évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Amit manapság látni

2010.08.31. 08:46 | béla lászló | Szólj hozzá!

Minősítés helyett.

 

  Ahogyan igaz, a Jézusi bölcsesség, miszerint ne ítélj, hogy meg ne ítéltessél, szerintem ugyanúgy igaz, hogy ne minősíts másokat, hogy téged se minősítsenek.

  Szerintem ezek nagy, és fontos igazságok.

Valóban, nincs szükség, minősítésekre, mert minden ember, család, falu, város, nemzet és faj, minden nap, minden órában, minden percben, és minden másodpercben, de minden évszázadban, vagy évezredben, folyamatosan minősíti önmagát. Ezt hívják köznyelven, röviden történelemnek.

  Ezt szokták pozitív, vagy negatív irányban hamisítani. Ez mindig attól függ, ki, és milyen szándék mentén írja a történelmet. A tények makacs, megváltoztathatatlan dolgok. Lehet azokat más-más oldalról magyarázni, de ami történt megtörtént.

   Nem is oly rég, egy faj, vezető embere elmondta, hogy fajtája, felvásárolja Manhattant, Lengyel, és Magyarországot. Nem nagyon érdekelte ezt az embert, hogy kijelentéséhez az emberiség milyen „pofát” vág.

Ez az ember, és ez a faj, megállította, vagy legalább megállítaná az időt, valahol a nagyon régi szinten. Gyarmatosítana. Hol fegyverrel, hol pénzzel és csalásokkal, világszerte rengeteg kárt okozva nemzeteknek és embereknek.

  Hovatovább, ki tudja milyen megfontolásból, vagy vélt felhatalmazásból, világuralmi törekvéseket forgat a fejében. Korábbi írásaimban utaltam rá, hogy az Isteni tervekben ez nem szerepel, és ezek a próbálkozások eleve halálraítéltek. (Jelenések könyve) Ez a csoport, egy emberfeletti hatalom, a gonosz, támogatását élvezve, reméli megvalósítani, áhított egyeduralmát, ami tagadhatatlanul egyre közelebb kerül a megvalósuláshoz. Mára, emberek millióit képes megnyomorítani, kirabolni, életét lehetetlenné tenni. Ettől a látszat hatalomtól megrészegülten, egyre gonoszabb cselekedetekre ragadtatja magát.

Mindezeket végrehajtva, megvalósítva, csodálkozik, kikerekedett szemmel, hogy a világban látványosan és markánsan nő az elutasítása, fokozódik az antiszemitizmus. Hallottam már olyan megfogalmazást is tőlük, hogy az egész világ ellenük fordult. Ha így lenne, az sem lenne csoda, hiszen aknamunkájuk az egész emberiséget pusztítja, mégsem alakult velük szemben, emberi egységfront.

   Egységfrontról akkor beszélhetnénk, ha az emberiség deklarálná, hogy kitiltja ezt a fajt Amerikából, Magyarországról, Lengyelországból, Palesztinából, és minden, jó szándékú, civilizált ember által lakott területről. Nem tudom egy ilyen döntéshez, a leplezetlen gyarmatosítást kijelentő vezetőik, milyen „pofát” vágnának. Ha kijelölne az emberiség egy szigetet, ahova kivétel nélkül összegyűjtenék mindnyájukat, és áttörhetetlen biztonságos blokáddal zárnák körül, hogy onnan se élő ember, sem az általa képviselt gonosz szándék, ki ne kerülhessék. Ez valóban a világ elutasítását fejezné ki.

   Mondják erről a megoldásról, hogy kivihetetlen lenne, mert a világ minden táján van tulajdonuk, és becsületes ember nem veheti el más tulajdonát.

Nem is lenne rá szükség. Éppen elég lenne, ha soha a lábukat rá sem tehetnék.

Mindenki tiszteletben tartaná a tulajdonukat. Senki nem viselné a terhét, és senki nem húzná a hasznát. Az ilyen tulajdont, a természet nagyon hamar visszahódítaná. Ezek a világ minden részében ott maradnának örök figyelmeztetésnek, mit nem engedhet meg az emberiség soha többé.

De ahogyan a világuralom, úgy ez sem valósulhat meg soha. Nem csak azért, mert sok becsületes fajtársukat méltatlanul sújtaná, de azért sem, mert az Isteni tervekben egészen más szerepel.

  Isten tervei szerint, a héber erőszak kíméletlenül megtöretik, és ennek a  fajnak is, meg kell tanulnia a szeretet alapján élni, és viszonyulni mindenki máshoz.

 A biblia szerint ez a jövő, és mivel a gonosz erő, mélyen alárendelt Isten hatalmának, minden próbálkozása kudarcra ítéltetett. Az emberiségnek, csak türelmet kell tanúsítania, megőrizve békességét, és szeretetét embertársaival szemben. A változásokat, az Isteni hatalom fogja végrehajtani, a közeljövőben.

Hogy ebben az ember, kap e valami szerepet, vagy kivétel nélkül az ember feletti hatalom egyéb eszközeivel hajtatnak végre, még nem tudhatjuk.

   Nem is fontos, hogy tudjuk. Fontos csak az, tartsuk távol magunktól az okkal, vagy ok nélkül való gyűlölködést. Őrizzük meg a szeretetet és a belső békét a szívünkben. A többi, nem a mi dolgunk.

 

Béla László

 

Qualification instead.

  As it is true, Jesus is wisdom that do not judge, lest doom, I think it equally true that other people do not declare that you do not automatically classified.
  I think they are great and important truths.
Indeed, there is no need qualifications, because every person, family, village, city, nation and race, every day, every hour, every minute and every second, but every century, or millennia, constantly classifies itself. This is known popularly, a brief history.
  This is usually a positive or a negative direction to fake.
It always depends on who and what type of intent along the history. The stubborn facts, things are immutable. Can they explain the different sides, but what happened happened.
   Not so long ago, one species, the leading man, said that kind of buy back Manhattan, Poland and Hungary. Not very interested in this man's statement that the human race into the "guy" cuts.
This man and this race, stopped, or at least stop the time, somewhere in the very old level.
Colonize. Where's arms, where money and fraud, causing damage to many nations around the world, and people.
  Sooner or later, who knows what reasons, or perceived its authority, ambition for world domination have in mind. Earlier I referred to her writings, to the divine plans, it is not included, and these efforts already condemned to death. (Revelation) This group, in a superhuman power, the evil, supported, hopes achieved coveted monopoly which is undoubtedly gets closer to reality. Today, millions of people unable megnyomorítani, rob, make life impossible. From the appearance of power intoxicated, more and more evil deeds ragadtatja itself.
All of these executed, implemented, wondering eyes widened to the world in a spectacular and markedly increases the rejection, increasing anti-Semitism. I've heard from them is a formulation that the whole world turned against them. If so, would not have to wonder, for destroying all of humanity subversion, was not against them, human unity.
   Egységfrontról you talk about where humanity is declared to ban the species from America, Hungary, Poland, Palestine, and all good intentions, an area inhabited by civilized man. I do not know of such a decision, the managers stating outright colonialism, which "pull" vágnának. If nominating an island of humanity, where you collect them all, without exception, and would terminate unbreakable security blockade around to leaving no living man, nor they represent evil intentions who do not escape. This is indeed a rejection of the world want to finish up.
   It has been said about the solutions that would be impractical, because the world is their property, and honest people do not take away the property of another.
It would not be needed. Would be quite enough if you never set foot in it can not do.
Everyone respecting the property. No one can bear the burden, and no one pulled the benefits. Such property is, by nature very quickly to re. They are all over the world there would remain an eternal warning of what must not permit the human race anymore.
But as world domination, so this does not happen ever. Not only because a lot of honest fajtársukat unfairly penalize, but also because of the divine in a very different plans.
  God's plans, the Hebrew megtöretik ruthless violence, and this species, we must learn to live on the basis of love, attitude, and everyone else.
 The Bible says that it is the future, and because of the evil force that is deeply subordinated to the power of God, every attempt doomed to failure. Humanity just needs to show patience, preserving peace, and love towards fellow-men. The changes in the divine power, will be implemented in the near future.
To this man, get anything in or people, without exception, cause to be implemented over the other instruments of power, still do not know.
   No, it is important to know. Important is, keep yourself away from the reason, or no reason for hatred. Keep the love and inner peace in our hearts. The other, not for us.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr792260748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása