évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akár számottevő is lehet

2010.07.19. 00:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

A világ jobb megértéséért

    Sokan sokféleképpen próbáljuk megérteni a körülöttünk zajló eseményeket.
Értetlenül állunk bizonyos folyamatok, emberi, és csoportmagatartások láttán.
Mindazok, akik materialista szemlélettel gondolkodva, humánus szempontok alapján próbálják, logikusan magyarázni az eseményeket, a logika falába ütköznek.
   Az emberiség soraiban, minden egyes, másokkal szemben ható cselekvést, leginkább az egóval kísérelnek megmagyarázni, de ez az elmélet, egy határon túl csődöt mond. Nincsen semmi logikus abban, hogy egy ember, vagy egy csoport, aki már annyi pénzzel rendelkezik, amit széles e világon, több emberöltő alatt sem lenne képes elkölteni, betegesen ragaszkodjék még több pénz megszerzéséhez. A racionális materialisták ezért vannak e tekintetben nehezebb helyzetbe. Hajlamosak, mások által felfedezett, esetleg feltárt összefüggések, összeesküvések, ignorálására, a beteges fantáziák közé való besorolására.
    Ezért kérem, a racionális materialistákat, ne is olvassák tovább ezt az írást, hiszen „hülyeséggel” épp többel találkoztak már, mint amennyire szükségük lenne.
     Aki viszont emocionális racionális alapon él és gondolkodik, esetleg vallásosság híján is rendelkezik némi hittel, az találhat ebben az írásban olyan fogódzót, amivel eddig nem találkozott, aminek létével, ez egyszerű okból, nem is számolhatott.
      Minden ember, és az egész emberiség számára fontos, a világ folyásának megértése, mert ennek híján kerülnek elő, erősen negatív emberi cselekedetek, öngyilkosságok, öngyilkos merényletek, iskolai, és egyéb, gyilkos ámokfutások.
Könnyű lenne kijelenteni, hogy ezek kivétel nélkül, egy-egy ember, személyiség torzulásai, de ez így nem lenne igaz. Az embernek, mint az élővilág bármely alkotójának, viselkedését meghatározó, túlélési ösztöne működik. Ez sokszor segíti át, megoldhatatlannak tűnő helyzeteken, de ugyanez az ösztön, végzetes cselekedetekre is sarkallhatja. Az emberiség megnyomorítói, erre az ösztönre is erősen támaszkodnak. Sokszor sikerül ezt az ösztönt egy-egy területen az általuk kívánt háború kirobbantására felhasználni, de nincsenek ellenére ennek a csoportnak, az öngyilkos merényletek sem. Ezek adnak, hamis erkölcsi alapot, egy-egy területen folytatott „terrorizmus ellenes” háborúk folytatására. Igaz, az egy-egy területről származó öngyilkos merénylők számának százszorosánál is többet ölnek meg egy ilyen akcióban, de ez önvédelemnek is eladható. Épp csak nincs magyarázat, de inkább nem adnak magyarázatot, a merényletek kiváltó okaira.
  Mire gondolok?
A legközelebbi múlt eseményeiből kiragadva, a Mavi Marmara esetét, jól átláthatók, az eseményeket mozgató emocionális motorok.
   Egy, a térségben megkülönböztetett katonai erővel, külpolitikai és katonai támogatással rendelkező hatalom, létrehozott egy másfél millió embert sanyargató, a holokauszt vonatkozásában már erősen megkifogásolt megsemmisítő tábort. Igaz, ennek valóságát nem ismerik el, de a valós helyzet, a világ közvéleménye számára nem vizsgálható. Ebből a helyzetből következik, hogy az egészséges lelkű emberek szimpátiája és segítőkészsége, cselekvésre indítja azokat. A cselekvő szándéknak, az a barbár akadályozása, amit látni kényszerültünk, alátámasztja, mindazokat a negatívumokat, melyeket ennek a hatalomnak az emberellenes, agresszív cselekedeteiről hallani lehet.
  Az ilyen módon bekerített és pusztított embertömeg támogatására irányuló emberi törekvés, az áldozatokat is vállaló együttérzés, mindaddig nem fog megszűnni, ameddig ez a helyzet fennáll. Az egészséges lelkű emberek, nem értik azt a gyűlöletet, ami ilyen helyzetet létrehozni képes. Lejárt már, a barbár hódítások ideje. Az emberiség lényegesen nagyobb része emelkedet tudatilag, e meghatározó szint fölé. Sajnos, nem mindenki, és ez nem véletlen lemaradás, ez kiválasztottság. Ezt segít megérteni, néhány ezoterikus forrásból származó információ.
   Nem sok pszichológiai ismerettel kell rendelkezni ahhoz, hogy megértsük, az  embereket, két alapvető emóció mozgatja, cselekedeteiket motiválja.
Egyik a szeretet. Ebből származik a szimpátia, a megértés, a szánalom, a megbocsátás, elfogadás, együttműködés, hogy csak a fontosabbakat említsem.
A másik, a félelem. Ebből származik a bátorság, a gyűlölet, a bosszú, a hatalom, az erőszak, hogy szintén a legfontosabbakat említsem.
  Az emberiség őstörténete, merőben eltér a materialista alapú, Darwini fejlődéstörténettől, de messze nem egyezik a legendák világában, vagy a bibliában megírtakkal sem, az ezoterikus források szerint.
Igazában, nem a leírtak, és a valóság közötti komoly eltérés a lényeg, mert ez nem túl jelentős. A rossz következtetések gyökere, az időbeni korlátozottság.
A mi ismert történeteink, kizárólag az emberiség közelmúltját, utolsó 30-40 ezer év történetét tárgyalják, de ennek legnagyobb része is, már a hitvilág talajára csúszott. Az emberiségnek a Földön, sokkal ősibb története van. Ez a történet, zsúfolva van hihetetlen és megkérdőjelezhető eseményekkel, de érdekes módon,
ezek az események, a későbbi helyzetekhez, logikusan illeszkednek.
Nem akarván feleslegesen fárasztani a kedves olvasót, ebből a sorból kiemelném a jelenünket elsősorban meghatározó dolgokat.
   A Föld, alapvetően szeretetet hordozó, a többi bolygónál lényegesen barátságosabb hely, kifejezetten alkalmassá téve, a rajta élő flóra és fauna fenntartható életére. Története során, több, jelenleg Földön kívüli civilizáció is használta már. Ezek a civilizációk, az emberinél nagyságrendekkel magasabb fejlettségi fokon állnak, és jelentős szerepük van az emberiség jelenlegi állapotára való alakulásában. Az ügyes ember, (homo habilis) és a bölcs ember,
(homo sapiens) között áthidalhatatlan szakadék van. Ezt a szakadékot tölti ki a korábban itt élt civilizációk munkássága. Ezek a civilizációk jelenleg a Szíriuszon, és a Plejárdokon élnek.
  Ahhoz, hogy valamennyire érthető legyen mindaz, amiről írok, kicsit ki kell térnem, újabb, nem bizonyított információkra.
Az ezoterikus források szerint, létezik egy adathalmaz, ami egy-egy ember, Isteni részének, valamennyi, anyaghoz kapcsolt életében szerzett, és az ezekhez bármi módon kapcsolódó, információkat tartalmazza. Ezt az adathelyet, egyszerűbben akasa krónikaként szokták említeni. Isteni része, már az ügyes embernek is volt, de ennek az adathalmaznak a tárolására, az agyi neuronok voltak genetikailag kijelölve. Mivel a Föld, és az emberiség maga, nagyobb feladat ellátására mutatkozott képesnek, mint amire teremtetett, az univerzum központi akarata által, ez a két civilizáció lett felhatalmazva arra, hogy a megnövekedő feladatok okán, már „konstrukciós” hibaként meglévő eltérést korrigálják. Ez a korrekció, a források szerint abban állt, hogy az akasa krónika információhalmazának tárolását, az agyi neuronokból, a DNS-ekbe helyezték át.
Erre a források szerint azért volt szükség, mert a homo sapiens gyermekek, a halmozódó információk miatt, egyre nagyobb agyvelővel, ebből következően koponyával kellett, hogy megszülessenek. Ez a helyzet, anyagi, biológiai problémát generált, mert az anyák, egyre inkább, nem tudták világra hozni gyermekeiket. Gyakori volt a magzat, az anya, vagy mindkettő halála a szüléseknél. Mivel a DNS minden sejt magjában jelen van, megszámlálhatatlan tárhelyet jelent az információknak, ugyanakkor, az addig más feladatra rendelt agyi neuronok, rövid lejáratú memória, emóciók, és kreativitás vonatkozásaira szabadultak fel. Egyben lehetőséget teremtettek arra is, hogy a homo sapiens vitális rezgésszáma magasabbra emelkedjék, és így, képes legyen közvetlenül, sérülés, megsemmisülés nélkül kapcsolódni az univerzum központi tudatához, magához a teremtő Istenhez.
   Ezeket a korrekciókat végrehajtva, az embereket minimális szinten kiképezték az egyszerűbb technológiák alkalmazására (vas és fémkohászat, egyszerű gépgyártás, Földművelés stb). Ezzel az emberiséget, önálló fejlődésének  útjára bocsátották. Ez, a források szerint cca. félmillió évvel ez előtt lehetett. Kialakultak sziget kultúrák, a kis létszámú emberiségben, amelyek különböző módom fejlődtek. Közben, a források szerint sem tisztázható időben, megjelent a Földön, egy másik, a központi hatalom, Isten által fel nem hatalmazott civilizáció, és beavatkozott az emberiség fejlődésébe. Technikai, technológiai ismereteik lényegesen magasabbak voltak, még az emberiség jelenlegi szintjénél is, de lényegesen alacsonyabbak a szíriuszi, vagy a plejárdokbeli civilizációkénál. Elhoztak a Földre a korban elképesztő technológiákat. Repülést, villamosságot, rezgéstechnikát, aminek segítségével megoldhatók voltak a maguk korában, a máig megoldhatatlannak látszó feladatok. Kiválasztottak embereket, akiket beavattak, hogy segítségükre legyenek munkájukban. Saját élőhelyükön, ami szintén nem megnevezett, szükségük van a Földön fellelhető aranyra, és néhány ásványra. Vesztükre, jellemző tulajdonságuk, hogy alkatilag nem képesek elviselni azt a vitális frekvenciát, amellyel kapcsolódni lehet a közös tudathoz, az univerzum Istenéhez. Az emberiséget a korábbi változtatás alkalmassá tette erre. Az emlékek, a felhalmozódó információk, a szeretet és szabad gondolkodás, az emberiségnek a vitális frekvenciaszintjét folyamatosan emeli. A Földi szisztéma, mint élő egység, a rajta élő civilizációnak megfelelően változtatja ugyanezt a rezgését. Ez a jogosulatlan civilizáció, hogy biztosítsa Földi befolyását, kereszteződött egy emberi csoporttal, akit ez által, genetikailag megváltoztatott. Ez a csoport ma is létezik. Élvezi ennek a civilizációnak a támogatását, és mindenképpen meg kívánja akadályozni, az emberiség átlagos, vitális frekvenciájának emelkedését, a közös tudathoz való csatlakozását. A mai időkben, egy csillagászati esemény, fokozottan segíti a Föld, és az emberiség frekvenciájának emelkedését. Ez, a nem felhatalmazott civilizáció végleges távozását kényszeríti ki. Ennek megakadályozására egyetlen mód van, ha maga a Föld, a rajta élő emberiség, nem éri el a kívánt frekvenciát.
    Az emberek tudati szintjének emelkedését, a félelem, és a gyűlölet képes akadályozni. Minél több ember kerül ilyen állapotba, annál közelebbi annak a realitása, hogy ennek a csillagászati eseménynek kapcsán, a Föld, az emberiség képtelen lesz a csatlakozásra. Ezért tapasztalható világszerte, a fel nem hatalmazott civilizáció, és Földi képviselői részéről, a folyamatos erőszak, amitől félni lehet. A minél több emberre kiterjedő fenyegetettség, legyen az alapellátási, gazdasági, vagy katonai, mert ezek azonos következményeket hordoznak. Nem hagyják az adott, megfélemlített ember tudatát emelkedni.
  A tét komoly. Ha nem sikerül elegendő számú embert megfélemlíteni, vagy az emelkedő tudatosságúak közül eleget legyilkolni, akkor a gyűlölet, végleg elveszíti befolyását a Földön, a fel nem hatalmazott civilizáció, kénytelen lesz távozni, és többé, visszatérni nem lesz képes. Földi helytartói, kollaboránsai, hibridjei, befejezik itteni életeiket, és más környezetben születnek újjá, mert az itt kialakuló körülmények között nem életképesek.
   Az emberiség soraiban sokan nem tudják, hogy félni semmitől sem érdemes.
Valamennyien Isteni oltalomban élünk. Intelligenciánk, személyiségünk elpusztíthatatlan. Nem kell félnünk, és nem szabad gyilkolnunk. Mindkét dolog megállítja tudatunk emelkedését. A kollaboránsok tudják ezt. Ezért gyilkolnak gátlástalanul. Mert ők mindenképpen alkalmatlanok az emelkedésre, gyilkosságaikkal viszont minket provokálnak, hogy álljunk bosszút, és mi sem emelkedhessünk. Már rövid az idő. Nem nehéz kibírni. Őrizzük meg a szeretetet, a megbocsátást, mint a jobb világba való érvényes belépőnket.


Béla László
 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr432160052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása