évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Értelmezhetők a biblia szimbólumai.

2010.08.21. 04:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 Miről szól valójában a jelenések könyve?

 

A bibliában megszoktuk, hogy szinte soha konkrét dolgokról nem ír. Ha mégis bizonyos dolgokat konkrét megnevezéshez köt, akkor ezek mögött, nincsen ismert személy, tárgy, helyszín, vagy idő. Ennek a ténynek, biztosan megvan a különös oka, de nyitott értelemmel, és megfelelő ismeretekkel, le lehet bontani a rejtett tartalmak burkát. Ennek egy lehetséges, és valószínű összegzését teszem le, felhasználva a történelmi, és matematikai összefüggéseket, ameddig az én szerény ismereteimmel eljuthattam.

    Ilyen, tömörítetten érdekes része, az emberiség története előrejelzésének,

a „pecsétek feltörése”

A világ, az emberiség, helyzete jelentős változásának, szimbolikus forgatókönyve.

  János a jelenésekről 6-6/2 (Károly Gáspár fordítás)

 " És látám, mikor a Bárány , a pecsétekből egyet felnyitott, és hallám, hogy a négy lelkes állat közül egy monda, mintegy mennydörgésnek szavával: jöjj és lásd.

 2. És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél ijj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.”

  

Eléggé nyilvánvaló a kapcsolódás, ha ismerjük a „Fehér ló fia” című, vagy egyéb hasonló tartalmú, ősi magyar népmeséket.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RhYsNaAC4Mo&feature=related

 

Nyilvánvaló, ha tudjuk, hogy az ősmagyarokra volt a világon először jellemző fegyver, az íj, amit olyan tökélyre fejlesztettek, hogy azzal negyvenezer magyar lovas íjász, 907-ben a pozsonyi csatában, képes volt lemészárolni, az egyesített német-római haderőnek, a magyarság megsemmisítésére elindított százezer fős hadseregét.

Tette mindezt, Árpád vezetésével, a „még nem is létező” Magyar Állam függetlenségének, és területi sérthetetlenségének védelmében. ( és kijöve győzve, és hogy győzzön.) Ez volt, és ez is lesz.

  Nyilvánvaló a kapcsolódás, a szakrális erőt képviselő, Magyar Szent Korona vonatkozásában is. Abban az időben, amikor Vajkot megkoronázták, hogy Isten kegyelméből uralkodó apostoli király váljék belőle, még nem volt nagy divat a koronázás. A kereszténység, a sok Isten hívő népek körében viszonylag könnyen terjedt. Egyszerűbb szabályrendszere, csábító mennyországa elkápráztatta a sok Istent kiszolgálni kényszerülő népeket, ezért önként és dalolva álltak be a sorba. A magyarság nem. Eredendő hitük, a magyarok Istenében, vagy ahogy ők mondták, az öreg Istenben, erős és határozott volt. Ahhoz, hogy Vajkot rávegyék, a külföldi követek, püspökök érsekek, az ősi törvények felülírására a keresztény vallás felvételére, népe korábbi kultúrájának megsemmisítésére, nemzetének valóságos lefejezésére, tulajdon testvérének megölésére, komoly ajándékkal kellett nyomatékot adni a kérésnek. Az ügyeknek effajta elintézése, bizonyos körökben máig fennmaradt. Ez az ajándék volt egyebek között a Magyar Korona, (és adaték néki korona;)

és az, az ígéret, hogy István királynak soha nem kell majd szembenézni olyan félelmetes támadó sereggel, mint amilyet dédapja, Árpád, 907-ben súlyos harcokban, derekasan szétvert. Talán itt kezdődött, a magyarság ezer éve tartó átverése. Vajk, nem tudott ellenállni a csábításnak. Elfogadta az elfogadhatatlant, és végre is hajtotta. Már akkor átverték. Még uralkodása alatt 1051-ben ismét súlyos támadást indítottak a magyarság ellen,és ez nem véletlen.

A gonoszság, látva a szeretet  építő eredményességét, hamar elindította aknamunkáját a világban. Káin, csak Ábel megölésével tudott átlépni a korlátain, mint ahogyan az Romulusz és Rémusz esetében is történt. Egyedül a magyarok tartották magukat távol a testvérgyilkosságtól, a „legyél te a kard, leszek én a pálca” (Buda és Attila egyessége) hatalommegosztás megvalósításával. Vajk, megtörte ezt a hagyományt.  Lehet, hogy Vajk, árulóként viselkedett, de Istvánként, mikor szembe kellett néznie, a vesztére, és a magyarság vesztére törő hazugsággal, igazi magyar királlyá vált. A Vértes hegységben, ami erről is kapta a nevét, magyarosan szétverte a támadó bajor hadakat. Minden lehetőt megtett, ami valamennyire visszafordítaná az elkövetett tévedés következményeit. Próbálta megőrizni a magyarok évezredes elrettentő erejét, de a kívülről jövő körmönfont, immár ideológiai támadásnak sikerült megroppantani, a magyarság, addig megtörhetetlen gerincét. Ezt sajnos történelmi tényként bizonyította a tatár pusztítás, és bizonyítja a tény, hogy a magyarság, máig nem szerezte vissza régi fényét. Hogy a korábbi támadás szándéka honnan eredt, kinek az ötletét tették át a gyakorlatba a bajorok, ezt talán örökre elfedi a történelem homálya, de tény, hogy amikor a gonosz, elkötelezte a pusztítókat, a szeretet, az emberségesség, és a becsület elpusztítására, a Teremtő Isten a magyarság hét törzsét jelölte ki, a gonosz megfékezésére. Ezt a tényt, kizárólag a szakrális vezetők ismerték, csak-hogy, amíg a gonoszok közt kihirdették, és a mai napig kérkednek a kiválasztottságukkal, addig a magyar szakrális vezetők, csak tudomásul vették, és soha sem hirdették a nép előtt. Ez nem  „homo uzion” kontra „homo iuzion” kérdés. Valóságát csak az nem látja, aki nem hajlandó tudomásul venni a történelem eseményeit, és a világ, mai állapotát. Semmi más magyarázat nincs néhány dologra. Nincs magyarázat arra a féktelen gyűlöletre amivel a magyarságot ez idő szerint irtják.

  Miért hét ágú a menóra? Mert hét törzs hordozza az igaz Isten fényét a világban, akiket a menóra tisztelőinek már rég el kellett volna pusztítani.

Eddig nem sikerült, és ezután sem fog, (és kijöve győzve, és hogy győzzön)

   Nem kevésbé érdekes a második pecsét feltörésének tartalma, előrejelzése sem. Ha figyelünk, láthatjuk az elmúlt, és eljövendő idők történéseit.

  János a jelenésekről 6/3-4 (Károly Gáspár fordítás)

3. „ És mikor a második pecsétet felnyitotta, hallám, hogy a második lelkes állat ezt mondá: Jöjj és lásd.

4.És eljőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.”

Ennek a résznek a kapcsolódása is minden kétséget kizáróan érthető.

Milyen színnel jellemezte magát a kommunizmus?  Vörössel!

Milyen fajhoz tartozott Marx és Engels, a kommunizmus szellemi atyjai?

Mivel tudta lerombolni ez a faj, a korábbi, az ő hatalmi törekvéseit akadályozó rendjét a világnak? A kommunizmussal, vagy azzal való fenyegetéssel.

Ki az, aki a megjelenésétől, Jerikótól a mai napig elveszi a föld békéjét, és folyamatosan intézi, hogy öljék egymást az emberek?

Ki az a világban, aki nem maga fejlesztette ki az atomfegyvert, a „nagy kardot”,

hanem, mások által „adaték neki”?

Azt hiszem, senki előtt nem kétséges, kiről is jövendöl ez a részlet.

 

  János a jelenésekről 6/5-6 (Károly Gáspár fordítás)

5.”És mikor felnyitotta a harmadik pecsétet, hallám, hogy a harmadik lelkes állat mondá: Jöjj és lásd. Látám azért, és imé egy fekete ló; és annak, aki azon üle, egy mérleg vala kezében.

6. És hallék, a négy lelkes állat közt szózatot, a mely ezt mondja vala: A búzának mérczéje egy dénár, és az árpának három mérczéje egy dénár ; de a bort és az olajat ne bántsd.”

Ez a szövegrész, nekem azt mondja, hogy a felső hatalom, Isten akarata szerint visszaállíttatik, a világot megnyomorító hamis értékrend helyébe, a korábbi, Isteni értékrend. A manapság bekövetkező bankcsődök, gazdasági összeomlások utalhatnak is erre. Letörhetik, a pénz hamis, téves értékelésének nimbuszát.

Erősen megkurtítva ezzel, a világ jelentős része felett kialakult, pénzhatalom erejét. Hogy a bor, és az olaj, miért és hogyan került ebbe a szövegkonstellációba, azt még nem tudom nagy valószínűséggel a jelenkor eseményeihez kapcsolni. Tény, hogy az EU. erőszakosan próbálja megsemmisíteni a magyar bortermelést. Az is tény, hogy Izrael gátlástalanul dózerolja ki, a mások megélhetését jelentő olajfákat, mint ahogy az is, hogy a világ nyersolaj termelésének/felhasználásának jövedelme, jelentős előnyöket ad bizonyos csoportoknak. De hogy a közléseknek, kapcsolata van e az említett tényekkel, azt még számomra homály fedi.

Ma még, nem tudom, nagy valószínűséggel, bekövetkezett eseményekhez kötni, a további pecsétek feltöréséhez kapcsolódó szövegrészeket sem.

    Ezek a talányok, valószínűleg két éven belül megszűnnek, de azt még el kell érnünk, mert nincs egyértelmű előrejelzés, ami befolyásoljon bennünket.

 

Béla László

 

 

 

What is actually the book of Revelation?
 
The Bible got used to almost never does not require specific things. If you do certain things to enter into specific denominations, they would fall behind, there is no known person, object, place or time. This fact will have a particular reason, but it is open in nature and have the knowledge, can be broken down into the hidden content Burke. A possible and likely summary We are using the historical, and mathematical relationships, which in my humble ismereteimmel eljuthattam.
    Such a compact interesting part of the history of humanity forecasting,
of "breaking the seals'
The world of humanity, the situation changes significantly, the symbolic scenario.
  John jelenésekről 6-6/2 (Charles Gaspar translation)
 "And I saw when the Lamb opened one of the pecsétekből, and I heard that one of the four beasts said, some words of thunder:" Come and see.
 
2nd And I looked, and behold a white horse, and him that sat on ijj well, and was given her crown, came out and overpowered, and to win. "
   
Connectivity is quite obvious, if you know the "white horse son" of similar content or otherwise, ancient Hungarian folk tales.

https://www.youtube.com/watch?v=RhYsNaAC4Mo&feature=related

 

Obviously, if we know that the world's first feature was the ősmagyarokra weapon, the bow, which developed a perfection that with forty thousand Hungarian horse archers, 907 in the Battle of Bratislava, was able butchered, the combined German-Roman armies of the Hungarians destruction of hundreds of thousands-strong army launched.
Did it all, the leadership of Árpád, the "not yet exist" Hungarian state independence, territorial integrity and protect it. (Came out and overpowered, and to win.) This was, and it will be.
  Obviously the connection, the power of the sacred, the Holy Crown of Hungary as well. At the time when Vajk crowned, God's grace to become a dominant Apostolic King, it was not the fashion of the coronation. In Christianity, God is faithful to many relatively easily spread among people. Regime simpler, attractive to serve God in heaven dazzled by the many displaced peoples, so voluntarily and were singing in the line. The Hungarians do not. The root of their faith, the God of the Hungarians, or as they say, the old God, a strong and resolute. In order to persuade Vajk, foreign ambassadors, bishops, archbishops, overwriting the old laws of the Christian religion is the inclusion of people of past cultures of the destruction, the nations of lefejezésére real, property, killing his brother, had a moment to give a major gift to the request. In such cases to be dealt with, in some circles has survived. This gift was, inter alia, the Hungarian Crown (Crown, and there was given unto him;)
and the promise that Stephen King will never be faced with a formidable army offensive, than that's great-grandfather, Arpad, 907 in major battles, bravely defeated. Maybe it began, thousands of Hungarians-year scam. Vajk, could not resist the temptation. It accepted the unacceptable, and implemented. There was already indicted. Even during the reign of 1051 was again a serious attack was launched against the Hungarians, and it is no coincidence.
The evil, love seeing the success of building an effective, quickly launched aknamunkáját in the world. Cain, Abel, killing only been able to transcend the limits, as in the case of Romulus and Rémusz. Only the Hungarians testvérgyilkosságtól kept themselves away from the "Be thou the sword, I'll be on the stick" (Buda and Attila pact), the implementation of separation of powers. Vajk, broke this tradition. Maybe Vajk, traitor behaved, but Istvánként, when it faced the destruction, and the straightforward lies the undoing of the Hungarians, the Hungarian King became real. The Vertes Mountains, which is named after this, the attacker smashed in Hungarian Bavarian armies. Everything possible done, which is somewhat to reverse the consequences of error. He tried to keep the Hungarian millennial deterrent effect, but the subtle from the outside, now managed megroppantani ideological attack, the Hungarians, they megtörhetetlen backbone. This, unfortunately, the historical facts to prove to the Mongol destruction, and evidence of the fact that the Hungarians, and still not got back to the old glory. That the former was due to an attack from the intention, to whom the idea was to practice the Bavarians, it may forever conceal the shadows of history, but the fact that when the evil committed in the destroyers, the love of humanity, and honor killing, the God is the Creator of the Hungarian strain of the seven have been designated by the evil control. This fact, only the sacred executives knew just that, until the wicked among published, and still boast a kiválasztottságukkal, while the Hungarian sacred leaders, only to have taken note, and never published before the people. This is not a "homo uzion" v. "homo iuzion" issue. Reality just does not feel he is not willing to acknowledge the history of events, and the world, today's state. There is no other explanation for some things. There is no explanation as to the unbridled hatred of the Hungarians, which eradicated at this time.
  Why is a seven-branched menorah? For seven strains carry the true glory of God in the world, who has long been admirers of the menorah had been killed.
So far failed, and then will not, (came out and overpowered, and to win)
   No less interesting is the second stamp hacking content, not prediction. If you listen, you can see the past and future happenings of times.
  John jelenésekről 6/3-4 (Charles Gaspar translation)
3rd "And when he opened the second seal, I heard that the second beasts saying:" Come and see.
4.És came, another red horse, and he's sat down, to be given to take away peace from the earth, and that people kill each other, and there was given to a large sword. "
As part of the connection is clear beyond any doubt.
What is the color of communism, characterized himself? Red!
What is the species belonged to Marx and Engels, the spiritual father of communism?
Because it could destroy the species, the former in his efforts to prevent the order of power in the world? Of communism, or threatening.
Who's who in appearance, Jerikótól to date takes the land of peace, and continuously manages to kill each other people?
Who in the world who has not developed the weapon itself, the "great sword"
but by others "was given to him"?
I think anyone there is no doubt, of whom it is prophesied in the details.

  John jelenésekről 6/5-6 (Charles Gaspar translation)
5th "And when he opened the third seal, I heard that the third beasts said:" Come and see. I saw, and behold a black horse, and to anyone who's sat on a balance of all hands.
6th And I heard the voice among the four beasts, the saying: The wheat mérczéje a denarius, and three of barley for a denarius mérczéje, but the wine and the oil does not hurt. "
This is, to me it says that the top is power, according to the will of God restored, crippling the world is replaced by a false system of values, the former divine values. In today's bank failures occur, this may refer to economic collapse. Letörhetik, the money is false, erroneous assessment of Nimbus.
Megkurtítva strongly to this, a significant part of the world over have emerged pénzhatalom strength. That wine and oil, why and how did this szövegkonstellációba, I do not know yet is likely to turn today's events. In fact, the EU. aggressively trying to destroy the Hungarian wine production. The fact remains that Israel is unscrupulously dózerolja, the olive trees represent the livelihood of others, as is also the world's crude oil production / use of income, provides significant benefits to certain groups. But the disclosures, those connected with these facts, it is still unclear to me.
Yet, I do not know, most likely, linked to events occurring in the remaining entries are not related to breaking of seals.
    They are a riddle, is likely to disappear within two years, but I still gotta get out, because there is no clear warning, which is influenced by us.

Laszlo Bela

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr392236406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása