évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szokatlan népi kullancskiszedés

2010.06.04. 21:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Egy barátomtól kaptam, aki szintén kapta.

Nem tudom működik e, de veszélyt nem látok benne. Közreadom, hátha ügyes dolog.

Magam nem próbáltam még, mert eddig elkerültek a kullancsok (szerencsémre)

Ha valaki ellenőrizni tudja, és akarja, nagyon megköszönném, ha visszajelezne, akár

pozitív, akár negatív tapasztalatokat szerzett, azt ugyanis, ha pozitív, hozzátehetem

az ajánláshoz, ha több negatív, akkor viszont levenném az egészet, hogy ne kábítsak

senkit. Minden segítséget, vagy segítő szándékot köszönök.

-Kullancseltávolítás
Régi Őrségi (az Őrségben élünk, rengeteg kullanccsal, de itt senki nem fél...már hozzánk tartoznak!) kullancs eltávolítási technikát szertnék Önökkel megosztani!

A belénkfúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk!
Nyálazzuk meg a gyufa fejét,
majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk, mintha kenegetnénk.
A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára-mert nagyon szereti a foszforos illatot, képes elhagyni miatta a testünket! Lehet, ez nem tudományos eltávolítás, de a lehető   legemberségesebb, és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk!
Itt az Őrségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer, nem is értem, hogy a média még hogyhogy nem csapott le rá!
Mert a gyógyszergyár többet fizet  annak aki a gyógyszerét ajánlja!!!!!

Béla László

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr242057367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása