évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A gyönyörű magyar lányokhoz asszonyokhoz.

2010.08.24. 08:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

A gyönyörű magyar lányokhoz, asszonyokhoz.

 

Szépségei a nemzetnek!

 

Ti vagytok a nemzet jövője. A ti kezetekben van élet és halál, túlélés, vagy kihalás. Maradjatok a méltó helyeteken, ami megillet benneteket. Túlzás nélkül állíthatom, hogy nemzetközi megítélésben a világ legszebbjei közé tartoztok.

  Ez az előkelő hely garantálja számotokra, hogy mindegyiktek megfelelő párt találjon magának, a magyar fiúk közül. A párválasztás joga a tiétek. A fiúk alaptermészete, a kezdeményezés, és a hajlandóság, de a ti jogotok eldönteni, elfogadjátok, vagy visszautasítjátok a közeledést. Ne fogadjatok el olyan párt, aki nem tisztel benneteket. Ne adjátok el, Isten által rátok ruházott, tiszteletre méltó státusotokat, a hazug egyenjogúságért. Az igazi magyar lány, a magyar anya több,  mint bárki a nemzetben. A hamis egyenjogúság szeretetlenné, harcossá tesz benneteket. Ebben az állapotban képtelenek vagytok gyermekeiteket szeretetben nevelni, párotok esetleges hibáit szeretettel tolerálni.

Az egyenjogúság, a gonosz találmánya. Ezzel tud éket verni a családokba, hogy alapjaiban támadja a nemzeteket. Vegyétek észre, hogy az egyenjogúság meghirdetésével, mennyire tűnt el a tisztelet, ami előtte, kétséget kizáróan minden lánynak és asszonynak alanyi jogon járt. Azt a férfit, aki ezt nem vette figyelembe, a többi fiú nevelte meg. Amikor még nem hirdették meg a „nemek harcát”, elképzelhetetlen volt, hogy egy fiú, üljön a villamoson és egy lány álljon mellette. Ha mégis megesett, az álló fiuk valamelyike rövidesen megkérdezte: Uram! Nem szégyelli, hogy egy hölgy áll ön mellett, ön pedig ül a helyén?

És a válasz nem az volt, menj anyádba, vagy hasonló. Legfeljebb annyi, bocs, nem vettem észre.

  Ti lányok asszonyok döntitek el, szülessenek e gyermekek. Válasszatok hát megfelelő párt, ne harcoljatok vele, hanem szeressétek. Olyat válasszatok   

Akit őszintén szeretni tudtok, és aki őszintén szeret benneteket. Szüljetek neki gyermekeket, neveljétek szeretetben és boldogságban.

  Ez a teremtés által rátok bízott legfontosabb feladat. Egészséges légkörben, egészséges gyermekeket nevelni. Minden nemzetnek ez a túlélése.

  Talán nem is tudjátok, mennyi mindent tudtok eldönteni, megváltoztatni, átalakítani. Meghatározhatjátok, a szórakozó helyek stílusát, belső rendjét, erkölcsét. Nem más, kizárólag ti. Nem véletlen, hogy sok zűrös helyre, a lányokat ingyen engedik be. Benneteket használ csalinak a tulaj. Ti áldozatokká válhattok, ezen az életetek tönkremehet, ő bezsebeli a fiúktól a díjakat, és pont.

 Még lelkiismereti gondjai sem lesznek miattatok, mert azzal áltatja magát, hogy jót cselekedett. Ingyen szórakozási lehetőséget adott nektek.

Biztos, hogy nektek?

Ha be sem mentek olyan helyre, ahol a sötétben, uv lámpák alatt, egy felismerhetetlen tömeg vonaglik, valami monoton, afrikai szintű dobolásra, fél órán át ismételve, fél percenként önmagát, ezeket a helyeket hamar bezárják.

Bezárják, vagy átalakítják, valami kulturáltabb intézménnyé. Ez is a ti döntésetek. Ha mégsem zárják be, akkor a fiúk magukban múlathatják az időt.

Az ilyeneket nem kell sajnálni, nem tartoznak a kínálatba, sem a ti számotokra, sem a nemzet számára. Az egészséges, számba vehető fiúk, oda fognak menni, ahol ti vagytok. Éljetek ezzel a jogotokkal. Követeljétek meg személyetek, és nemetek tiszteletét. Ez (!) az egyenjogúság.

Egy fényes bálteremben, gyönyörködhet bárki a szépségetekben. Ahol kulturált zene van, ott érvényesülhet a szép lány harmonikus mozgásának varázsa.

Sötétben minden lány egyforma. És minden fiú. Hogyan tudnátok megtalálni azt, akit vártok? Az igazit, aki fess, kisportolt, udvarias, vagy kifejezetten intelligens. Egy sötét odúban, ahol bömböl a dallamtalan zene, csak süketnéma jelbeszéddel lehet kommunikálni. Ti nem elsősorban a süketnémákat keresitek.

  Értékeljétek magatokat megfelelően. Aki önmagát alacsony szintre értékeli, azt mások is arra fogják taksálni. Ne menjetek bele, a futó kapcsolatokba. Ne legyetek a trófea gyűjtés alanyai. Ennél sokkal, de nagyon sokkal többet értek.

Legyetek legalább egy kicsit távolság tartók, az új ismerősökkel. Érezze az a fiú, hogy megtiszteltetés a figyelmetek, ha felé megnyilvánul. Akkor ti is érzitek majd, hogy megtiszteltetés egy fiú figyelme, ha rátok összpontosul.

Ha a partnert keresitek, az ösztönt találjátok, ha az embert, akkor az igazi, tisztelettel és szerelemmel közeledő partnert. Nem mindegy.

   Ma a pénz hatalma, mindent elkövet az erkölcs pusztítására. Fennen hirdeti a szabad szerelmet, a pillanat fontosságát, az örömök kihagyott perceinek vesztességét. Hazug káprázat, a mának élni. Aki a mának él, annak holnapja nem lesz. Éljetek az időtlenségnek, és élvezzétek a mindennapok örömeit.

Ezt akarják elvenni az emberektől.

Ne adjátok!

A döntés a tiétek, és senki másé.

Az elmulasztott örömök vesztességére, Madách adott frappáns választ az „Ember Tragédiája” című, örökzöld drámájában: „A kéjt, melyet egy ital víz ád, szomjad hevével kell kiérdemelned” Ez nagy, és örök igazság.

  Akik a szabad szerelemre, az erkölcstelen mindennapok élvezetére bíztatnak, ocsmányul hazudnak, miközben saját soraikban a legszigorúbb erkölcsöt követelik meg családtagjaiktól, és minden, a fajhoz tartozótól.

 Ne dőljetek be az átverésnek, és boldogabbak, kevésbé csalódottak lehettek.

Az igazi szerelem, ha tombol is, de áldozatra, várakozásra is képes, sőt, ettől tud igazán elmélyülni.

Ez több tízezer éve igaz. Mitől változott volna meg, az utolsó százban?

  Magyar Lányok Asszonyok!

Vegyétek észre, és mutassátok fel csodálatosan csillogó értékeiteket. Engedjétek, hogy a férfi, akit társul választottatok, méltán büszke lehessen rátok, ahogyan ti is méltán lehettek büszkék, ha jól választottatok, mert a ti párotok a legintelligensebb, legudvariasabb, legfigyelmesebb, mind közül.

Ha így gondolkodtok, az édes rabság, a teljes szabadság, és boldogság.

 Ebben a szabadságban az elviselhetetlennek hitt sors is élhető lesz mindenki számára. Rajtatok a nemzet, és a világ szeme.

 

Béla László

 

 

The beautiful Hungarian girls and women.

Beauty of the nation!

You are the nation's future. Your hands are life and death, survival or extinction. Stay in the remarkable helyeteken, which you are entitled. Without exaggeration, that the international reputation of the world's finest included.
  This is the prominent place for you to guarantee that every one of you to find the appropriate party, the Hungarian boys. The right mate choice is yours. The basic nature of boys, initiative, and willingness, but your jogotok decide elfogadjátok or visszautasítjátok closer.
Do not receive from any party who does not respect you. Do not give in, conferred by God upon you, venerable státusotokat, Equality is a liar. The real Hungarian girls, Hungarian mother more than anyone else in the nation. The false equality szeretetlenné, warrior to you. In this mode, you can not educate children to love, love párotok tolerate any mistakes.
The equality of the wicked invention. This can drive a wedge in the families that shakes the very foundations of nations. Take notice that the promotion of equality, how was your respect, as before, no doubt every girl and woman has a subjective right. The man who does not take into account the other boys brought it. When you have not yet posted to the "struggle of gender", was unthinkable that a boy and a girl sit on a tram stop next to it. If it had happened, the son of one shortly be asked: O Lord! Are not you ashamed that a woman is next to you and you are sitting on the site?
And the answer was no, go to your mother, or the like. Up to much, sorry, I did not notice.
  You decide on women, girls, these children are taken. So choose your relevant parties stop fighting with him, but love. Something choose your
Anyone who is honest can you love and who loves you sincerely. Szüljetek her children, neveljétek love and happiness.
  This woman's most important task entrusted upon you. Healthy atmosphere, raise healthy children. Every nation is to survive.
  Maybe you do not know how much you can decide to change, change. Meghatározhatjátok, places of amusement in the style of internal order and morals. Nothing else, only you. It is no coincidence that many troubled places, girls are admitted free. You are using as bait the owner. You can become victims of this life to go wrong, he scoops the boys in fees and points.
 There will be no problems of conscience because of you, because sleeping with you, do good thing. Free entertainment has given you.
Are you sure that you?
If you did not leave a place where the dark, UV lamp, an unrecognizable mass of writhing, some monotonous level of African drumming for half an hour repeating itself half a minute, these locations will be closed soon.
Closed, or converted, something civilized institution. This is your döntésetek. If it does not preclude it, and the boys themselves múlathatják time.
Of these are not to be sorry, do not fall on offer, nor unto you, not the nation. A healthy, can be identified as boys, they will go there where you are. Live in this jogotokkal. Követeljétek személyetek it, and the Germans respect. It (!) Of equality.
A brilliant ball-room, anyone can enjoy the szépségetekben. Where music is cultivated, there can exist a harmonious movement of the magic of a beautiful girl.
Dark girls alike. And all the boys. How could you find it, whom do you expect? The real one, who fess, athletic, polite, intelligent, or explicitly. A dark hole, where the roaring of tuneless music, only to be deaf-mute sign language to communicate. You do not primarily seek süketnémákat.
  Értékeljétek yourselves accordingly. Who has a low level of self-assessment, it is others that will taksálni. Do not go into it, the connections are running. Do not be subject to the trophy collection. Much, much more but I understand.
Be at least a little distance of the new friends. Feel the boy to honor the figyelmetek if to manifest. Then you too will feel that the honor of a boy's attention, if you focus on you.
If you want, find the instincts, if the man is a true honor and love in close contact. No matter.
   Today, money is power, everything in the moral ravages. Loudly proclaims the freedom of love, the importance of the moment, the pleasures of losses and missed moments. Liar illusion, live for today. Those who live for today, tomorrow it will not be in. Live in the timeless, and enjoy the pleasures of everyday life.
They want to take away from people.
Do not give!
The decision is yours and nobody else's.
The omitted vesztességére pleasures, Madách a striking response to the "Tragedy Man" of evergreen drama: "The joy, which gives a drink of water, thirst, heat to earn" This is great, and eternal truth.
  Those who love freedom, to enjoy everyday immoral cheerleaders, nasty lie, while their rows to the highest moral claim to their family, and all species tartozótól.
 Do not dőljetek in the scam, and happier, less might have been disappointed.
True love, even if it rages, but the victim is able to wait, in fact, this can really immerse you.
This is true for thousands of years. What had changed in the last century?
  Hungarian Girls Women!
Get noticed and show up beautifully bright értékeiteket. Let the man who accompanied you choose, be proud of you, as you also might have been justly proud, if I chose, because you párotok the most intelligent, politest, most attentive, all.
If so, I thought, sweet bondage, complete freedom and happiness.
 In the freedom of the intolerable fate is believed to be livable for everyone. Ya the nation and the world's eyes.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr182242981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása