évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mennyit számít az emberiség a földön?

2010.05.17. 13:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mennyit számít az emberiség a földön?

 

Ez a film, valahol lerántja a leplet a fosztogatókról, akik környezetvédelem címén adóztatnak, útdijat parkolási dijat, meg mindenféle pénzeket szednek, aminek egyetlen értelme, hogy a pénz náluk legyen, nálunk meg ne. A globális rendszerben, a meghirdetett okai a dolgoknak, MINDIG hazugok. Az embertömeg fölé tornyosuló, kéretlen hatalom, kitalál egy-egy közérdeknek betudható szlogent, azután ilyen címen kezdi meg a fosztogatást a saját zsebére.

A meghirdetett célokból semmi sem valósul meg, csak a pénzt szedik érte. Mondjuk, a kukásautónak nem írnak elő behajtási tilalmat, mert olyan hülyének már senkit nem mernek nézni, hogy ennek képtelenségét át ne látnák. DE! Mindenhol, elegendő lenne a felesleges forgalom kiszűrésére a KIVÉVE CÉLFORGALOM kiegészítéssel kitett tábla. A kitiltott járművek, mind menetlevéllel igazolják útvonalukat és uticéljukat. Ez ellenőrizhető. Az esetleges visszaélés (kamionverseny a kökörcsin utcában) így is büntethető lenne. Azoknak a járműveknek viszont, akiknek oda kell szállítani x.y. új házát, nem kéne külön fizetni a kegyért, erre nem kéne egy vízfej hivatalt fenntartani, és X.Y. háza, nem kerülne azzal is többe.

  Ezek apróságok, de sok ilyenből alakul az elviselhetetlen. Érdemes az alábbi filmet megnézni. Tanulságos.

Béla László

https://www.youtube.com/results?search_query=mentsük+meg+a+földet&aq=f

 utóirat: A linkre több filmrlszlet jelenik meg, Számomra az oszlop második flimje tűnik, bár nyersen, de őszintén szókimondónak. Alapból angolul beszél, de magyar feliratozása is van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr792009939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása