évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nincs mitől félni!

2010.07.26. 23:54 | béla lászló | Szólj hozzá!

A félelem értelmetlen!

 

Sokan, sokféle módon, sok embert akarnak félelembe kényszeríteni, és abban megtartani. Teszik ezt azért, hogy gondolkodásunk önző, gonosz, az Isteni elvárásoktól, minél távolabbi legyen.

Nem kell félnünk!

Talán nem mindenki tudja, de többszörösen valószínűsített állítás, hogy az embert, két alapvető összetevő alkotja. Az intelligencia az egyik, ami Isteni eredetű, és bár fejleszthető, mégsem a sajátunk. Ez Isteni tulajdon, örök, és elpusztíthatatlan.

Az a 40-140 kg víz, és egyéb anyag, ami a testünket alkotja, elvileg a sajátunk.

Valójában a földanya tulajdona, de Isteni döntés alapján, meghatározott időre, az intelligenciánknak van alárendelve.

Mi következik ebből?

A félelem értelmetlensége. Az intelligencia, tudat, személyiség, egy szóval a lélek számára, nehéz rabság, egy anyagi test börtönében létezni. Hogy ezt miért teszi mégis, az egy külön poszt tartalma lenne, de teszi.

Nincs nagyobb öröme a léleknek, mint ha teljesítve, az adott életciklusban rárótt

feladatát, leteheti az őt rabul tartó testet. Külső körülmények miatt meghalni, a legkellemesebb menekülés a testünket, lelkünket gyötrő bajoktól. Nem így, a szándékosan keresett halál. Noha, maga az ember, a lélek, soha sem képes meghalni, mert örök, mint Isten kihelyezett része, de ha úgy dönt, hogy saját elhatározásából félbeszakít egy ciklust, nem teljesíti a feladatát.

Hogy is van ez?

Meghalni, külső körülmények miatt, csak akkor lehet, ha ezt jóváhagyták.

Ha az adott embernek/léleknek, még teljesítetlen feladata van, akkor egy hatalom, olyan intenzíven vigyázza az életét, hogy semmiképp meg nem halhat.

Ha felülünk egy repülőre, amelyik lezuhan, mi leszünk az egyetlen túlélő.

   Egyes vallások, erővel sulykolják, hogy a halál a vég, a teljes, és totális megsemmisülés. Teszik ezt azért, hogy az ember rettegjen tőle. Rettegjen, és bármilyen gonoszságot elkövessen, hogy elkerülje. Csak a haláltól rettegő embereket lehet rávenni arra, hogy egy háborúba kivezényelve, halomra öljék egymást. Aki tudja, hogy lényegében elpusztíthatatlan, az nem védekezik, és nem támad. Ha valaki ennek ellenére megöli, az megszabadította lelkét a rabságból.  Ha még dolga van a földön, akkor képtelenség megölni. Nem lehet lövéssel eltalálni, nem lehet tankkal széttaposni, nem robban az akna, amire rálépett, és az ellenség felé viszi a mérges gázt a szél, amit neki szántak.

Nincs mitől félni.

Vannak helyzetek, nélkülözés, éhezés, amik roppant kellemetlen próbatételek.

Ha meg tudjuk őrizni ezekben önmagunkat, ha nem akarjuk bestiálisan legyilkolni azt, aki mindezt ránk zúdította, akkor mi nyertünk, akkor is, ha belehalunk. Ésszel, és szeretettel kell leszerelni a gyötrőket, és nem lesüllyedni az ő szintjükre. Bárki megtapasztalhatta, ha egy agresszív ember megtalálja, és az agresszivitásra mérsékelt választ ad, a támadó egyre dühösebb lesz. Ez az ő baja. Ha kitérünk előle, legfeljebb falba rúghat.

   Meg kell őrizni a szeretetet, az önbecsülést, hogy bármilyen helyzetben emberek maradjunk.

 

Béla László

 Fear is pointless!

 

Many, many ways, many people fear they want to force and keep it. He does this so that our thinking selfish, evil, God's expectations, should be more distant.

Should not be afraid!

Perhaps not everyone knows, but many times likely to say that the people, consists of two basic components. Intelligence is one, which is divine, and, although improved, it is not our own. This is God's property, the eternal and indestructible.

The 40-140 kg of water, and other materials, which constitute our bodies, our own theory.

In fact, the property of Mother Earth, but God decides, for a definite period, is subject to intelligenciánknak.

What follows from this?

The fear of meaninglessness. Intelligence, consciousness, personality, in a word, the soul, heavy bondage, a material body to exist in prison. Why make it so that the contents would be a separate post, but make it.

There is no greater joy to the soul, as if adhered to, the life-cycle rárótt

task, to put down his long body enslaved. Die due to external circumstances, the most pleasant escape from our bodies, our spirits tormenting bajoktól. Not so, intentionally sought death. Although, the man himself, the soul, never able to die, because it is eternal, as God is remote, but if you decide to interrupt a cycle of its own volition, can not fulfill their mission.

How is it?

To die, external circumstances, can only be, if it is approved.

If the person / soul, the task is still unsettled, it is a power, watch over your life so intensely that it certainly does not die.

If in addition to a plane which crash, we are the only survivors.

   In some religions, power sulykolják that death is the end, the complete and total annihilation. He does this so that men dread it. Dread, and commit any evil to avoid. Only the people can be persuaded to death, fearing that a war kivezényelve, mound kill each other. Anyone who knows that it is essentially indestructible, not defending, not attacking. Nevertheless, if someone kills the soul freed from bondage. If you have to do here on earth, it is impossible to kill. You can not hit shots, you can not tank széttaposni not detonate the mine, which is stepped on, and the enemy takes poison gas in the wind, which were meant for.

There is nothing to fear.

There are situations of deprivation, hunger, which is very unpleasant test.

If we can keep ourselves in these, if you do not want to kill it bestial, who wetting us all, we won, even if they died. Sense and love of gyötrőket be removed, and not sink to their level. Anyone can come to realize if people find an aggressive, moderate and aggressive response to the attack will be more and more angry. This is their right. If we also discuss him, up the wall rúghat.

   It should be kept for the love of self-esteem that people remain in any position.

 

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr652178849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása