évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A túlélés érdekében

2010.09.02. 09:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

Miként lehet megmenteni a csődtől a NÉPET.

 

  Ezekben a nehéz időkben, amikor a globalista gazdasági vészmadarak, naponta jósolják nekünk az állam csődjét, valóban fokozottan figyelni kell, a gazdasági kérdésekre. Azt, még-csak megúszhatjuk, de azt is úgy, ha nem félmillió embernek kell megtermelni, az ország egyensúlyához elengedhetetlen értéket. Az a fajta munkahelyteremtés, amit az „Új Magyarország” hajnala hozott, nem javít, csak ront a helyzeten. Ha pártunk és kormányunk létrehoz még három új hivatalt, aminek alkalmazottai az amúgy is szűkös keretből veszik fel a fizetésüket, és ezeknek azt adja feladatául, hogy tovább szélesedő adminisztrációval, ellenőrzésekkel, és az új adminisztrációban való hibák elkövetéséért kirótt büntetésekkel, akadályozza az eddig sem jó helyzetben lévő termelő szférát, az munkahelyteremtésnek olcsó, látványos, de egyben, meggondolatlan merénylet a nemzetgazdaság ellen.

  Így nem lehet új Magyarországot építeni. Legfeljebb a régit legyilkolni még jobban. A termelést fejleszteni kell, nem akadályozni.

   Ebből a szempontból, sokkal sarkosabb helyzetben van, a lakossággá züllesztett nemzet. A zárt, „szocialista” gazdaságban, a magyarság, hozzászokott a biztonsághoz. Megszokta, hogy intézményi oldalról mindig korrekt elbánásra számíthat, mint ha a régi magyar közösségben élne, ahol ismeretlen volt a csalás. Biztos lehetett abban, ha becsületesen dolgozik, nem érheti meglepetés, nyugdíjas koráig lesz munkája, orvosi ellátása, lakása, élet lehetősége. Ennek a biztonságnak, minden eleme egyszerre szűnt meg.

Ez által, a biztonsághoz, és tisztességhez szokott magyarok tömege, a rájuk szabadított, tisztességtelenül spekuláló bankvilág számára olyan volt, mint az erőszakos gyomnövény magja számára, a frissen szántott, kitűnő magyar termőföld. A globális bankvilág képviselői éltek is a lehetőséggel. Gomba módra szaporodtak hazánkban a külföldi bankok. Folyondár módjára fonták be településeinket fiókjaik hálózatával. Amilyen mértékben szaporodtak a bankfiókok, közel ugyanolyan mértékben szűntek meg a falusi kisposták, később a vasúti szárnyvonalak, lehetetlenné téve ezzel a kisebb falvak életét, és megközelítését. A jóhiszemű, becsületes elbánáshoz szokott magyar, minden behúzásba gondolkodás nélkül beszállt. Megoldotta, realizálta, évek, esetleg évtizedek óta dédelgetett álmait, bankhitelből. Meg sem fontolva, a kockázatokat, hiszen „tudta”, hogy bank, teljesíthetetlen feltételekkel nem köt hitelszerződést. Azt a kis kiegészítést elfelejtette hozzátenni, hogy „korrekt bank”. Így, egyre másra születtek, a kőkemény, ingatlanfedezetű, idegen pénz elszámolású, hosszúlejáratú hitelek. Azzal nem számolt a sok szerencsétlen, hogy a körülmények, melyeknek ismeretében vállalt dolgokat, egyik napról a másikra változni fognak. Nem így a bankok. Azok pontosan tudták, a saját érdekszférájuk, miként fogja térdre kényszeríteni a magyar ipart, megszűntetni, a magyar értékteremtést. Az effajta előre gondolkodás, a jóhiszemű vélekedés ijedtén kihasználása, csak egyetlen emberfajtára jellemző, ami viszont a világ minden pontján nyomokban felfedezhető.

  Mit kell tenni?

Meg kell szüntetni, a hiánygazdálkodást. Rohamléptekben, minden IMF tilalom ellenére, vissza kell állítani a magyar értéktermelő ipart, mezőgazdaságot, állattenyésztést. Elosztani csak azt lehet, ami van. Ami nincs azt nem. Viszont, na az országban valami nincs, azt készséggel behozzák a multik külföldről, jó pénzért, rossz minőséget. Ezeknek az áruknak a megvásárlásához szükséges pénz, megtermelt érték nem keletkezik, kellő mértékben, Magyarországon. Ezek az áruk teszik szükségessé, az ország számára hitelek felvételét. Ennek következménye, hogy nem csak a nemzet, a családok, de az állam, a nemzet védelmére hivatott szervezet is, az IMF szatyrába került. Ki kell onnan venni. Meg kell akadályozni, a forinttal való, internacionális spekulációt. Bizonyára sokan emlékeznek rá, néhány évvel ezelőtt mennyit panaszkodtak a magyar vállalatok azért, mert a Forint, a nemzetközi pénzpiacon túl erősre volt beállítva. Ez az aránytalanul túlértékelt Forint, versenyképtelenné tette a magyar árukat a külföldi piacokon. A globalisták általában két legyet szeretnek ütni egy csapásra.

Egyik oldalról megnehezítették a magyar exportot, ez ugyan nekik kevés hasznot hozott, nekünk nagyobb kárt okozott. Ennél sokkal nagyobb, haszon keletkezett, az ebben az időszakban kihelyezett deviza alapú hitelekből. Akkor, kevés forint kifizetése ellenében, sok devizatartozást írtak a magyarok rovására.

Most, a hitelminősítőkkel együttműködve az MNB jó alacsonyra szorítja a Forint árfolyamát, hogy a magyar adósoknak, lehetőleg ne kétszer, hanem háromszor annyit kelljen visszafizetni, mint amennyit kaptak, Az ilyenfajta játék, a magyarok szerint csalás, a globalisták szerint „kamatpolitika”  Elejét kell venni, a magyarok további kifosztásának, házaikból, árverésekkel való kiforgatásának.

  Ezek a lépések elkerülhetetlenek, és életmentők. Ezeket pártunk és kormányunk tudja megtenni.

Meg kell szüntetni, a magyar tulajdonban lévő MNB „függetlenségét” a magyar államtól. Képtelen helyzet, ha nekem van egy bankom, törvényt hozok, és tartok hatályban arra, hogy a saját bankom ügyeibe, bele nem szólhatok. A hivatalba lépett magyar parlamentnek és kormánynak, első cselekedete, kellett volna legyen, ennek a törvénynek a maradéktalan megszüntetése. Nem vitatkozni a fő kollaboránsok fizetésének mértékén, hanem megszűntetni a törvényt, és azonnal a nemzetgazdaság érdekeit védő, magyar érzelmű vezetőt állítani az MNB élére.

  Ezek az intézkedések jelentik a túlélést és felemelkedést. Ha ezeket a kormány magától nem teszi meg, mert irányítóitól más utasítást kapott, akkor a nemzetnek kell kényszeríteni erre. Remélem, hogy azok az igaz magyar hazafiak, akik ennek a kormánynak a felállása mellett oly bátran törtek lándzsát, értékelve az értékelhető helyzetet, ugyanilyen intenzitással segíteni fognak abban, hogy a bizalmukból hatalomra került kormányt, rá tudjuk venni, a feltétlen és elkerülhetetlen intézkedések megtételére. A Magyar Kormányt, a Magyar Nemzetnek kell irányítania, és senki másnak. A fasisztázás, antiszemitázás, rasszistázás már átlátszó. Minden értelmes ember látja, ki, mikor, mit tesz a hazája érdekében, vagy éppen az ellen. Az ellenintézkedéseket,  nemzeti összefogással, meg kell akadályozni.

Ez a túlélés alapkérdése, ami minden magyarnak szívügye kell, legyen, korra, nemre, pártállásra való tekintet nélkül.

 

Béla László

Utóirat:

Ezt 2001-ben az I. Orbán-kormány törvénybe is iktatta. Íme:


2001. évi LVIII. törvény
a Magyar Nemzeti Bankról
Az Országgyűlés törvényt alkot a Magyar Nemzeti Bankról, annak elsődleges céljairól, alapvető feladatairól, intézményi, szervezeti, személyi, pénzügyi függetlenségéről, működéséről, figyelemmel a fejlett piacgazdaság követelményeire.

I. Fejezet
A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA

1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja.
(2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől.

 

How to save from bankruptcy the people.

  In these tough times, when the globalist economic Shearwater day we predict the failure of the State, actually increased attention should be paid to economic issues. I still can only get away, but it also, if not half a million people have to produce the country's balance of essential value. The kind of jobs that the "New Hungary" Dawn of the case, no fixes, just make the situation worse. If our party and our government has set up three new office employees with scarce envelope included in the salary, and they would give the task to further widening of administration, inspections, and the new administration imposed penalties for committing errors, prevent so far no good situation in the sphere of production, job creation in low-cost, attractive, but at the same time, indiscriminate attacks against the national economy.
  
This is no way to build a new Hungary. Up to the old kill even more. The production must be developed, not prevented.
   From this perspective, much sarkosabb position, the nation's population züllesztett. The closed, "socialist" economy, the Hungarians, used to safety. Accustomed to the institutional side still expect a fair deal, as if the old Hungarian community living, where the fraud was unknown. Sure it could, if you work in an honest, no surprises, will work until retirement age, medical care, housing and life opportunities. As for safety, all components of a time gone away.
That's the security, integrity and Hungarians used to mass, they are released, it was unfair for bankvilág speculating as to the violent weed seeds, freshly plowed, excellent agricultural land in Hungary. Global bankvilág representatives availed themselves of the opportunity. Proliferated like mushrooms in our country to foreign banks. Ivy manner településeinket spun into a network of branches. To the extent that proliferated in the bank, close to the same extent disappeared kisposták the village, and later the railway branch lines, making it impossible for smaller villages in life, and approach. A sincere and honest treatment of the Hungarian usual, without thinking, got all the indentation. Solved, realized for years, perhaps decades, the cherished dreams of a bank loan. He did not fontolva, the risks, because "he knew" that bank credit does not stipulate the conditions impractical. I forgot to add a small addendum to "correct the bank." Thus, more and more have been something else, the hard-core, commercial housing, settlement of foreign currency, long-term loans. He did not report a lot of unfortunate that the circumstances in which knowledge itself things will change overnight. Not so with the banks. They knew exactly its own sphere of interest, how it will be forced to his knees in the Hungarian industry, the elimination of the Hungarian value creation. This type of advance thinking, belief in good faith use of terror, emberfajtára only one characteristic, which in turn traces all over the world.
  What should I do?
It should be removed, to hiánygazdálkodást. Rohamléptekben, all the IMF, despite the prohibition, should be restored to the Hungarian értéktermelő industry, agriculture, animal husbandry. Only be distributed, which is. As it is not. But, now there is something in the country, it is ready to import the foreign multinationals, good price, bad quality. These goods are required to buy money generated value is not generated sufficiently, Hungary. These goods will require the country to borrow. As a result, not only the nation, the families, but the state of the nation intended to protect the body well, the IMF has been szatyrába. It should then be taken. It is necessary to prevent, to the HUF, international speculation. Surely many people remember a few years ago complained about how much of the Hungarian companies, because the Forint, the international financial markets were set too high. This disproportionately overvalued Forint, Hungary has made the goods are priced in foreign markets. The globalist are usually like to hit two birds with one stone.
One side made it difficult for Hungarian exports, although it has little use for them, we caused more damage. Much greater benefits incurred during this period foreign currency loans outstanding. Then, with little in return for payment of HUF, a lot of devizatartozást been at the expense of the Hungarians.
Now, in collaboration with the National Bank of hitelminősítőkkel high to low reduces the forint, the Hungarian debtors, preferably twice, but having to repay three times as much as they were the kind of game, the Hungarians, according to fraud, according to the globalist "interest rate policy" at the beginning account of the Exploitation of further Hungarians, their homes, their árverésekkel kiforgatásának.
  These steps are inevitable, and survival. Those of our party and our government can do.
It should be abolished, the Hungarian-owned Bank 'independence' of the Hungarian state. Unable case if i have a pot, bring the law, keep in force and that its banking affairs, including not talk. The Hungarian parliament and government took office, the first act, should have been, the full elimination of this law. Do not argue about the extent of payment of the principal collaborators, but also the elimination of the law and protecting the immediate interests of the national economy, the Hungarian National Bank set the sentiments driver head.
  These measures are to survive and grow. If you are the government itself does not do so because irányítóitól other instructions received, then the nation should be forced to do so. I hope that they are the true patriots of Hungary, who in addition to the government line-up so boldly broken spear, valued in the assessment of the situation, the same degree of intensity will help in that bizalmukból government came to power, it can be, absolute and unavoidable action. The Government of Hungary, the Hungarian nation should be governed by, and no one else. The fasisztázás, antiszemitázás, rasszistázás is transparent. Every intelligent person sees, who, when, what it does to the home, or even against that. The counter-measures, national coalitions, should be prevented.
This is the fundamental question of survival, which makes every Hungarian stake should be age, gender, regardless of party affiliation.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr1002266076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása