évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az Isteni jel

2010.07.11. 14:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az Isteni jel

 

Az elkerülhetetlen összeomlás legbiztosabb jele.

 

  Amikor Isten, megalkotta a világunkat, megnézte, és elégedetten azt mondta, jó.

  A sátán, aki nem vett részt az alkotásban, azt mondta: én megrontom, hogy jó ne legyen.

  Tedd, ha tudod, ha az emberek hagyják. –mondta Isten- és az óta, ez a harc folyik.

   Igen szegényes történelmi ismeret is elégséges ahhoz, hogy biztos eligazítást kapjunk annak tárgyában, meddig emelkedhet egy egoista birodalom az emberiség fölé.

    A határ, az erkölcs megtámadása. Ez, az a limit, aminek elérésekor, egy birodalom szükségszerűen összeomlik. A jóérzésű emberek, Isten maradéktalan segítségével, végleg eltörlik ezeket a hatalmakat.

  A Görög fénykor, a csodálatos kultúrát, évszázadokra példát adó művészetet produkáló társadalom számára, akkor alkonyult be, amikor figyelmen kívül hagyva az erkölcsöt, elbizakodottságukban, teret engedtek az egónak.

   A féktelen prostitúció, homoszexualitás és korrupció, villám gyorsan ásta meg a sírját.

   Ugyanez történt, a nagy római, később német-római birodalommal is.

A féktelen lakomák, a minősíthetetlen orgiák, a valódi értékrend eltörlése, a becsületes magatartás értéktelenné válása, az aberrált szexuális magatartás természetesként való elfogadása, gyorsan vezetett a birodalom összeomlásához.

  Az ozmán birodalom, hasonlóképpen pusztult el. Hatalmas, fegyveres terjeszkedés után, a megnövekedett, meghódított területek kirablásából származó, többletérték, lehetőséget adott a felhalmozásra. Ez, mint mindig, életre hívta a korrupciót, a csúcs gazdagok extra kiváltságait, és a tömegek megvetését. Az a hatalom, amelyik elveszíti, az őt létrehozó tömegek feltétlen megbecsülését, gyors bukásra ítéltetett. Ez, eddigi történelmünk során, minden esetben igaz volt, és igaz ma is.

 

   A mai hatalom, aki emberek millióit gyötri, elszámította magát. Dőrén azt hitte, hogy ha hatalmát, nem elsődlegesen fegyveres úton terjeszti, kivétel lehet a szabály alól. Ez nem így van! Az Isteni szabályokat nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezek a szabályok, az emberekben, csoportosan és egyenként, olyan mélyen kódoltak, hogy évszázadok, sőt évezredek alatt sem törölhetők, semmilyen agymosással, vagy más trükkel.

 

   Ezért nyilvánvaló, a jelenlegi hatalom villámgyors összeomlása. Azt, hogy az egyén súlyos megélhetési gondokkal kerül szembe, félre lehet magyarázni. El lehet hitetni vele, hogy saját alkalmatlansága, lustasága, vagy egyéb hibája okán szenved. De amikor egy hatalom, nyíltan támogatni kezdi, az aberrált emberi viselkedést, az egyértelmű. Az, azt mondja, az egészséges erkölcsű tömegeknek, „VIGYÁZAT! EZ A SÁTÁN MUNKÁJA” ezt nem szabad támogatni, sem passzívan, sem aktívan. Ez a romláshoz, megsemmisüléshez vezet.

Ettől szűnik meg, az ilyen hatalom tömegbázisa, és tűnik el a történelem süllyesztőjében. Lehet az embereket egy rövid ideig félrevezetni, lehet hazugságokkal etetni. Lehet hamisan azt állítani, hogy valamely irányzat nem támogatja a züllést, az erkölcsi hanyatlást, de ha a későbbi intézkedései más irányt mutatnak, a becsapott tömegek vetnek neki véget.

   

    Az emberiség tömegeit, így a Magyarokat is, végtelenül felháborítja, az aberráltak erőszakos nyomulása, de ennél sokkal jobban, az, ezzel kapcsolatosan megnyilvánuló hatalmi állásfoglalás. Ez teszi egyértelművé, kivétel nélkül, minden egészséges számára, hogy a regnáló hatalom, nem az ő hatalma, hanem az őt tönkretenni szándékozó gonosz erőké. Ekkor kezd széles körben megnyilvánulni az, az ellenállás, ami ezt a hatalmat, elsöpörni hivatott.

 

   Már világszerte látjuk a jeleit. Ahogy ez a hatalom, nem nyíltan, vérben született, nem is vérben fog megszűnni. Noha erőszakos fennmaradását, véres eseményekkel próbálja meghosszabbítani, az emberiség nem veszi fel a kesztyűt. Nem kezd mértéktelen öldöklésbe. A tömegekben az Isteni szeretet, egymás megbecsülése, a gonoszság elvetése munkálkodik. A gyilkolás gonoszság, ezért a tömegek, soha nem ebben gondolkodnak. Korábban, mindenféle praktikákkal, még rávehetők voltak egymás értelmetlen pusztítására, de ennek értelmetlensége mára nyilvánvalóvá vált mindenki számára.

 

    Az erőszak mindent megold. –vallja az illegitim hatalom.

 

Az erőszak, semmit nem old meg, csak további bajok forrása. –vallja az emberiség.

   És ez szerint is cselekszik. Figyelmen kívül hagyja, az erőszakos hatalmat.

Függetleníti magát tőle. Nem szolgáltat emberanyagot az erőszak érvényesítéséhez, és nem támogat semmit az erőszak fenntartásához.

  Ezzel a hozzáállással alakul egy új világ. Nem a „neu wave”, amit az erőszakosok képzelnek, hanem az új erkölcs világa, Ahol nem lesz emberi érték a felhalmozott, másoktól lopott vagyon, nem ad alapot semmilyen büszkeségre a deviancia, ahol megbecsülik az alkotást, és megvetik a lopást, és tisztelik az elesettek támogatását. Ez felel meg Isten akaratának, és az embertömegek elvárásának is.

 

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr822144475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása