évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Láttam menybe menni a kiválasztottakat

2010.06.21. 23:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

Láttam menybe menni a kiválasztottakat

 

 

Ráakadtam egy filmre a neten. Ebben a filmben látható, hogyan változik át egy átlag ember, valami felismerhetetlenné. Azután látható valami „ráolvasás”, amitől ez a hatás bekövetkezik. Később láttam, végtelenül elszabadult rasszizmust, önimádatot, és ebből származó felsőbbrendűségi komplexust.

   Mindez odáig emelkedett, hogy egy tömegnyi kiérdemesült ember, úgy tűnt, ott és akkor fog a menybe menni. Már örvendezni kezdtem, mint a magyar, aki harmadiknak kívánhatott, és csak egy korsó sört kért az aranyhaltól, mert egyéb baja már nem volt, amikor jött a hideg zuhany,

   A MENNYBEMENETEL, SAJNOS ELMARADT.

Csak remélni lehet, nem törölték a járatot, csak késik az indulás. Talán nem soká. Más források szerint 2012-re megszűnnek a problémák a földön. Ezt meg kell előznie ennek a járatnak, mert az utasokból, - ahogy én láttam- soha, ebbe a világba beilleszkedni képes ember, nem válik.

 

http://www.dailymotion.com/video/xdrk3k_best-of-hitgyuli-ujra-lathato-a-sza_news#from=embed?start=573

Mindez, itt történik, Magyarországon, Budapesten, ennyi ember részvételével. Nem Izraelben, nem Jeruzsálemben. Hivatkozni mernek Jézusra, mint ha minden törekvésük, az Ő szellemisége szerint zajlana, mint ha nem követett elődeik gyilkoltatták volna meg, bestiálisan kegyetlen módon. Az a sok ember, aki a groteszk helyzeteken csendben mosolyog, mégis ott ül, és legközelebb is ott lesz. Ez nem lehet, a józan éleslátás teljes hiánya. Ez tömeghipnózis, valószínűleg, valami háttérben meghúzódó gazdasági függéssel megspékelve.

Az elbizakodottság, majdnem akkora hiba, mint az önbizalom hiánya. Legyen hát önbizalma a magyarságnak, ne legyünk mi a másik véglet. Nem vagyunk egyedül, mert Isten velünk van. Nem Jahve, Éli. A kettő, nem azonos, és soha nem volt az. Két különböző vezérelvük van, a gyűlölet, és a szeretet. Most vívják végső harcukat, kié legyen a föld. A végkifejlet nem kétséges. Építeni és megtartani, csak a szeretet képes, a gyűlölet csak pusztítani tud. Ezt már megtapasztaltuk. Ideje megtapasztalnunk a szeretet hatalmát ismét, amit ősiségünk eltörlésével elveszítettünk több mint ezer éve.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr582099656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása