évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kormány ötletel

2010.09.07. 22:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

A zsiarnoki fosztogatás csúcsokat döntöget

 

 

  A mai Magyar közéletben, meghatározó szerepet, meghatározott ember tölt be.

A többit kirekesztették. Csak az a baj, hogy a nemzetet nem lehet kirekeszteni.

A nemzet itt van, él, és ha szerényen is, de hallatja a hangját. Ez a hang egyre erősödik, és ettől viszketnek, a zsíros fosztogatók.

Lehet Mástól is, de arról nem beszélnek. Jöttek csapatostól, találkoztak pártunk és kormányunk vadonatúj prominens embereivel, és utasitották, pontosabban figyelmeztették őket, hogy nem jó szemmel nézik, a nemzeti oldal erősödését, ezért a magyar veretés, (bocs) vezetés, sürgősen „kezelje” a helyzetet.

  Hát kezeli!

Elődeik az ő hallgatólagos beleegyezésükkel  tönkre akarták tenni ezt a hazát.

  Ez csak részben sikerült. Sokakat tudtak olyan helyzetbe hozni, hogy képzettségüktől, emberi értékeiktől függetlenül, hajléktalanokká váltak. Ez a tendencia, csak erősödni fog, hacsak a kormány nem lép, a magyar gazdaság gyors és eredményes felélesztése irányában.

Hogyan?

Például úgy, hogy megtiltja az állam cégeinek külföldi buszok, vasúti járművek, kerékpárok és motorkerékpárok beszerzését.

  Igaz, ezeket a háttériparokat rendre szétverték, de megrendelések birtokában, főnixmadárként élednének újjá. Igaz ezt az IMF megtiltotta, de mit ad helyette?

Kamatot! Kösz, nem kérjük.

  Ilyen intézkedésektől ódzkodik a Viktoriánus kormány, pedig ezzel „kezelhetné” a nemzeti oldal erősödésének kérdését, ha már utasították, vagy felkérték.

  Hogy mégis tegyen valamit, zsiros rugóra járó fejéből az pattant ki, hogy meg kellene büntetni a hajléktalanokat.

   Tényleg nagy ötlet. Közeledünk Amerikához?  -ahol az utcán járó embert a rendőr megkérdezheti, mennyi pénze van, és ha nincs adott összege, akkor „csavargásért” előállíthatja?  Bravó! Igazi zsíros észjárás. Az a szabadság amit ők megengednek, amit nem, azt szerintük, meg sem tehetjük. Ebből lett elég.

  Előbb bezárjuk a gyárat, ahol az ember dolgozott, mikor kifogynak a tartalékai akkor kibtesszük az utcára, és amikor már semmi pénze sincsen, akkor pénzbírsággal sújtjuk szabálysértésért, ami köztudottan elzárásra változtatható.

    Nem a hajléktalanokat kellene ebben az országban bebörtönözni, hanem a hazaárulókat, mindjárt jobban élnénk, és még hajléktalanok sem lennének.

  Ha erre a kormány képtelen, vagy nem hajlandó, akkor le kell váltani.

Békésen érvényre juttatni egy nemzeti bizalmatlansági indítványt, kiírni egy kötelező népszavazást, ahol valamit, minden állampolgárnak mondania kell.

Amit mond, az ő dolga, és az ő titka, de mondjon. Ne a zsirosok mondják meg végre, minek kell itt történnie. Ennek eredménye függvényében új választást elrendelni, ha kell, hátha a magyarok, végre olyan kormányt választanak, aki élhetővé teszi a hazát számukra.

   Ígéretekből, behajtási engedélyekből, bármi, új jogcímen kitalált illetékekből, a hajléktalanok, vagy az aluljárókban dohányzók bírságaiból, fedezhetők a „terrorelhárítás” költségei, de nem lehet enni adni az éhezőknek, és fedelet adni a hajléktalanoknak.

  Hagyni kell dolgozni ezt a nemzetet, mert becsületességre, és alkotásra született, nem lopásra, csalásra és hazugságra.

 

Béla László

 

 

The peaks zsiarnoki raid decides


  The Hungarian public life today, a decisive role to play in one set.
The rest were driven out. The only problem is that the nation can not be ousted.
The nation is here, alive and, if modestly, but her voice is heard. This voice is growing, and may be itchy, greasy raiders.
Maybe someone else can, but do not talk about. Swarm came, they met prominent men of our party and our government all-new, and instructed him specifically warned them not to make a good visual look at the strength of the national side, so the Hungarian beat instructing
, (sorry) leadership is urgently "treat" the situation.
  Well managed!
Tacit consent of his predecessors tried to destroy this Hungarian beat instructing, (sorry) leadership is urgently "treat" the situation.
  Well managed!
Tacit consent of his predecessors tried to destroy this Hungarian beat instructing, (sorry) leadership is urgently "treat" the situation.
  Well managed!
Tacit consent of his predecessors tried to destroy this country
..
  This is only partly successful. Many are in a position to be able to empowering human valuables, regardless of becoming homeless. This trend will only intensify unless the government does not enter the Hungarian economy towards a revival of the rapid and effective.
How?
For example, by prohibiting foreign companies in the state buses, rail vehicles, bicycles and motorcycles purchase.
  True, they smashed the background industries, respectively, but orders his possession, would be reborn as a phoenix bird. It is true that the IMF has prohibited, but what will replace it?
Interest! Thanks, please do not.
  Such measures reluctant to Victorian Government, and thereby "manage the" strengthening of the national side issue, if you've already ordered or requested.
  How do they do something, greasy springs associated with the head popped out, it should be punished to the homeless.
   Really great idea. Approaching America? Involving people in the street, where a police officer might ask, how much money, and if there is no specific amount, then "csavargásért" be produced? Bravo! Real-fat mentality.
  First, close the factory where the man worked, when I run out of reserves to fuck you in the street, and when there is no money, infringement can be levied a fine, imprisonment which is known to be changed.
    The homeless should not be imprisoned in this country, but the traitors, they would soon be better, and still would not be homeless.
  If so, the government is unable, or unwilling, they must be replaced.
Peacefully to enforce a national letter of censure, to write a binding referendum in which something that every citizen should resign.
What he says is his job and his secret, but to say. The rich do not say it out, what should happen here. As a result of a function to order a new election, if need be, perhaps, the Hungarians, finally elected a government who is at home makes them a homeland.
   Promises, debt collection licenses, whatever, invented a new title charges, the homeless, smokers or underpasses punishment earned money that can be covered by the "counter-terrorism 'charges, but no food for the hungry, the homeless and provide cover.
  Should be allowed to work in the nation, because honesty and creativity, is not to steal, cheat and lie.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr292279073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása