évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Jön az erőszak?

2010.09.04. 23:04 | béla lászló | Szólj hozzá!

Az erőszak teret követel.

 

Ki akarják szorítani a döntésekből, a békességre törekvőket, vagyis az emberiség 95%-át.

Idézet a bibliából:

János a jelenésekről 6/4

4.És eljőve egy másik, veres ló, és aki azon üle, megadaték annak, hogy a békességet elvegye a földről, és hogy az emberek egymást öljék; és adaték annak egy nagy kard.”

Tudjuk, hogy a földi civilizáció, a kritikus változások előtti végnapjait éli.

„Miről szól valójában a jelenések könyve?” című, korábbi írásomban részletesen kifejtettem, mit mond a biblia ezekről az időkről. Aki amellett, hogy néz, még látni is hajlandó, mindazt láthatja a gyakorlatban megvalósulni, ami itt és most leírok.

   A világ rákfenéje, a pénz hatalmával uralkodni vágyó néhány ezer ember, illetve ezek ősei, már 905-ben célul tűzték ki a magyarok megsemmisítését.

Csúfos katonai kudarcaikból megértették, ha nehezen is, hogy a magyarokat, erővel képtelenek kiirtani. Megpróbálták vallással, inkvizícióval, máglyával, de ez sem hozott sikert. A magyarság békeszeretete, egymáshoz való emberi viszonya, képessé tette ezt a nemzetet arra, hogy a rá erőszakolt vallást is a maga javára fordítsa. Igaz, bizonyos információk megszerzése ezen keresztül egyszerűbb volt, mint e nélkül, de ez még nem fordította szembe a nemzetet az adott vallással, és nem is tudott jelentősebb kárt okozni. Mostanában, amikor az adott pap, az adott templomban Isten igéje helyett, a gonosz igéjeként azt mondja el a jóhiszemű hívőknek, melyik pártra kell szavazni, ezzel, jelen pillanatban már sokkal többet árt a nemzetnek, mint korábban bármikor.

  Ez pszichológia. A tömeghipnózis egyik fajtája. A hipnózis lényege, hogy az ülés vezetője, (ez esetben a pap) sok-sok megdönthetetlen igazság kimondásával meggyőzi a hallgatókat, hogy feltétel nélküli bizalmat érdemel. Amikor, és akikben ez a bizalom kialakult, mint a katonák, minden gondolkodás nélkül elfogadják az utasításokat, és az szerint cselekszenek. Ha ezeknek, az egyébként kiváló, értelmes embereknek azt mondaná a vezető, hogy most a vonat elé kell feküdni, mert ez a hatalom rendelése, és az majd megvédi őket a következményektől, talán még azt is megtennék. Bíznak a vezetőben.

Amikor már apróra vágta őket a vonat, késő rájönni, hogy a vezető kivételesen nem mondott igazat.

  Visszatérve az alapkérdésre, hogyan lehet egy szemétkosárba való papír fecnit hatalommal felruházni, sőt, ennek segítségével, sok millió értelmes ember felett hatalmat építeni, ennek meg van az igazoltan eredményes metodikája.

  1,- Bármi körmönfont módon, meg kell szüntetni a térségben az önellátás képességét. Ez a családok vonatkozásában, elsődlegesen, a tanyagazdaságok felszámolása, a faluk vonatkozásában, a kis családi gazdálkodások felszámolása.

Így. megszűnik az értékteremtő munkalehetőség a falvakban, de ezzel megszűnik, az önellátás képessége is. Ez után, már csak a világ többi részétől kell elszigetelni a térséget, (posta, vasút) és lehetetlenné válik benne az élet. Az emberek, elsősorban a fiatalok elvándorolnak. Nem lesz a faluban gyermek, be kell (lehet) zárni az iskolát.

Amire szükség van, azt oda kell vinni, ha nem viszik oda, súlyos hiányok keletkeznek. Kihal a település, ami esetleg ezer éve létezik.

Egy ország vonatkozásában ugyan ez a technika. Fel kell számolni, az ország értékteremtő tevékenységét, önellátó képességét. Meg kell akadályozni, bármi áron. A még meglévő termékek piacra jutását, (BKV nem az Ikarusztól rendel buszokat, felszámolni a cukorgyárakat, megtagadni a szerződött termények átvételét, esetleg átvenni, de ki nem fizetni, megrendelni, és elvégeztetni a munkát, de ki nem fizetni), és államilag megteremteni mindezen tisztességtelenségek jogi hátterét.

Röviden és összefoglalva, minden intézkedéssel azt kell elérni, hogy az embereknek, családoknak, az államnak, szükségleteik megoldásához pénzre legyen szükségük, de tőlük ezt a pénzt, bármi áron meg kell vonni.

2,- Az önellátás felszámolásával, az addig élelmiszert termelő családokat, városi polgárrá lehet átalakítani. A városokban olyan lakásokat kell építeni, amikhez nem tartozik pince, és kamra, tehát egy hétnél hosszabb idejű ellátás szükséges anyagai nem tárolhatók, ezzel legalább heti szinten kikényszeríthető, hogy a városi polgár PÉNZÉRT élelmet vásároljon. Ezt a szükségletet, illetve ennek a kielégítését, a közellátást monopolizálni kell, ezzel máris tőlünk függ az adott terület élete vagy éhhalála.

 3.- Olyan szintű munkanélküliséget kell teremteni, hogy az emberek egymás ellen is kijátszhatók legyenek, egy-egy kereseti lehetőség megszerzése kapcsán.

Fel kell számolni, a nemzeti, az adott nemzet fiataljaiból válogatás nélkül szervezett haderőt, és a munkanélküliségből menekülő, megbízhatóan irányítható emberekből, zsoldoshadsereget kell szervezni. Ezt a haderőt, lehetőleg a nemzetétől távol kell tartani.

   Nagyjából, a teljesség igénye nélkül, ezen ismérvek mentén alakítják a mi helyzetünket is.

  Ami nálunk ez után következne, az Amerikában, már napi gyakorlat.

Itt nem kell Amerika! Ez még Magyarország, és az is marad.

( 2. És látám, és ímé egy fehér ló, és a rajta ülőnél ijj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön.”)

 Amerikában, egy jól sikerült biztosítási csalásra alapozva, már megszervezték a lakosság ellen bevethető „terrorelhárító” hadsereget. Igaz, hogy ez valójában terror megvalósító, de ez egy hatalom oldaláról egy nemzettel, egy lakossággal szemben nem kimondható. El kell fogadtatni az emberekkel, hogy minden gazemberség értük történik, és ha ezt elhiszik, akkor semmi baj. Sajnos sokan elhiszik.

  Ha valaki nem tudná a két torony történetét, nézzen utána műszaki, és biztosítási téren. Azt fogja találni, hogy a tornyok, összedőlésük előtt, már bontásra voltak érettek. Eredeti tulajdonosuk, menekülve a súlyos költségtől, bagóért eladták őket. Az új tulajok, kőkeményen bebiztosították azokat. Az után, történt, ami történt, de ahhoz, az araboknak igen kevés közük volt. Mindössze annyi, hogy közülük kiválasztottakat képeztek ki Amerikában pilótának.

  A bekövetkező események sokak számára köztudottak voltak, csak erről AZ ÉRINTETTEKET  (az áldozatokat), meg a lakosságot, nem tájékoztatták.

Beszédes, hogy az akkori tulajdonosok fajából 1 azaz egy darab ember sem tartózkodott a tornyokban  az akciók idején. Az áldozatok, akiket kíméletlen kegyetlenséggel, a belőlük élők pusztítottak el, nem tartoztak a tulajok fajához.

   Mi volt ennek a minősíthetetlenül tisztességtelen eljárásnak a motívuma és haszna?

  Több is volt.

Elsődlegesen politikai. Az államok a fokozódó elnyomás miatt, egyre jobban félni kényszerülnek a néptől. Ez a félelem egyenes késztetés, hogy egy biztonsági hadsereget képezzenek ki és fegyverezzenek fel a nemzetek ellen.

  Ezt nem tudhatja a nép. Bármely nemzet, ezen felindulva, haragjában, bármilyen vesztességek árán is a pokolba küldené órák alatt az ilyen állam minden vezetőjét. Mára megszűnt, a „kommunista veszély” felszámolta önmagát a szovjet fenyegetés. Kellett egy ok, egy hihető ok, amivel indokolva, létrehozható, egy biztonsági haderő. Nem külső, de belső fenyegetés kellett, hogy az állam terrorhadserege, az adott nemzet szállásterületén, (értsd, saját hazájában) kaphasson felhatalmazást, bármilyen spontán megmozdulás vérbefojtására. Erre találták ki a tornyok esetét, és még mindig vannak embertömegek, akik ezeket a vakításokat elhiszik.

  Másodlagosan gazdasági.

A gazdasági motiváció nyilvánvaló. A műszakilag kiöregedett tornyok, tíz éven belül ledőltek volna. Ráadásul, nem is önmagukba, ahogyan az történt, hanem amilyen magasak voltak, olyan távolságba tarolták volna le a környéket, feldőlve, mint egy krumpliszsák, súlyos kártérítési és büntető pereknek kitéve tulajdonosaikat. Elbontásuk, tetemes költség a tulajdonosnak. Ha viszont tetemes biztosításokat kötnek rá, ahogy a „rossz nyelvek” beszélik, és a tornyok terrortámadás miatt semmisülnek meg, akkor jár a biztosítási összeg.

Az egészben a két legaljasabb dolog, hogy a rengeteg amerikai életet odadobták azért, hogy a terrortámadás mese hihetőbb legyen, a nép számára. Ekkora aljasságot ugyanis, a becsületes nép, nem tud elképzelni, inkább elfogadja a terrorista hantát. A gazdaságilag leggusztustalanabb ebben az egészben, hogy az Amerikai biztosítók, akik károsultak lettek az esemény kapcsán, mint ha csak tudták volna, mi fog történni, bebiztosították magukat európai biztosítóknál.

Így történhetett, hogy az amerikai csalás árát európai biztosítóknak kellett megfizetni.

   A dolog műszaki része.

A tornyok, még a képzetlen emberek számára is láthatóan, irányított robbantásoktól dőltek le. Csak így tudtak, saját alapterületük közelében képződő törmelékhegyeket képezni. Meg kell nézni a felvételeket. Szinte függőlegesen, mint egy teleszkópos antenna, az alsó szinteken kezdődően csúszott össze az egész. Erre csak irányított robbantás képes.

  Ennyit a terrorizmusról, amit állami terroristák valósítanak meg saját népük ellen.

   A dörgölőzésben jártas magyar vezetés is ezen a pályán halad. Bár nálunk, semmilyen fegyveres beavatkozást igénylő esetet nem produkáltak még, (reméljük, nem is fognak) pártunk és kormányunk, már itt is létrehozta a terrorkülönítmény alapjait. Nem kell sok uralkodási idő ahhoz, hogy nálunk is, mint Amerikában, bárkire rámondva, a terrorizmus vádját, a nekik nem tetsző embereket eltüntessék, (Recsk, Guantanamó), vagy egyoldalú „tűzharcban” a nyílt utcán lemészárolják. Nem a bűnözőket, azok nem számítanak, csak a hazafiakat, akiktől félnek.

 

A fent leírtak, a magánvéleményemet tartalmazzák! Aki a tényekre kíváncsi, nyomozzon utánuk. Ez a szöveg tényállítást nem tartalmaz.

 

Béla László

 

Violence in the space command.

Who want to push the decisions of the peace törekvőket, ie 95% of humanity.
Quote of the Bible:
John jelenésekről 6 / 4
4.És came, another red horse, and he's sat down, to be given to take away peace from the earth, and that people kill each other, and there was given to a large sword. "
We know that the terrestrial civilization, the critical last days before a change lives.
"What is really in the book of Revelation?" Is, I claimed earlier explained in detail what the Bible says about these times. Who not only looks like, even willing to see, all that can be implemented in practice, which is here and I am writing.
   The real curse of the world, to reign in the power of money or a few thousand people, or their ancestors, have set themselves the objective 905 in the destruction of the Hungarians.
Humiliating military kudarcaikból understood, if difficult, to the Hungarians, forces are unable to eradicate. They tried to religion, inkvizícióval, Bonfire, but it brought no success. The Hungarians békeszeretete, together with human relationships, has enabled the nation to the fact that her religion is forced to turn himself in favor.
That said, some information obtained through this easier than without it, but it has not turned the nation against the religion, and he could not cause significant damage. Nowadays, when the priest, the church of God's Word, rather than the evil igéjeként says the sincere believers, to which party to vote on this at the moment is much more damaging to the nation than ever before.
  This is psychology. The One type mass hypnosis.
. The essence of hypnosis is that the meeting leader (in this case the priest) saying a lot of irrefutable truth, to convince students that the unconditional confidence. When and for whom the trust is established, as the soldiers, without thinking of all the instructions to accept and act according. To these, the otherwise excellent, intelligent people would say to the driver that he should lie down in front of the train, because this is the order of power, and will protect them from the consequences, maybe even do it. They trust their leader.
When I cut them into small pieces of the train, find out too late that the driver is exceptionally not tell the truth.
  Returning to the basic questions of how to trash a paper slice powers conferred, and even with this help, many millions of intelligent people over the power to build, it is proven effective in the Methodology.
  1, - Whatever subtle way, shall be terminated in the region's ability of self-sufficiency. This is for families, primarily the elimination of farms the village for the elimination of small family farms.
So. ceases to value jobs in the villages, but this ceases, the ability to self-sufficiency as well. After this, if only the rest of the world must be separated from the area, (post, rail) and it becomes impossible to live. People, especially young people, relocates. There will be no children in the village, you must (be) excluded from the school.
What we need is to be brought forth, if not brought forth a serious shortage. Die from the town, which may be thousands of years there.
One of the country, although this technique. Should be abolished, the country's value-creating activities, self-sufficiency. It must be prevented at any cost. The remaining market access for products, (Public Transport buses, not the Icarus from the Hungarian factory orders, removal of factories contracted to produce refuse to accept it may take, but who do not pay, order, and the work performed but not paid), and all these state-created unfairness of the legal background.
Briefly and in summary, all measures should be made to the people, families, the State needs money to resolve this need, but from them that the money must be withdrawn at any cost.
2, - the self-removal, while producing food for families in urban citizen can be transformed. The cities are homes to be built, we do not include basement, pantry, and, therefore, longer than a week supply of needed materials can not be stored, thus enforceable at least a week, to citizens of the city money to buy food. This need and this satisfaction, the public service is to be monopoly to, this is already our lives depend on the specific area or starvation.
 3 - at a level of unemployment should be created so that people against each other can be circumvented, for a possible acquisition in relation to a claim.
Should be eliminated, the national, the nation's organized fiataljaiból indiscriminate force, and fleeing from unemployment and reliably manage people, to organize a mercenary. This force, preferably in the nemzetétől must be kept away.
   Roughly, a non-exhaustive, these factors along into our location as well.
  As we follow after this, in America, has a daily practice.
You do not need America! This is Hungarian Country and will remain so.
(2 And I looked, and behold a white horse, and him that sat well ijj; and the crown was given unto him, came out and overpowered, and to win. ")
 America, on the basis of a successful insurance fraud, has been organized against the able-bodied population of the "counter-terror" military. It is true that it actually implements of terror, but it is a power in the side of a nation, a people can not be said against. It must be accepted by the people that made them all the rascality, and if you believe, then fine. Unfortunately, many people believe.
  If I do not know the two towers of the history, look into the technical, and insurance fields. You will find that the towers before the collapse, has been ripe for demolition. Original owner to escape serious charges, they were sold for a song. The new owner, they are firmly secured. After they happened, what happened, but to the Arabs was very little to do. Is only to selection of the pilots trained in America.
  The resulting events were known to many people, this is only the people concerned (the victims), the population was not informed.
Eloquent to the former owners race a man is a piece not present in the towers of the actions at the time. The victims, who were ruthless cruelty, the people destroyed them, did not belong to the owner slaughtered.
   What was the motive and the procedure can not be described as unfair advantages?
  Several had.
Primarily political. The states due to the increasing repression, forced to become more afraid of the people. This fear is a straight urge to train a security army and gun fit up against the nations.
  I do not know the people. Any nation, including excitement, anger, even at the cost of any losses and send to hell for all hours during such a state leader. Now gone, the "communist threat" removed himself to the Soviet threat. I needed a reason, a plausible reason, thereby giving the reasons to create a security force. No external, but internal threats, he had to terrorhadserege the state, the nation's Residential site (ie, in your own country) is authorized to receive any spontaneous protest stop killing. This is found in the case of the towers, and there are still masses of people who believe they blind items
  In the alternative marketing.
The economic motivation is clear. Technically old towers, ten years have leaned Moreover, not even on their own, as it happened, but as high, had been kept at a distance from the area, leaned as sack of potatoes, severe and punitive damages in lawsuits exposed to their owners. Pulling down, a considerable cost to the owner. If, however, substantial insurance, it is concluded, as the "bad language" is spoken, and because of terrorist attacks destroyed the towers, it involves the insurance payments.
The whole of the two meanest thing that has thrown a lot of American lives to terrorist attacks hihetőbb story to the people. Indeed, so much dirt, honest people can not imagine more acceptable to the terrorist Khanty. Economically outrageous this whole, the American insurance companies, who have been victims of the events concerned, than if they had known what would happen, secured themselves a European insurers.
So it was that the U.S. insurers had to pay the price for fraud.
   The technical part of things.
The towers, even unskilled people is apparently directed explosions due to leaned down. The only way they could, on its own floor space near the train mountains of debris formed. It should be seen in the footage. Almost vertically, like a telescopic antenna, the lower levels from the sliding of the whole. There is only capable of controlled explosions.
  So much for terrorism, which constitutes state terrorism against their own people.
   Flattery in The Hungarian government is also experienced in this path. Although we, in any case requiring armed intervention is not produced, (hope they will not), our party and our government, here we established the foundations of Terror detachment. You do not have much time to reign, that we, like America, anyone saying it, accused of terrorism, they are not pleasing to the people to hide, (Recsk, Guantanamo), or unilateral "shootouts" slaughtered on the high street. Not the criminals, they do not count, only the patriots who have been party.

As shown above, the private opinions included! Those who want the facts, investigate them. This text does not contain any allegations.

Laszlo Bela

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr362272104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása