Arra van szükségünk, hogy a világ népei az új alkotmány kihirdetésének első pillanatától kezdve - amíg a forradalom befejezett ténye még elkábítja őket, amíg még a rémület és bizonytalanság állapotában vannak - egyszer s mindenkorra ismerjék fel: annyira erősek, annyira legyőzhetetlenek, annyira túlontúl hatalmasak vagyunk, hogy semmi esetre sem leszünk tekintettel rájuk, hogy eszünk ágában sincs a legkisebb figyelmet is szentelni véleményüknek vagy kívánságaiknak, hogy ilyeneknek minden kinyilvánítását készek és képesek vagyunk bármikor és bárhol ellenállhatatlan erővel elfojtani, hogy egy csapásra magunkhoz ragadtunk mindent, amit akartunk, és semmi esetre sem fogjuk hatalmunkat megosztani velük... Akkor félve és reszketve be fogják csukni szemüket és meg fognak elégedni azzal, hogy megvárják, mi lesz mindennek a vége.

 

A gójok olyanok, mint egy birkanyáj, és mi vagyunk a farkasok. És tudják önök, mi történik, ha a farkasok betörnek a nyájba? ...Van még egy másik ok is, hogy miért fogják becsukni a szemüket: ugyanis továbbra is azt ígérjük majd nekik, hogy visszakapnak minden szabadságot, amelytől megfosztottuk őket, mihelyt legyőztük a béke ellenségeit és megfékeztünk minden pártot. Kár szót vesztegetni arra, hogy meddig várnak majd szabadságuk visszatérésére…

 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 

 

A Likud természetes partner

Salom meghívására Izraelbe látogat Orbán Viktor

Népszabadság 2005. június 17.

 

A hét végén Izraelbe utazik Orbán Viktor. Ez az út koronázza meg az elmúlt hónapokban tapasztalható közeledést a Fidesz és az izraeli Likud párt között. Szilvan Salom izraeli külügyminiszter, Juval Stejnic, a védelmi és külügyi bizottság elnöke és Reuven Rivlin, a knesszet elnökének korábbi budapesti látogatásakor mindannyian tiszteletüket tették a legnagyobb ellenzéki pártnál. (...)

 

 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 

OVB-álláspont: alkotmánysértő a Himnusz éneklése

2009-06-04 15:01 barikád.hu

 

Az Országos Választási Bizottság jogértelmezése szerint alkotmánysértést követ el, aki a Himnusz "Isten, áldd meg a magyart" sorát énekli, hiszen az ugyanúgy "kirekeszti" a kisebbségeket, mint a "Magyarország a magyaroké!" jobbikos jelszó, melynek használatától az OVB eltiltotta a pártot. A Jobbik jogorvoslatként a Legfelsőbb Bírósághoz fordul, trianoni megemlékezéssel egybekötött kampányzáró gyűlésén pedig tömeges "alkotmánysértésre" biztosít lehetőséget egyre gyarapodó szimpatizánsainak. (...)

Novák Előd,

az OVB jobbikos tagja

 

 

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 

Ébredés: Németországban is padlón a liberálisok népszerűsége

2010-04-20. 14:34 Kuruc.info

 

A Handelsblatt szerint már a gazdasági vezetők is elfordultak a példátlanul népszerűtlen liberálisoktól. A Zöldek ismét a nemi szerepek körüli "barkácsolással" foglalják le magukat.

 

Handelsblatt

 

A gazdasági napilap Az FDP elveszíti a támogatást a vezetők körében című cikkében tudósít a liberálisok példátlan népszerűtlenségének okairól. Röviddel a szabad demokraták kongresszusa előtt Guido Westerwelle népszerűsége újabb mélypontra jutott. A gazdasági vezetők többsége a Handelsblatt Business Monitor elemzése szerint megvonta a liberálisok vezetőjétől a bizalmát. A szövetségi köztársaság történetében még sohasem fordult elő, hogy egy párt a választási győzelmét követen ilyen gyorsan elszigetelődjön törzsválasztóitól, mint ahogyan az az FDP-vel történt. A Handelsblatt Business Monitor elemzése szerint a gazdasági vezetők alig hat százaléka szavazna ma a liberálisokra.

 

Röviddel az FDP hétvégi, kölni szövetségi kongresszusa előtt a gazdasági vezetők körében végzett közvélemény-kutatás adatai szinte bizalmatlansági indítványnak tűnnek a pártelnökkel és az alkancellárral szemben. A megkérdezett gazdasági vezetők növekvő államadósságtól tartanak, magasabb inflációtól, növekvő kamatoktól és ezzel együtt rosszabb befektetési feltételektől. A liberálisok kormányzati stílusa is komoly károkat okoz a pártnak. A pártot dicsérték a választások előtt, mert csökkenteni tervezte az államtitkárok számát és szerette volna felszámolni a nemzetközi fejlesztési minisztériumot. De kormánypártként szinte obszcén módon osztogatta az állami pozíciókat - fogalmazott Heinrich Weiss, a berendezésgyártó SMS Group vezetője….

 

  - Kuruc.info -

.Mindezeket nagy szeretettel, és hazafiúi aggodalommal ajánlom, minden látni, és hallani hajlandó honfitársam figyelmébe.

Deák Ferenc régi bölcs megfogalmazása nyomán,  - minden nemzet olyan kormányt hoz létre, amilyet megérdemel –

Ha egy országban rossz kormány van, és az sokáig hatalomban marad, az, az ország hibája.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr301941517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása