évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Helyreigazítás!

2010.08.28. 09:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

Helyreigazítás !

 

  Néhány barátom, olvasva az írásaimat, azt vetette a szememre, hogy a Jobbik, és én is, ellenségesek vagyunk, egy több száz éve a magyarokkal együtt élő fajjal szemben.

   A jobbik nevében, vagy helyette nem nyilatkozhatok, de a magam nevében ezt a leghatározottabban visszautasíthatom, és visszautasítom.

   Soha, senkit, vallása, fajtája, bőrszíne, pártállása okán, meg nem ítéltem.

Ennél is tovább mennék. Nem szoktam másokat megítélni, legfeljebb elmondom, ha valami tetszik, vagy nem, jó, vagy rossz tendenciának látom.

   Ha van olyan csoport, akivel kapcsolatban, sok kritikát fogalmazok meg, az csak azért lehetséges, mert a nemzet legtöbb ellensége ehhez a csoporthoz tartozik. Az ország mélyrepülése, ezek tevékenységének a következménye.

Rengeteg kiváló ember él ebben az országban. Van ezek között néhány, aki nem akar, és nem is hajlandó integrálódni a magyarok közé. Nincsen ezzel baj.

Aki nem akar magyar lenni, őrizze a saját hagyományait, de ne akarja saját elképzeléseit a magyarokra erőszakoplni. Identitása okán, még nem lesz közellenség. Közellenség attól lesz, ha beavatkozik az ország belső rendjébe. Igyekszik azt a saját hasznára, a magyarok ellen alakítani. Zavar, ha többletjogokat vindikál magának, és az is, ha másoknak juttat ilyet, a magyarság kárára.

 Ez itt és most, és már több tízezer éve, MAGYARORSZÁG. Az is marad.

Rossznak látom, a jobboldali sajtóban, amikor egy nyelvi játékkal, fővárosunkat Judapestként említik. Ez, akkor is a magyarság deklarált fővárosa, ha ma még sokat kell dolgoznunk azon, hogy a  D.G.-H.M. féléktől módszeresen megtisztítsuk a közéletet. Meg fogjuk!

Ez egy harc, ami az évezredes magyarság megsemmisítéséért, magyar oldalról a megmaradásáért folyik. Korábbi írásaimból kiderül, hogy magasabb hatalom által kitűzött pályán haladunk, és nem veszíthetünk.

Miattunk nyugodtan élhet bárki ebben a hazában, ha nem nyomja a kését a hátunkba. Ezt viszont nem toleráljuk. Az ilyenek ellen fellépünk, nem sunyin, nem hátulról, de nyíltan és erélyesen. Ha ezek a közellenségek, valahogy mindig egy fajból kerülnek ki, arról nem mi tehetünk.

   Soha nem a fajjal, mindig az emberrel van baj, ha van. Az ember cselekedetei mutatják a szándékát, és a rossz szándék ellen harcolnunk kellett, kell, és kelleni fog, egészen a végső győzelemig. Egészen addig, ameddig az országban élő, és élni szándékozó ember tudatáig el nem jut, hogy itt csak akkor élhet háborítatlanul, ha semmit nem tesz az ország ellen, sőt, minden igyekezetével a felemelkedéséért cselekszik. Aki ezt nem tudja, esetleg nem akarja felfogni, annak nem kell itt élni. Megdicsőült hajdani miniszterelnökünk, már rég megmondta, el leget menni.

   Igaz, ő a magyarokra gondolt, akiknek nem tetszik, ez a kifordult világ.

Én, és még egyre többen mások is, azokra gondolunk ilyenkor, akik ezt a világot kifordítanák. EL LEHET MENNI, vagy tisztességesen lehet élni. Nincs harmadik út.

 

Béla László

 

Typo!

  Some of my friends, reading my writing, I threw my eyes to the right, and I also hostile to us, one of hundreds of years of living together in a race against the Hungarians.
   A better name, or instead can not comment, but in my own name, this most resolutely refuse and reject.
   Never, no one religion, breed, color, because of party affiliation, it is not considered.
I would go even further. I do not judge others, up to tell you if something like it or not, good or bad trend I see.
   If you have a group of whom many criticisms of it, it is only possible because of the nation's most hostile to this group.
The country's hedge-hopping, the result of their activities.
A lot of good people in this country. Is among these few who do not want to, and not willing to integrate into the Hungarian one. Do not have this problem.
Anyone who does not want to be a Hungarian, preserve their traditions, but do not want their ideas to the Hungarians erőszakoplni. Identity of, will not be a public enemy. Public Enemy they will intervene if the country's internal order. It seeks its own advantage, against the Hungarians established. Disorder, if you többletjogokat vindikál, and even if such grants to others, at the expense of the Hungarians.
 It is here and now, and already tens of thousands of years ago, Hungary.
To remain so.
Partially sighted, right-wing press, which is a language game, our capital Judapestként mentioned. This is even stated in the Hungarian capital, but there is still much work needs to be, that the DG-HM parties to systematically cleanse the public life. We will!
This is a fight, which is the destruction of age-old Hungarian, the Hungarian side of the Survival takes place. Former írásaimból shows that a higher power, pursued by the track and not lose.
Because of us feel that everyone can live in your house if you do not push the knife in our backs. This is not tolerated. In any combat, not sunyin, not from behind, but openly and forcefully. If they publicly declared enemies, somehow always come from a single species, it is not what we can do.
   Never in the race, the man is always wrong, if any. The person is shown the willingness and desire to fight against the evil had to be, and need it, until the final victory. As long as living in this country, and wishing to live in people's minds are not aware that you only can live undisturbed, if you do not make against the country and even all the endeavors of the Emerging acts. Those who do not know, maybe you do not want to understand, to not be living here. Glorified former Prime Minister, has long been told to go lege.
   True, he thought for the Hungarians, who do not like this twisted world.
I and many others are still growing, we think of those times, who made this world kifordítanák. One can go, or may be exercised fairly. There is no third way.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr742253796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása