évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A háttér-hatalom hálójában

2010.07.29. 07:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

A háttér-hatalom hálójában

 

  Sok más nemzettel együtt, a magyarság nagy része is úgy gondolta, végleg és visszavonhatatlanul a háttér-hatalom hálójába került. Hála a mindenható, teremtő Istennek, ez, még semmit nem jelent. Tény, hogy sokan beleragadtunk ebbe a hálóba, az is tény, hogy aljas intrikákkal, nyílt vagy burkolt hazugságokkal, alaposan körbefonta a világ számos országát ez a bagázs, de a megemésztésre még nem volt ideje.

    Láthatóan nem is lesz!

A világban egyre szerteágazóbban ébrednek tudatukra az emberek. Minden nemzet fiai és leányai, rohamosan növekvő számban látják át, az embereket fenyegető, tisztességtelen törekvéseket. Maga, az amerikai nép, akit száz év alatt, a legnagyobb szabadságból, a legnagyobb fenyegetettségbe döntöttek, utasítja el jelentős százalékban a hazugságokra épülő légvárakat. Az a nép, aki az ember ellenes törekvések katonai erejét adja, aki a mások szabadságának lábbal tiprásáért a legtöbb áldozatot hozza, a legnagyobb ember-vesztességeket szenvedi el, miközben nem is akarja, rájött az árulásra. Egyre átütőbben észleli, miként hajtják munkanélküliséggel a zsoldos hadseregbe meghalni, miként tartják folyamatos rettegésben, a jól kimunkált adóság csapdával, miként veszik el személyiségi jogait, terrorizmusra való hivatkozással.

  Egyetlen egy veszélyt nem említ meg senki, a hatalmak oldaláról, ami ténylegesen fenyegette a világot, a cionista veszélyt. Én sem. Nem érdemes, mert már látható recesszióba zuhant. A korábban fényesen ragyogó, és minden mást kirekesztő csillag, belépett a lelepleződés sűrűbb légkörébe. Ettől ugyan, láthatóan fényesebb, mint eddig bármikor, de ezek a felizzás fényei, amit másodperceken belül, a hamuvá égés követ. A megvilágosodás földrengése rázta meg a hazugságvárak alapjait, amitől a héber tákolmány, már minden eresztékében recseg. Állandóan dúcolgatják holotörvénnyel, gazdasági válságnak nevezett tolvajlással, félelemkeltéssel, de a dolog már értelmetlen.

Már semmi sem mentheti meg, sorsa megpecsételődött. Az emberiség, már nem akar bosszút állni semmiért. Isten akarata szerint, békével éli az életét, nem táplál gyűlöletet senki iránt, csak átlátva a cselszövést, átnéz a szövétneken, és kihagyva az aljasságot minden számításából, tervezi új, élhetőbb, emberségesebb életét. Mindez Isten segítségével zajlik. Ö ad naponta részletesebb éleslátást mindenkinek, Ö támogatja, a szeretet terjedését a világban, és Ő gáncsolja el egyre-másra, a gyűlölködés terveit.

A gonoszság erejét, az emberiségben munkáló gyűlölet, harag, és bosszúvágy adja, és táplálja. Ha nem vagyunk hajlandók gyűlölködni, az ő végtelen gyűlölködésük, az emberiség szeretetével szemben hangya… sem jelent.

Mozgásterük egyre szűkebb, erejük napról-napra kevesebb, és senkit sem kell elpusztítani ahhoz, hogy végleg megszabaduljunk az élősködőktől.

Ha eddig türelmesek voltunk, legyünk most, még türelmesebbek, hogy mosolyogva, és őszinte szánalommal nézhessük végig, a gyűlölet hatalma, miként számolja fel önmagát. Sokkal  jobb, az elpusztításnál, azt látni, hogy a hazugságvár, a saját dugába dől.

 

Béla László

 

The web of power in the background

  Many other nations with a majority of Hungarians believed, finally and irrevocably, the background of power have been recruited.
Thanks to the Almighty, Creator God, it still does not mean anything. In fact, many people stuck in this net, the fact remains that nefarious intrigues, lies open or disguised, in several countries of the world carefully körbefonta bagázs this, but the digestion was not yet time.
    Apparently, there will be!
The world is waking up more investment in people's minds. Each nation's sons and daughters to see a rapidly increasing number of threats to people, unfairly efforts. You, the American people, who a hundred years, the greatest freedom is the biggest threat was decided to reject a significant percentage of the castles built on lies. The people, the man who is anti-military efforts to provide power, the freedom of others who tiprásáért feet most of the casualties taken by the biggest man-vesztességeket suffer, while not even want to realize the treachery. Átütőbben increasingly perceives as being a mercenary army of the unemployed to die, how to keep constant fear, a well-elaborated debt traps, how to take away the privacy rights of terrorism by reference.
  Only one did not mention a threat to no one's side of power, which actually threatened the world, the Zionist threat.
Neither do I. It is not worth, because it can be seen falling into recession. Previously brilliant, and everything else exclusionary star, entered the dense atmosphere of detection. Although this is apparently brighter than ever before, but these lights felizzás that within seconds, followed by the burning of the ashes. The revelation of the earthquake hazugságvárak foundations, which makes the Hebrew makes it 's all eresztékében cracks. Constantly dúcolgatják holotörvénnyel, economic crisis, called tolvajlással, félelemkeltéssel, but the thing is pointless.
Nothing could save it, doomed. The man, now you do not want revenge for anything. According to the will of God, lives his life in peace, not feed hatred towards anyone, just átlátva intrigue, look through the lamp of, and leaving out all the dirt from the calculation, is planning a new, more liveable, more humane life. All of this takes place with God's help. He gives detailed insight every day, he supports the love spread around the world and his ever-else to blame, the hatred's plans.
The power of evil, of humanity at work in hatred, anger, revenge, and gives and nourishes. If we are not willing gyűlölködni, in his infinite hatred, love of humanity against the ants ... does not.
Increasingly narrow margin of their strength every day less, and no one should be killed in order to finally get rid of parasites.
If we were patient, we now have more patient, smiling, and sincere compassion for watching through the power of hatred, how to lift herself. Much better to elpusztításnál, we see that the hazugságvár, Dugan own list.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr472184004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása