évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kaland a mellény körül.

2010.05.13. 00:03 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kaland a mellény körül.

 

Nyilt levél, az őszinte asszonynak.

 

Szégyenletes a 21. században, annyi háború, és méltatlan emberi magatartás tapasztalatával Európa elmúlt történetében, hogy létezhet olyan hatalom, amelynek abszolút illegitim vezéregyénisége, a libákról elhíresült fájni fog diktátor, betiltson, illetve kézi vezérlésű hivatalaival, mindenféle jogi bukfenceken át, betiltasson egy általános viseletnek számító ruhadarabot.

    Ezen röhög a világ!

Miért?

    Mert sem feldühödött tömeg, sem ráomló lavina nem kell ahhoz, hogy ez, a nép által, a választásokon, koránt sem érdemei szerint leminősített, fosztogató csapat, idegbetegen reagáljon. Lelkiismeretük/lelkiismeretlenségük tudatában, elég egy mellény az őrülethez.

   Jó. Tudom én, itt nem a mellényről van szó, sokkal inkább annak szimbolizált hátteréről. Arról a magyar erőről, amit képvisel.

   Egyesek számára elfogadhatatlan rémálom, hogy a Magyar Parlamentbe, magyar erő megjelenjen. Szerinte abban csak kollaboránsoknak, a globalizmus feltétlen kiszolgálóinak lenne helye.

   Ez épp fordítva igaz. Már közel egymillió magyar eljutott annak felismeréséig, hogy épp az ilyeneknek nincs helye a parlamentben. Nem azért, mert pufajkában mennek oda, mert ha már odamehetnek, akkor egészen mindegy miben, frakkban vagy pufajkában teszik azt. Azért nincs helyük ott, mert tevékenységük következtében, az ország ott tart ahol.

   Nyolc éve, hiába próbálják őket eltávolítani, hűbéruraik pénze és tanácsadói, eddig megmentették státusukat.

   Ennek most vége.

Sajnos, a parlament levegőjére még hatással lehetnek, de a benne történő dolgokat hagyják meg a magyar gondolkodású, a hazájukért és népükért, konfrontálódni is hajlandó, egyenes szándékú embereknek.

   Nem az a döntő, ki milyen ruhában megy oda. Az a döntő, hogy abban a ruhában, amelyben odament, mit készül tenni.

Lassan írom, hogy mindenki megértse. Aki hazudni, a nemzeti vagyont fosztogatni, vagy azt idegen kézre elsíbolni megy oda, annak sem selyemben, sem brokátban, sem palástban, sem pufajkában nincs ott helye.!!!

  Aki egyenesen, és őszintén beszélni, a magyar lakosság érdekei mentén harcolni, a Magyar Haza védelmében munkálkodni megy oda, annak frakkban, olajos munkaruhában, pufajkában, skót szoknyában, tiroli nadrágban, fekete mellényben, de akár csikós kalapban, bő gatyában is ott a helye. Persze ez utóbbihoz, a karikás, meg a fokos is hozzá tartozik. Képzelem azért milyen visítást csapnának.

    Összegezve, az a véleményem, ha valaki odáig eljut, hogy egy fekete mellénytől is remegni kezd, az kerüljön messze attól a helytől, ahol mindenki ezt hordja. Ha a néptől fél, akit kirabolt és elárult, akkor álljon be közé kapálni,

ossza meg velük a száraz kenyeret veres hagymával, vegyen magára egy fekete mellényt, és nem kell félnie. El fogják fogadni.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr941998800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása