évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Falvainkat is megtámadják

2010.07.08. 13:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

Pusztításban nincsenek határok.   

 

 

Ahogyan nincsenek határok, a pusztító szándék kozmetikázásának aljasságában sem.  Sokan, sok embert néznek, sokkal korlátoltabbnak, mint amilyen korlátolt, egyáltalán, ember lehetne.

    Ami ezeken a területeken, már a sértésen jóval túlmutató, az jelentős károkat okoz, a magyar társadalomban is. Már lelepleződött, a háttérhatalomnak az a szándéka, hogy az emberiség jelentős részét, felesleges zabálóként meghatározva, a legkülönbözőbb módokon kísérelje meg kiirtani.

   Ennek az irtásnak a részét képezi, a gazdasági ellehetetlenítés. A lakosság munkahelyeinek módszeres felszámolása, önmagában is elég lehet a kipusztításhoz. Ami ezen túl mutat, az sokhelyütt, már érthetetlen. Érthetetlen, miért fogadnak el az emberek, miért nem utasítanak vissza, az életükben, olyan változásokat, amik nyilvánvalóan, csak a kiirtásukért történnek.

 Ivóvíz „javítási” programnak mernek nevezni, olyan beavatkozásokat, melynek keretében, az addig használt egészséges ivóvíz rendszert megszűntetve, új, rosszabb minőségű vizet adó kutak fúrásával, okot teremtenek, az ívó vízhez, egészségkárosító vegyszerek hozzáadására.

    Nem értem, hogy az ilyen települések, hogyan engedhetik meg, hogy tönkre tegyék, meglévő értékeiket. Azt sem, hogy ha már folyamatban van, és a károkozás nyilvánvaló, miért nem állítják vissza azonnal, az évtizedeken át jól működő rendszert, a károsítás előtti üzemeltetésre, kutakra stb.

   Nem szabad az ivóvíz feletti rendelkezést, nem helyben élő, nem közismerten egyenes szándékú emberekre, csoportokra bízni. Az ilyen törekvéseket, azonnal, csírájukban, a közakarat hatalmával vissza kell verni. Ha hagyjuk, kiirtanak bennünket, és ezt legkönnyebben az ivóvízzel tehetik. Vigyázzunk rá.

Vigyázzunk egészségünkre, a magunk, és gyermekeink életére, mert ha mi nem tesszük, senki meg nem teszi helyettünk.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr72138438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása