évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A sötét terrorista világ

2010.06.02. 09:22 | béla lászló | Szólj hozzá!

Szegíny izrael

 

   Egyre mocskosabb ez a világ. Nem látja a jó szándékot semmiben. Mindent az árnyékos oldaláról szemlél, oszt állandóan csak nő az antiszemitizmus. A csökött agyak! Ahelyett, hogy örülnének, van a világban néhány millió agy, aki tudja, mit csinál, és MELEG imádattal csüngenének rajtuk, csak utálkoznak.

      Miről is van szó? Mit nem képes megérteni, ez a néhánymilliárd, nehéz felfogású hőzöngő?

       Hát a kiválasztottságot! Értcsük?

Ők lettek kiválogatva, csoportosan és személyenként, a föld túlélőképességének

megtartására. A természetes szabályozás, az hatástalan. Az éppen ellenük dolgozik. Abban létrejöttek kultúrák, amik magasan fölöttük állnak. Természetes, hogy ezeket ki kell pusztítani. Hogyan is jöhetne létre másképp, az a szép új világ, amelyben csak ők az emberek. Ők, már tudják, lejárt az ideje a civilizációknak. A régebbi intelligenciák, már mindent megalkottak, amire szükség lehet, a teljes és totális eltörlésük létrehozásához. A kiválasztottak ebből már mindent átvettek, megtanultak, vagy megvásároltak. Mára lezárult az intelligens kultúrák szerepe, pusztuljanak hát. Át kell adják a helyüket, az egyetlen tudatos világhatalomnak. A kiválasztottak elöljárói, már jó pár száz éve tudnak írni. Azt is megtanulták. Le is írták, hogy ami a földön létezik, az mind az övék. Ha rajtuk kívül valaki, bármit birtokolni mer, azt tőlük lopta, vissza kell szerezni, hiszen a világ minden értéke fölött csak ők rendelkezhetnek. Ez a sok sötét, nem képes felfogni ezt az ősi kinyilatkoztatást, ami már több mint száz éve az orruk előtt áll. Nem hajlandó önként kipusztulni, hogy átadja a helyét, az egyetlen, jogosan élő fajtának. A sok sötét, mindent a visszájáról lát. Önvédelemnek hazudva, ellenállnak a jogos pusztításnak.

       Felháborító, hogy micsoda terveket kovácsolnak ellenük. Hallottam már olyan elképzelést is, hogy a sokmilliárd sötét, emberi módszerrel is ki akarja válogatni az egyedül jogosan élő faj valamennyi egyedét, össze akarja gyűjteni egy nagy szigetre, ahol az élet minden feltétele adott. Amikor már egy sincs közülük a világ egyéb részein, akkor szoros aknazárat létesítenének a sziget körül, hogy kívülről nézhessék, milyen is az a szép új világ, amit csak ez a faj képes megalkotni. Kimaradnának a maflák, ennek minden előnyéből. Nem élvezhetnék a homoszexualitás hatalmas szabadságát, nem ismerhetnék meg a kiszolgáltatottság, és a szolgaság felemelő érzését. Mindenkinek végelgyengülésben kellene elpusztulni. Senki nem lenne, aki egymásnak uszítsa őket, hogy hős hadjáratokban, büszkén öldössék le egymást. Senki nem lenne képes megoldani, hogy minden kedvező adottságuk mellett, megismerjék a nélkülözés felemelő érzését, végignézzék társaik gyermekeik éhenhalását. Senki nem tudná belőlük kiváltani a túlélés állati ösztöneit, hogy egy darab kenyérért képesek legyenek egymást megölni.

      Ezek a sötétek, azt sem képesek értékelni, mennyit fáradoznak a kiválasztottak azon, hogy az intelligens népek közé, a kultúrától még meg nem fertőzöttek tömegeit telepítsék. Mindem befolyásukat latba vetve, elérik ezeknek a tiszta, kulturálatlan csoportoknak, a többletjogokkal való felruházását. Megadják a lehetőséget, hogy a szándékosan széppé, és biztonságossá tett településeket, ezek következmények nélkül élhetetlenül rondává, és életveszélyessé tegyék. Nem látják a kukák, hogy ez is értük történik. A barbároknak is joguk kiélni ösztöneiket, és ha meg nem teremtenék, a túlhaladott civilizációk pusztításának, és a mértéktelen szaporodásnak, a törvényes lehetőségét számukra, még képesek lennének a kiválasztottakat gyilkolászni. Ez megengedhetetlen. Ki kell védeni, a túlszaporodottak uralmát.

     Ezekre mind, ez az egyetlen faj képes.

A többi sötét, képtelen értékelni, hogy mennyi áldozatot hozott már értük.

Hány forradalmat, polgárháborút, robbantottak már ki ügyesen, hogy a kukák számára spontánnak tűnjék. Vállalva minden veszélyt, megszerveztek már két világháborút, amiből ők, csak pénzt szereztek, de a sok sötét, saját érdekében jelentős pusztítást végzett saját soraiban, nehogy túlszaporodjék.

   Ezt mind nem értékelik.

Most, hogy jogosan halálra éheztetnének egy országnyi terroristát, a sok birka, rosszul értelmezett, elítélendő együttérzésből, egy élelmiszerrel, gyógyszerrel és svédfogóval felfegyverzett hajóhadat indított ellenük. Amikor kiválasztottak, békés szándékkal, mindössze ágyúkat, torpedókat, rakétákat, és helikoptereket szállító hajókkal, nemzetközi vizeken körbevették őket, támadásként élték meg.

Amikor harci helikopterről, békésen, mindössze géppisztolyokkal, jóformán fegyvertelenül meg akarták szállni a hajójukat, sötét módon, sodrófákkal, svédfogóval, és konyhakésekkel állig felfegyverkezve fogadták őket.

Micsoda agresszió! A sok birka! Azt hitték, hogy a rend érdekében, majd a levegőbe lőnek, a felsőbbrendű katonák. Nem veszik észre, hogy minden egyes lőszert, rendeltetése szerint kell hasznosítani. Akadályozni kell vele a feleslegesek túlszaporodását.

   Most meg tüntetnek világszerte. Micsoda sötét népség. Nem jut el az agyukig, hogy mindezt értük teszik. Azért végeznek mindenhol sok tisztességes munkát, hogy végre minden alávalót kiirtsanak.

Ez a nemes cél vezérli őket, ezt kéne végre megérteni, és önként kipusztulni, hogy senki alkalmatlan, ne akadályozza őket, a szép új világuk megalkotásában, amiben minden az övék, és aki rajtuk kívül létezik, csak arra van, hogy őket kiszolgálja.

     Ez a legalapvetőbb jogos igényük. Mikor fogja már fel ez a néhány milliárd sötét terrorista.

Talán soha?

 

Béla László

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr712050067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása