évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Viszhang

2010.07.11. 00:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Ki állhat a jobbik mögött címmel, elképesztően korlátolt propagandafilm összeállítást találtam a youtube.-on. Gondolom, ez még a választási mocsok része, aztán, úgy, valahogy ottmaradt, mint annyi más, sánta kutyaként utolérhető hazugság. Most, hogy immár kibújt a szög a zsákból, mindem józan gondolkodású ember, könnyedén megválaszolhatja a film által felvetett kérdéseket. Egyként ezek közül, én is megteszem.

   Sajnálatos hiba, hogy ebben a megélhetésért folytatott, kívülről ránk kényszerített, súlyos küzdelemben, a magyaroknak, csak kis százaléka vette a fáradságot, hogy bárminek utánanézzen. Amit fél füllel, futtában meghallott, azt vélte igaznak, és sokan az szerint alakították álláspontjukat. Mára, szembe kerültek saját döntésükkel, annak hozadékával, és remélem, hogy az önkormányzati választásokon, a lehető legmaximálisabban fogják akadályozni,

Hogy a „Fleto-Gordon-Likud” kirablás folytatódjon.

Érpatak, és Edelény jó példa arra, így is van esély.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mBl_AKGOeb0&feature=related

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

   1.- talán Putin

A valódi válasz:

Az események tükrében nem tűnik úgy, hogy a Jobbik orosz támogatást élvezne.

Tényként viszont megállapitható, hogy az orosz elnyomás ideje alatt, a magyar élet, legalább két nagyságrenddel volt biztonságosabb (egészségügy), és

 100%-al élhetőbb. (adózott pénzből vett járműveket nem adóztatták. Biztosítók nem fosztogattak, a felelősségbiztosítás a benzin árában volt a legigazságosabban elosztva, nem loptak el milliárdos parkolási díjakat, mert- hogy ilyen nem létezett, nem volt parlagfű hisztéria, disznónátha, devizahitel, behajtási engedély, BKV panamák. Volt viszont magyar acél, tégla, cement, cukor, gyógyszer, textil, fegyver, műtrágya, műanyag, Ikarus, Csepel teherautó,

műszergyár, vagongyár, transzformátorgyár, legfőképpen munka, a magyaroknak, és még tele írhatnám az oldalt mindazzal, ami akkor volt, és mára lepusztították) Nem ezt szajkózták rendszerváltás címén, sem a Fidesz, sem a többi simuló csoport. Ha a Jobbik, az oroszokkal szövetkezne, még azt is jobban elfogadhatnák a magyarok, mint ezt, a szégyenletes rablást. Ennek láttán, értelmes ember, még az ördöggel is szövetkezne, hogy ezt megállítsa/visszafordítsa. De nem teszi. A Jobbik, a kinyílt szemű, az elvakításból magához tért magyarokkal szövetkezik. (nem eredménytelenül)

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  2.- a Likud, vagy a Moszad?

A valódi válasz:

A választások során, Izraelből valamennyi pártot meglátogatták, kivéve a Jobbikot. A két forduló között, a Viktort hívták raportra, aki készséggel teljesítette is a meghívást, és nem a Gábort. De tényleg! Kinek a testvérpártja a Likud? A Fideszé, ha valaki nem tudná.

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  3.-  a CIA?

A valódi válasz:

A Jobbik programja, és az óta folytatott politikája, egyértelműen magyar érdekek mentén harcol. Amerikai érdekeket meg sem említ, ellentétben más pártokkal. Nem a Jobbik hoz és hozott be az országba, amerikai fosztogatási módszereket, így nem igen élvezheti/hette, a CIA, vagy az FBI támogatását.

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  4.- A homokosok?

 A valódi válasz:

Az a képtelen feltételezés, miszerint a Jobbik, Morvai Krisztina személye által, holmi buzi színt vinne, a magyar EP. képviseletbe, még a vakok számára sem elfogadható. Ahhoz, vaknak, süketnek, és az átlagnál, nagyságrendekkel ostobábbnak kell lenni, hogy egy fejben, ilyen gondolat megfogalmazódjék, és gyökeret verhessen. Krisztina egy jogvédő, és mint ilyen, mindig a megtámadottak, a jogaikban sértettek mellé áll, és kell, hogy álljék.  Teljesen nyilvánvaló, ha volt időszak az életében, amikor úgy gondolta, hogy valaki, vagy valakik, sértik az aberráltak jogait. Alaposabban bele kellett ásson ezekbe a vitákba, hogy észlelje, valódi jogokat senki nem sért, hiszen nem ivartalanítják az elkövetőket, és más módon sem akadályozzák, a ferde hajlamok kiélését.

Ez mindenkinek a magánügye, egészen addig, míg egészséges embereket nem kíván megrontani.  Az, hogy ezzel a szégyenletes kórral tüntetni, reklámot csinálni, fiatalokat megrontani lehet, ez nem valódi, csak vindikált jog.

Valódi jogot, csak a társadalom többsége által elfogadott, az egyenlőség elvén alapuló tevékenység jelenthet. Ahhoz, hogy Krisztina ezeket átlássa, meg kellett ismernie, mit is szeretnének a buzik. Meglátta és elvetette. Ez sokkal kisebb, és sokkal elfogadhatóbb pálfordulás, mint a pártállami rendszer funkcionáriusából nemzeti szereplővé válni.

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  5.- Az  MSZP?

 A valódi válasz:

A Jobbik, majdnem olyan intenzitással marasztalta el az MSZP-t, mint a Fidesz, de kormány alakítása esetén, nem folytatta volna a csődbement, a nemzet haragját kiváltó politikát. Most, más címke alatt, keményebben folytatódik.

„Tetszettek volna a Jobbikra szavazni” mondaná erre a rendszerváltás „nagy” fia. Utólag! Mint korábban mást.

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  6.- A Fidesz?

 A valódi válasz:

Az elmebaj nem fáj, és nem fertőz. Ezért nem jajveszékel, aki ilyet megkérdez, és el sem kell különíteni a normális emberektől. Pártban sincsen olyan beteg, aki a legveszélyesebb ellenfelét támogatná a választásokon. Támogatta viszont az LMP-t, kopogtatókkal, úgy szimpátiából, és nem sikertelenül. (sajnos)

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  7.- Az  LMP?

 A valódi válasz:

  Mibőőől? És hogyan?

 Kevesen  nem tudják, melyik elsüllyesztett pártnak az eszmei utóda az LMP.

A Jobbik, az elődjének is nagy ellenlábasa volt. Ha az LMP támogatni szándékozta volna, elvhűségből visszautasította Vo(l)na.

 

A költőinek álcázott kérdésre adott válasz részükről:

  8.- A csalódott Magyarok?

 A valódi válasz:

A csatolt kép, a Hősök Terén mutatja háromezer gárdista avatását. A fosztogatók (akkor még) bohócnak gondolták őket. A demokrácia látszatának megőrzéséért, simán eltűrték, hogy a magyar összefogás egyik megtestesítője, méltó körülmények között, ünnepélyesen, és droidok zaklatása nélkül ajánlja fel szolgálatait a haza oltárára. A későbbi képek, már akkor készültek, amikor a betegek ráébredtek, a nemzet összefogásának hallatlan erejére, és a demokrácia minden szabályát lábbal tiporva, koncepciós eljárással betiltották. Ezeken már az látható, ahogy a kényszerhelyzetben lévő magyar rendőrök, közelről fújják arcon, a földön ülő Gárdistát. Itt írja a film szövege, a „csalódott magyarok” meghatározást. Az elmeállapot itt is megkérdőjelezhető, mert egy 100-as elme, nem állít olyat, hogy a csalódottak támogatnának olyat, amiben csalódtak.

  A gyengébbek kedvéért:  NINCSENEK CSALÓDOTT MAGYAROK legfeljebb a Fidesz táborában. Minél keményebben próbálják elnyomni a magyarok hangját a kárpátmedencében, annál acélosabban fog szólni, hogy az egész világ meghallhassa, és gyönyörködhessen benne.

 

Béla László

LMP komment:

Attól, hogy az LMP támogatta a melegfelvonulást és néhány elempés szükségét érzi annak, hogy ott megjelenjen, az LMP nem lesz Szdsz.

Én személy szerint nem értettem egyet a pártjelvények alkalmazásával, de meg tudom érteni ezt az álláspontot is. Nagy vita volt ebben párton belül is.

1. Az LMP hivatalosan nem vett részt a felvonuláson, de mint tavaly is, támogatásáról biztosítta őket, ahogy ezt minden kultúrországban megteszik a pártok, nem csak a baloldaliak. Ahogy támogatta a felvonulást tizenvalahány ország nagykövetsége is.

2. A zöldpártok mindenhol a világon emberjogilag liberálisok, máshol sokkal inkább, sokkal jobban résztvesznek a hasonló felvonulásokon. Ott persze a konzervatív pártok is résztvesznek, gond nélkül.

3. Ilyen hasonlóságokat más pártokkal is össze lehet szedni, persze azok nem ilyen feltűnőek. Az LMP sem tagságában, sem vezetőiben, sem programjában nem utóda az Szdsz-nek, gazdaságpolitikailag éles különbség van köztük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr792143777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása