évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Megmozdult az állóvíz?

2010.05.12. 10:31 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megmozdult az állóvíz?

 

Valódi változásokat várhatunk?

 

   Nem tagadhatom, a választások eredményei megleptek.

Elképzelhetetlennek tartottam, a közhangulat ismeretében, hogy a 8 éven át kormányzó párt, az eltelt 8 év tapasztalatai után, néhány százaléknál több szavazatot söpörhet be. De ilyen a magyar választó még mindig bízik, és nehezen vált.

   Az is meglepett, hogy a mai helyzetért, a felelősség nagyobb részét viselő

Szdsz., amelyet az MSZP, a hátán cipelt be a parlamentbe, ilyen mértékben tudta szavazóit az LMP-re örökíteni.

  A Fidesz, és a Jobbik között is sokkal szorosabb eredményre számítottam, de ilyen a közhangulat. Más-más nézőpontból, más látható belőle.

  Lényeg, hogy a nép akarata érvényesüljön, és ezen át, az ország helyzete jobbá, idővel jóvá, később kitűnővé váljon. Minden munkaképes embere dolgozhasson, és dolgozzon. A családok békében, személyi és gazdasági biztonságban nevelhessék, a nemzet, és az ország jövőjét megalapozó gyermekeiket.

  Az eredmény láttán, sokféle irány látszott elképzelhetőnek. Amikor egy párt, aki a korábbi ellenzéki szerepében, valljuk be, nem sokat tett a nép védelmében, totális hatalomhoz jut, ez egy jelentős kockázat is lehet.

    Az eddigi történések tükrében, kellemesen csalódtam. Egy más Fideszt látok, mint amit eddig ismertem. Eltűnni látom a fennhéjázást, az üres búzakalász effektust. Ma az látszik számomra, hogy a Fidesz, a nemzet nagy részétől kapott felhatalmazással, nem szándékozik visszaélni. Elismeri a többi szavazó véleményét, és talán előtérbe helyezi az ország érdekeit, minden egyéb elvárás mellett is,

   Talán képes lesz ellenállni a fosztogató csoportérdekeknek, és a Jobbik által is támogatottan széles társadalmi konszenzus alapján, normalizálni ezt a képtelen helyzetet. Érdekel, mikor változik meg, vagy változik e egyáltalán, ez a szégyenteljes hazugságokra, és elhallgatásokra épített iskolai történelemoktatás. Megtudhatja e végre minden magyar fiatal, Szent István előtti történelmünk dicsőséges, és békés szakaszát. Megismerheti e, az akkori közigazgatás mélységesen emberközpontú, igazságos hierarchiáját (kálok, gyulák, stb.) szerepét felhatalmazását, a mellérendelt, mégis fentartható magyar rendet, az összevont európai haderő, megsemmisítőnek szánt csapására adott, magyaros pozsonyi választ, és hasonlókat? Megszünnek e iskoláinkban a fiatalokat mételyező, a kábítószer veszélyeitől megóvni hazudott, burkolt népszerűsítő előadások? Eltűnnek e, a nem kimondottan ilyen műsort hirdető tv. csatornákból, a pornóközeli, vagy csak gyilkos erőszakot ábrázoló filmek? Készülnek e a hiányokat pótló, történeti tényeken alapuló, magyar filmeposzok, az említettek helyett?

Ezek a fiatalság megóvásának, és az egészséges nemzettudat kialakításának alapvető feltételei. Az évtizedek óta piedesztára tett nyugatimádat, épp elég kárt okozott eddig. Oda jutottumnk vele, ahol tartunk. Nemzetcsődbe!!! Senkit nem kell majmolnunk. Van saját történelmünk, tele, példaként szolgáló, és jó példát mutató személyiségekkel, csak nem kéne hazudni ezekkel kapcsolatban.

   Legyenek sikeresek ebbeli törekvéseikben, akkor talán megszűnik az a szörnyű szemlélet, ami eddig meghatározott bizonyos dolgokat, „minél rosszabb az ország helyzete, annál jobb nekünk” (politikusoknak).

    Bárki gondolta is így, igaz soha sem volt, de most ez is mozdulni látszik.

 

Béla László

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr141994514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása