évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Közigazgatás afrikai beütéssel

2010.08.28. 11:53 | béla lászló | Szólj hozzá!

A mai magyar közigazgatás

 

   Sokan mondják mostanában, hogy a magyar közigazgatás, afrikai hatás alá került. Erre mondom én, hogy marhaság. Magyarország az Európai Unió tagja,

hogy mehetne el, a közigazgatásunk az ésszerűtlenség, a kártékonyság irányába.

  Erre mondják ők, hogy az EU.-ban, nem feltétlen jó szándékból, az afrikai hatás, meghatározóan dominál.

   Erre én,  - lehetetlen. Az EU. kulturált  nemzetek szövetsége, lehetetlen, hogy önmaga életképessége ellen bármit is tegyen.

  Erre ők,  - a vezetés olyan kezekben van, akiknek nem a fennmaradás, hanem a lerombolás a célja.

Erre én, már nem tudtam érvet állítani. Egyedül maradtam a véleményemmel.

Akkor, az egyik ellenlábas barátom, józanításul fejbevágott, egy basebolütőnyi baromsággal.

   Nemrég építette a házát. Ehhez be kellett szereznie, nem kevés pénzért, és utánajárással, építési engedélyt, vízmű, elmű, kéményseprő, főgáz engedélyeket.

Mikor mindez meg volt, kellett szereznie egy felelős műszaki vezetőt.

Nagy nehezen összeálltak a feltételek. Akkor két sógorával, meg pár barátjával egy hónap alatt kifogástalanul összerakták a házat.

Kész a ház. Hála Istennek, meg a kedves barátoknak, akik minden szakmai területen szerencsére voltak.

Mindezek után, a használatbavételhez, 7 azaz HÉT oldalnyi nyomtatványt kitöltve, kell kegyelemért fordulni a koronához, méltóztasson engedélyezni a ház használatát.

Erre már nem tudtam mit mondani. Meggyőztek.

Közigazgatásunk, a mi pénzükből ellenünk létezik. A látszat szerint, valóban nem az építés, hanem az akadályozás a célja. Igaz, ezzel egy sor felesleges munkahelyet létesít, ahol emberek jó pénzt kereshetnek, de ezeknek a fizetését a termelő munkájuk végzésében súlyosan akadályozott dolgozóknak kell kifizetni.

Nagy találmány. Igazi afrikai észjárás.

 

Béla lászló

 

 

The current Hungarian government

   Many people now say that the Hungarian public administration in Africa was subject to impact.
For this I say that crap. Hungary in the European Union member
it could go, the unreasonableness of the administrations, the damaging policy.
  This is what they do, that the EU. was not necessarily good intentions, the African influence, decisively dominant.
   
So I - it is impossible. The EU. Association of civilized nations, it is impossible to do anything against the viability of its own.
  They said - in the hands of management, who did not survive, but the purpose of demolition.
I was like, I could not stop argument. Alone in the véleményemmel.
Then, one of the antipodal friend józanításul fejbevágott a basebolütőnyi bullshit.
   
I recently built a house. To do so, had to obtain a great deal of money, and utánajárással, building permits, waterworks, ELMŰ, sweep, teeth licenses.
When all this was, had to obtain a responsible technical manager.
Great összeálltak difficult conditions. Then the two in-law, and a couple of friends in a month the house perfectly put together.
The house is ready. Thank God, the dear friends who, fortunately, were all professional fields.
After all, putting a 7, that is seven-page form is completed, they turn to grace the crown, Kindly allow the use of the house.
Is what you do not know what to say. Convinced.
Administrations, against what their money there. This apparently, is not actually in the building, but the obstruction is intended. True, this is a series of unnecessary jobs, where people can earn good money, but they pay the producer to do their job seriously impaired workers to be paid.
Great invention. Real African mentality.

Bela laszlo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr122254032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása