évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A hír igaz

2010.07.09. 23:26 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az elbizakodottság sem erény

 

     A közelmúltban olvastam egy kinyilatkoztatásban, az önmagát világméretű lufivá felfujt pénzhatalom állításaként, hogy terveiket mindenképp megvalósítják. Ha kell éheztetéssel, ha kell erőszakkal, ha kell háborúval, vagy forradalommal. Még a forradalom által keltett révületben kell közölnünk a népekkel, hogy olyan hatalmasak vagyunk, és olyan könyörtelenek, hogy eszünkben sincs figyelembe venni bármiféle igényeiket….

 

    Ezúton kísérlem meg tájékoztatni ennek a „szerény” közlésnek a szerzőit, a talán, a számításból kifelejtett tényekről.

 

    1.- A Földön élő emberiség létszáma cca. hatmilliárd fő.

 

   2.- Az általuk rémuralomban tartott világrészek összlakossága max 1 milliárd

 

   3.- A 2. pontban számba vettek közül a hatalmukat a pokolba kívánja   

         Kilencszázmillió.

 

   4,- A támogatók és ellenzők aránya fentiek szerint, tízmillió az ötmilliárd   

        kilencszázmillióval szemben.

 

Nem igazán győzelemre reményt adó arány. Kivált nem akkor, ha az emberiséget térdre kényszeríteni szándékozók, (hála az egy igaz Istennek)

nem magyarok. A magyarok ugyanis 907-ben azaz KILENCSZÁZHÉTBEN

a pozsonyi csatában, képesek voltak negyven ezren, felismerhetetlen péppé verni, az egyesült európai százezres sereget, akit a kiirtásukra vezényeltek a kárpátmedencébe.

   Akkor sem sikerült.

Percről percre nő a felismerés az emberiségben. Ezzel egyenesen arányos az ellenállásra való készség, és ez nem kis erő. Meggyőződésem, hogy a pénz hatalmának megőrzésére tett minden kísérlet, pusztán időhúzás, időnyerés, aminek igen súlyos lesz az ára, igen rövid időn belül. Ez az emberiség harca a gonoszsággal, A SZERETET HARCA A GYŰLÖLETTEL amihez a szeretet erői, isteni segítséget is kapnak. (legalább is a biblia állítása szerint)

  Az előzetes hírek szerint, az erőszaktevők, fejvesztetten fognak menekülni, saját korábbi tetteik emlékétől, tagadván, hogy valaha is közük volt azokhoz az intézkedésekhez, melyeket meghoztak. Teszik ezt minden kényszertől, és félelemtől mentesen, pusztán azért, mert nekik is kinyílik a lelki szemük.

Meglátják, és folyamatosan látni kényszerülnek a hullahegyeket, amik az ő hatásukra keletkeztek az emberiség vérengző háborúi során. Megjelenik bennük a lelkiismeret, ami pillanatnyilag számukra nem létezik. Egy személyben át kell érezniük mindazok szenvedését, akik miattuk szenvedtek. Át kell élniük az öngyilkosok meghasonlását, akik miattuk haltak meg. Át kell érezniük, minden negatív emberi érzést, ami miattuk keletkezett, és meg nem halhatnak, élniük kell. Ezért menekülnek majd, saját gondtalan életük emlékeitől.

 

Nem lesz erőszak.

 

A szeretet oldaláról nem, de lesznek áldozatok, sajnos közülünk. A meghasonlás, lelkiismeret ébredés, sajnos az utolsó stádium. Előtte gigászi erővel harcolnak majd, még egy rövid ideig. De lesznek még Licoln-ok, Garfield-ek, Mc Kinley-k, Kenedi-k, de lehetnek Kacsinszki-k, vagy névtelen áldozatok is. A harc az harc, a bűn pedig bűn. Mi nem harcolunk, és nem bűnözünk. Élünk és meghalunk, ha kell, ahogy a régi dal mondja, de nem ölünk, mert szép álmokat szeretnénk. Az erőszakosoktól a saját módszerükkel, a kirekesztéssel szabadulunk meg. Egyre gyakrabban, a világ egyre több helyéről lesznek kirekesztve a rabolt, és rabló pénzek. Az is lehet, hogy a sort Amerika nyitja. Erős ellenállás szerveződik már, szigorúan törvényes keretek között.

Megdönthetetlen, elsöpörhetetlen, legyilkolhatatlan, mert ez az emberi szeretet ellenállása. Nem lehet a vezetőjét megölni, mert nincsen. Világszerte számtalan ember áhítja a gyökeres változást, és ha ezt gondolataiban megteszi, és igazán akarja, már azzal mindent megtett, amit ezért tennie kell. A változásokat megszámlálhatatlan ember, közös akarata hozza létre, vezeti, tartja életben, és viszi véghez. Semmi anyagi, fizikai erő, ezen felül nem szükséges, és vagyunk elegen.

 

   Elképzelem a jövőt.

 

Látom magam előtt, ahogy a chipekkel és bilincsekkel felszerelt rabszolgatársadalomról álmodó, önelégült, megnevezésre sem érdemes pénzkirályok arcára kiül a döbbenet, amikor először ezt a mondatot meghallják, egy bankkártyával történő fizetési kísérletnél: Bocsánat uram! Ezt a kártyát már nem tudjuk elfogadni, mert azokkal a bankokkal, amik erre teljesítenének, már nem állunk kapcsolatban.

Én szívesen megnézném az arcukat.

Ön is?

http://utolsoidok.com/fenevad-belyege

Béla László

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr802142100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása