évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs cselekvőképes ellenzék

2010.04.23. 09:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

„Elszabtuk hát elszabtuk, utólag már szab-tara-rá-ra.-

hatjuk”!!!

(Hofi)

 

A választások jelenlegi állása szerint, a teljes kifosztásnak nincs akadálya.

 

Az, hogy a Magyar választópolgárok, a választások első fordulójában, eddig soha nemlátott egységet mutattak, példásan pozitív változás. Ahhoz, hogy az ország biztonságát megteremthessük, a második fordulóban ugyanilyen egységet kellene megvalósítani. Létre kellene hozni, az újonnan felálló kormány valódi, és cselekvőképes ellenzékét is.

      Ha átnézzük a jelenleg várható politikai palettát, mindenki számára világossá válhatnak aggodalmaim.

   A népfelség akarata, az elmúlt 20 év tapasztalatai alapján, az SZDSZ.-t, jóformán leradírozta a magyar politikai palettáról. Ez, már jóval a választások előtt látható volt. Ezt megelőzendő, átnevezte magát LMP.-nek, és ennek eredményeképpen, a választáson, megdöbbentően eredményes volt.

Hogyan térhet el, egy eredmény ennyire a szokványostól?

    Borzasztóan ügyes, és kevésbé tisztességes trükkel.

Az SZDSZ. mint az önellátó Magyarország legveszettebb farkasa, nem tűnt el.

Kibújt a farkasbőrből, de otthagyta az üres bőrt megtévesztésnek. Belebújt az LMP báránybőrébe, és önelégülten hahotázik a magyar választókon.

  Az MSZP még nem lopott annyit, hogy ugyanúgy elforduljanak tőle, mint az SZDSZ-től, így jelentősen megmaradt a parlamentben.

   A Jobbik, aki erőteljesen védelmezni fogja, a Magyar érdekeket, életszínvonalat, és állampolgári jogokat, mindehhez nem kapott elegendő felhatalmazást.

    A Fideszen a világ, és az ország szeme. A jelenleg már biztos felhatalmazásával, nagyon határozottan, és szándéka szerint irányíthatja az országban végbevihető folyamatokat. Visszatekintve az elmúlt időkre, értékelve

a pártelnök sürgős izraeli meghívását, joggal vetődnek fel a kérdések, vajon a totális felhatalmazás, nem okoz e teljes megsemmisülést, a magyarok számára is élhető Magyarország számára.

  Mitől ez az aggodalom?

Az elmúlt idők, elhíresült ügyeivel kapcsolatos, Fideszes vonatkozásainak okán.

   A Sukoró térségében tervezett, erkölcszüllesztő, nemzetközi bűnözést bevonzó, las vegasi mintájú kaszinóváros, nem hiányzik Magyarországnak.

A Magyarság 90%-át kitevő, csontig lefosztott, a megélhetés minimális szintjére leszorított állampolgárok, bizonyosan nem mennének „kaszinózni”. A nap 16-18 óráját munkával töltik, a fennmaradásért. Az, hogy egy idegen, ráadásul törvénysértő, milliárdos létére állítólag egy sufniban élő befektetőnek jelentős haszna keletkezzék, nem fontos annyira, a lét és nemlét határán billegő magyaroknak, hogy elviseljék, ennek vagyoni, közbiztonsági, és erkölcsi hátrányait. Mégis, a vizsgálódások során úgy tűnt, hogy ezt a Fidesz is támogatta.

    Úgyszintén nem közömbös, a két település életét is ellehetetleníteni képes, pátyi golfpálya néven elhíresült, idegen beruházással kapcsolatos Fidesz álláspont.

    Ezek a kérdések, okot adnak az aggodalomra, vajon milyen irányt követ Magyarország, a totális Fidesz kormányzás megteremtésével.

   Ha figyelmen kívül is hagynánk a termőföld, a stratégiai fontosságú üzletágak, (víz, energia) „privatizálásának” kockázatát,  a totális felhatalmazás, ezekre tekintet nélkül is komoly veszélyt jelenthet.

    Ha nem akarjuk, hogy a jövőben , kifizethetetlen szintű víz, gáz, villany és fűtésszámlák pusztítsanak ki bennünket, szénbányák támogatásával, vezetékhasználattal, csatornafedők tájolásával, és egyéb lehetetlen tétellel megnövelve, akkor létre kell hoznunk,

egy felhatalmazott ellenzéket, a Fidesz kormány mellé.

Ezt ma, csak a Jobbik valósíthatja meg.

Miért?

Az SZDSZ- LMP a gyarmatosításban érdekelt.

Az MSZP szerepe az elmúlt 8 év tapasztalatai szerint ezzel azonosítható.

A Fidesz, szintén ebben az időszakban, legalább is ambivalens kötődést mutatott.

Ha a Magyar választók, most teljes jogú felhatalmazást adnak, később nem lesz lehetőség, ennek bármilyen korlátozására. Ez hallatlanul veszélyes.

Ezért kérek mindenkit arra, aki átlátja, és értékeli a felsorolt szempontok értékelhetőségét, A MÁSODIK FORDULÓBAN, SZAVAZZON A JOBBIKRA!

Ahol ez nem lehetséges, ne adjon le érvényes szavazatot. Tegyen minden körbe egy X-et.

Ezzel elérhető lenne, egy cselekvőképes ellenzék létrehozása arra az esetre, ha a Fidesz kormány, valahol, nagyon megtévedve, az ország megmaradásával szemben, súlyos hibát vétene.

 Én, még mindig bízok, a Magyarság egészséges önvédelmi képességében. Remélhetőleg nem csalatkozom.

 

Béla László

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr101944595

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan lehet legyőzni egy kétharmados pártot? 2010.04.23. 17:52:45

Az MSZP, a Jobbik és az LMP szavazóit, programját és politikusait tekintve is teljesen inkompatibilis egymással. Nagyon valószínűtlen, hogy össze tudjanak fogni. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) "Átkozottul bonyolult helyzet", "dr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása