évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Külföldi segítség a Jobbiknak

2010.08.27. 23:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

Segítenek a Jobbik kampányában.

 

  A magyarok utálnak konfrontálódni. Ezer éve kihasználják ellenünk, ezt az alaptermészetünket. A magyarság, lassan ébred hipnotikus álmából,

de, már ébred.

  Amikor a barázdált szépkorú hölgy (a ráncos öregasszony), akinek a nevére már nem emlékszem, egyértelműen elmondta, hogy szavazni bárkire szabad, csak a Jobbikra nem, ezt a magyarság egy része, még elfogadta jó tanácsnak, és ez így is szavazott.

Mára világossá vált, hogy egyedül a Jobbikban nem kapnak szót, a kaftánjukat Bocskai alá rejtő kollaboránsok. Valóban szavazhat a magyar, bármelyik pártra, mert, a minden logó alól kilógó fehér zászló, egyáltalán nem a magadás jele. Csak egy kicsit kell felemelnünk a logók csücskét, máris egy áruló jelre bukkanunk. Egyre többen látják, az újfasiszta, pénz-terror következményeit.

  Azok a magyarok, akik eddig eltűrték, hogy hülyének nézzék őket, noha soha sem voltak azok, csak békességkeresők. Most egyértelmű jelzést kaptak, hogy szavazataikkal nem békét, de háborút csináltak. Nem meleg, csak hideg, fosztogató háborút. Erről kapnak folyamatosan, egyértelmű jelzést, egy, részben európai kampányból, és még pénzébe sem kerül a nemzeti oldalnak.

    Egy kirekesztő bagázs adta a jelszót.

Valahol, a világ másik végén, egy távoli országban kitalálták, hogy bele kéne szólni Magyarország életébe. Mintha ma nem lenne túlsúlyos máris, ez a befolyás. Mintha nem lenne még elég a Magyarok fosztogatásából.  Meg kéne menteni a lopott vagyont, a lopott hatalmat, az illetéktelen befolyást. Elkezdtek tüntetni, ott, nem tévedés ebben a hadakozó, hazudós vezetésű országban! Egy magyar párt ellen. Röhej!

  Eddig azt híresztelték, hogy ennek az országnak a polgárai, intelligensebbek, az átlagnál.

Ez most megdőlt. Ilyen korlátolt döntés után, ember nem lesz, aki ezen ne kacagna. Ekkora sötétség, még soha nem borította be Európát.

A karmester kitalált egy jelszót: Jobbik NEM! Ilyen feliratokat ragasztanak a járműveikre a hazai kollaboránsok, de előfordulnak ezek Európa-szerte.

Hiába az ésszerűség, a prímás beintett, a bandának kötelező kontrázni.

Ebből a kampánylépésből, a legelvakultabb, a gondokban, legjobban eltemetett ember is tudja, és fogja tudni, hogy egyetlen pártra szavazhat, ha hazáját, népét, családját támogatná Magyarországon, és ez épp a Jobbik,

  A magyarság nevében, azt hiszem, meg kell köszönnünk ezt az ötletet.

Sokkal hatékonyabb, minden egyéb kampányfogásnál.

Remélem, amint a szocialisták győzelmét követő önkormányzati választásokon, narancs színűvé vált a választási térkép, úgy válik most a narancs-ország, végre nemzeti színűvé, hogy az alábbi film ne folytatódjék ebben az irányban.

. https://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Köszönöm

 Béla László

 

Help a Better campaign.

  The Hungarians hate confrontation. A thousand years of use against us, this alaptermészetünket. The Hungarians slow to wake up from sleep hypnotic,
But, now he wakes up.
  When the grooves szépkorú lady (the wrinkled old woman), whose name I can not remember clearly said that anyone should vote only for Jobbik is not this part of the Hungarians, also adopted good advice, and it is voted.
Today it is clear that only the Jobbik not get off, hiding under the kaftánjukat Bocskai collaborators. Indeed, the Hungarian vote in either party, because of all the white flag hanging from the logo, not a sign of magadás. Just a little corner of the logo should be increased, then a signal, we find a traitor. More and more people see the neo-fascist, financial consequences of terrorism.
  The Hungarians, who have tolerated that they look stupid, even though they never were, but békességkeresők. You have received a clear signal that szavazataikkal no peace, but war did.
Not hot, just cold and marauding war. They will keep a clear signal, a part of the European campaign, and even money is not the national side.
    
An exclusionary bagázs gave the password.
Somewhere, at the other end of the world, invented a remote country that should speak into the life of Hungaria. It's like today, it would not be overweight already, this influence. As if it would not be enough for even the Hungarians fosztogatásából. You should save the stolen property, stolen power of undue influence. They began to show, there is not a mistake in this struggling, liar led the country! A Hungarian party against. Funny!
  So far, it is rumored that the citizens of this country, smarter than the average.
It is now reversed. Such limited after the decision, people will not be, this is not a laugh. So much darkness, have never been covered in Europe.
The conductor invented a slogan:
Jobbik NEM! Such signs stuck to their vehicles in the domestic collaborators, but they occur throughout Europe.
Despite the rationality of the primate beintett, the band kontrázni binding.
In this kampánylépésből the legelvakultabb, the problems, most people are buried in the know, know that the only party to vote if his country, his people would support his family in Hungary, and this was just the better,
  The Hungarian name, I think I should be thanked for this idea.
Much better, all other kampányfogásnál.
I hope, as the Socialists' victory after the municipal elections, the electoral map has become orange in color, it becomes now the orange country, the national color out that the following films should not continue in this direction.
. https://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0  

Thank you
 Laszlo Bela

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr482253486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása