évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az elejét találtam, kiegészítettem

2010.09.12. 00:38 | béla lászló | Szólj hozzá!

A fasizmus tűzmadara, már rég feltörte a tojáshéját.

 

Merre halad a világ?

 

 

  A fasizmus az emberiség felszámolója. Mindig, az emberek telhetetlenségéből indul el. Apellálva a türelemre, a jogosulatlan kiváltságok ígéretével, hatalmas erőket képes megmozdítani.

    Az újkor mérhetetlen pusztításai, kivétel nélkül a fasizmus eredményei.

 

Mi a fasizmus?

   Egy társadalmi kinövés, egy kóros daganat, ami az emberiség egészséges testébe gyökeret eresztve, azon élősködve, addig fejlődik, ameddig az egész test, vele együtt el nem pusztul.

  A test egésze számára, mindaddig nem okoz gondokat, nem gerjeszt tüneteket, ameddig kellően meg nem erősödik. Problémát először akkor okoz, mikor már kellően megerősödött. Ekkorra viszont, nemzetközi összefogás nélkül kiirthatatlan.

 

Honnan ismerhető fel?

    A szándékairól, és cselekedeteiről.

Elpusztíthatatlan főgyökere, a kiválasztottság hangsúlyozása. Egy kisebb, vagy nagyobb csoporttal elhitetve, hogy különb minden más embernél, bármit végrehajtani kész magot lehet létrehozni.

   Ez a kemény mag, levetkőzi emberi gátlásait, semminek kezdi nézni a körülöttük élő, a kiszemelt csoporthoz nem tartozó embereket. A kiválasztottság „biztos tudatában” hajlandó egymást támogatni, bármilyen jó, vagy aljas ügyről legyen is szó. Ez a feltétel nélküli összetartás, nagyon eredményessé teszi törekvéseiket. Nincsenek kérdések, nincsenek gátlások, nincs „betyárbecsület”

Van helyette törtetés, erőszak, hazugság, tolvajlás, és álszent porhintés.

   Ez a szemlélet az emberek között, vagy hatezer éve fogalmazódott meg először.  Azóta is létezik. Fő és oldalgyökereivel, (templomosok, szabadkőmüvesek) mélyen befúrta magát az emberiség testébe. Ezeken át szívja fel, a többi ember munkája során létrejövő javakat, és könnyű helyzetéből következően, parazita módjára, mint egy rákos daganat, egyfolytában nő.

 

Az immunválasz sokáig elmarad.

    Az egészséges szervezet, az őt károsító változásokkal szemben, hamar ad megfelelő választ. Ez a fasiszta, cionista törekvésekkel szemben, sokáig nem jön létre.

Nem jön létre azért, mert ahogy a fasiszta rák megjelenik, növekedése a nagy egész számára, pozitív gyarapodásnak tűnik. Nincs ellenállás az emberekben azért sem, mert a jó szándéknak álcázott fosztogatást, ügyes csúsztatásokkal, sokáig sikerül a fejlődés fontos részeként beállítani. Ameddig ezt sikerül elfogadtatni, a daganat akadálytalanul növekszik.

   Ha veszélybe kerül a hazugságvár, összeomlását megakadályozandó, bármilyen aljasság megengedett. (W.T.C. felrobbantása, civil emberekkel, tűzoltókkal, élő egyenes közvetítésben)

 

  Az antiszemitizmus

 

Amit a fasiszta terjeszkedés szeretne, azt felvállalni, annak hátrányait, a vele szemben való ellenállást elviselni nem hajlandó. Ez egyszerű okból, fasiszta voltát tagadva, megpróbál vallási paraván mögé bújni. Aki itt támadni meri aljasságait, azt azonnal antiszemitának bélyegzi. Megkísérli úgy feltüntetni, mint ha, nem az elkövetett gaztettei, hanem vallási,faji hovatartozása miatt támadnák.  Hosszú évtizedek alatt, elérte, hogy az emberek tudatában, a sémi csoportok, a fasizmus fő ellenségeiként tűnjenek fel. Ez is egy évszázados, de inkább évezredes átverés. Hasonló ahhoz, mint amikor a sémi fajon belül gyilkolták egymást a zelóták, görbe késeikkel, és az orvgyilkos kezdett leghangosabban kiabálni.

Ő kezdte legintenzívebben kergetni a „gyilkost”, hogy maga gyanúba se kerüljön. Mára ez a trükk, már keveseket, és egyre kevesebbet téveszt meg.

Az antiszemita jelző átértékelődik. Mára azt a felvilágosult embert jelöli, aki átlát a sémi hazugsághálón, és a maga területén védelmi lépéseket tesz.

Nem mondhatom, hogy felér egy Nobel-békedijal, mert mára azt is sikerült lealázni, de mindenképpen elkezdte harcát a világ békéjéért. Alapjában a szó megalkotása is hazugság, mert azt sugallja, hogy egy emberrel, a fajtája, vagy a vallása miatt van baj. Nem! A hazug, törtető, mások vagyonára szemet vető, azt ellopó, a munkát elkerülő, élősködő embereket utasítja el egyre inkább a világ emberisége, függetlenül attól, hogy milyen valláshoz, fajhoz, vagy csoporthoz tartoznak. Az antiszemitázás, eddig csodafegyver volt. Akit ezzel illettek, az sértve érezte magát, valami rossz elkövetőjeként szégyenkezett. Nem kell szégyenkezni. Arról a sémi fajon kívül, a világ egyetlen embere sem tehet, hogy az a rengeteg pusztító törekvés, amit az emberiség napról napra erősebben elutasít, legnagyobb részben, a sémi emberek működése következtében valósul meg. Mára, ezeknek a törekvéseknek az akadályozása, a megalapozatlan hatalmának felszámolása, az emberiség túlélésének legfontosabb kérdésévé lépett elő.

Hogyan pusztít a ragály?

  Ahogyan a történelem hajnalán Egyiptomba, úgy később a világ sok nemzetébe beszivárgott. Ahogy Egyiptomban József, a hatalom legfőbb gyakorlói közé lépett elő, ugyanúgy telepszenek a nemzetekre az újkori Józsefek. Mikor hatalomhoz jutnak, azonnal intenzív pusztításba kezdenek. Kikezdik az adott nemzet identitását, kisajátítják és eltorzítják a kultúráját, saját kezükbe vennék a gazdaságát, és minden lehetséges módon zavart keltenek. Aki ezt észreveszi, netán kifogásolja, az „antiszemita”. A világ első, mind a mai napig egyetlen eredményes antiszemitái, az egyiptomiak voltak. Hosszú időn át, magas kultúrával fenn is maradt a birodalmuk, és nem került sémi fennhatóság alá.

Sajnos nem így a többi népek, nemzetek. Nem is lenne akkora baj, ha ez nem a pusztulásokat hozná. Történelmi szinten nyomon követhető mit hozott a sémi befurakodás az adott népek életébe.

A Római birodalom.

 73-ban Júdea végleges legyőzésével a feltörekvő kiválasztottak veszélye megszűnni látszott. A Vespasianust (6979) Titust (7981) követő Domitianus (8196), megengedte a gazdag júdeaiak betelepülését római polgárként. Ettől kezdve vált, összeomlásáig, a római birodalom, a sémi világuralom első bástyájává. Onnan kiindulva hozták létre a Német-Római birodalmat, ami az esztelen hódítási, népirtási törekvései ( Pl.: 907 Pozsonyi csata, a magyarok kiirtásáért) és elszenvedett kudarcai miatt, stabilitását vesztette. A régi jövevény polgárok, a figyelem elterelésére, az emberek megosztására, elterjesztették a természet elleni fajtalanságot, az erkölcstelenséget, a korrupciót, amit még a római birodalom sem tudott túlélni.

    A nyílt harchoz gyenge és gyáva, mindig másokat használ fel. A régmúlt helyett, nézzünk napjaink világára.

Franciaország ma.

   A liberális jelszavakat hangoztatók, elérték, hogy olyan tömegű bevándorló él Franciaországban, aki már kijátszható az őslakosok ellen, és ezt működtetik is maximálisan. Most, hogy a kormány megelégelte, és egy részüktől megszabadul, kígyót-békát kiabálnak, és az EU. kontráz hozzá.

Egy francia ismerősöm szerint, már nincs gazdag Vallon, Gall, vagy Flamand,

pénze, csak egy társaságnak van igazán. Ki lehet találni melyiknek.

Svájcban

Sem jobb a helyzet. Állandóan emelkedő árak, alig financírozható élet.

És jön a „jó” tanács: át kell menni a németekhez, feléért be lehet vásárolni.

Erre int a svájci, egy ismert nemzetközi jelet, és azt mondja, ha beledöglik is fenntartja a saját kereskedelmét, és nem viszi idegenbe a pénzét.

Anglia

A legrégebben és legkönnyebben megosztható. A meglévő vallási ellentéteket további feszültségforrásokkal, a bevándorlókkal tetézve, szinte lehetetlen egységesen fellépni az ország pusztítása ellen. Politikájába bele lehet erőszakolni, a mások érdekeiért vívott, komoly gazdasági és emberáldozatokkal járó háborút.

A Németek,

Akiknél a sémi pénzhatalom bölcsőjét ringatták, és akiknek a tudása és precizitása révén oly sok hasznot húztak, ma szintén az általuk gerjesztett bevándorlástól szenvednek. A háborúkban is elárulták őket. A második háborúba, éppen a sémi embargó kényszerítette Németországot. Ha ezt valaki meg meri látni, az azonnal antiszemita. Akire ezt mondják, egyenesítse ki a gerincét, és legyen büszke rá, mert nem szégyeníti a nemzetét, hanem óvja a romlástól. Egy nemzetet a megalkuvás és beletörődés szégyenít, a becsületért való kiállás soha.

Amerika

A világ csodája. Az amerikai átlagpolgár, a világ leg béketűrőbb és türelmesebb embere. Aki becsületes munkája terhe mellett eltűri, hogy évtizedeken át, értelmetlen gyilkos háborúkba rángassák, hogy ennek gazdasági, és emberi terheit rárakják, hogy szabadságát, újabb és újabb címeken, a valószínűtlenség határáig korlátozzák, hogy folyamatos rettegésben tartsák, hogy napról-napra egyre jobban kifosszák, hogy hozzátartozóit, polgártársait, egy szaftos üzlet miatt, az épületekkel együtt felrobbantsák, az türelmes. Türelmes azért, mert nem kereste meg, a történések valódi okát, türelmes azért, mert nem koncolta fel a felelősöket. Lehet, hogy már az amerikai ember türelme is fogytán?

És a Magyarok?!

Mennyire nem teljesítik történelmi feladatukat. Hogy hagyták magukat így lepusztítani, az a másik csoda. Meg kell változtatni a dolgok folyását, fel kell ismerni, az emberek szándékát, hátterét. Nem szabad meghátrálni, és a pusztítást támogatni csak azért, nehogy fasisztának, uram bocsá’ antiszemitának, esetleg rasszistának bélyegezzék. Mint már írtam, szerintem ezek a jelzők, nehéz kövek, amik azokra hullnak vissza, akik dobálják őket. Húzódjunk félre, hogy el ne találjon, és legyünk büszkék rá, hogy még élünk, és mi vagyunk a célpont.

Ez nem jelent mást, mint az erőt, ami a hitünkben van kódolva, és amitől ugy félnek a pusztítók, mint semmi mástól.

 

Béla László

 

    Fascism phoenix bird, has long since been broken in the egg.

Which way goes the world?


  
Fascism is the liquidator of humanity. Always, the greed of people start. matter of patience, the undue privileges promised, huge forces are able to move it.
    
The immense destruction caused by modern times, without exception, the results of fascism.

What is Fascism?
   A social excrescence, a tumor disease, which is the root of humanity letting a healthy body, the parasite alive, until a way to grow until the whole body, it does not die with him.
  The body as a whole, will not cause problems, do not generate symptoms which are not properly reinforced. It causes a problem for the first time when I have enough strength. By then, however, international cooperation without the ineradicable.

How do you recognize?
    
The intentions and the actions.
Indestructible main roots of the chosen emphasis. A smaller or a larger group into the belief that differences in all other people, made ready for seeds to create anything.
   This is the hard core, strip human inhibitions, nothing will start to look around them to live, people do not belong to the target group. In the chosen "secure in the knowledge" is willing to support each other, any good, or lousy case is also discussed. This unconditional solidarity, of results makes it very aspirations. No questions, no inhibitions, no "outlaw of honor"
Instead I have ambition, violence, lies, thievery, hypocrisy, and dust sandings.
   This attitude among the people, or six thousand years ago, first formulated. Still exists. The main and side roots (Templars, Freemasons) buried itself deep into the human body. To pick up on these, other people's work during the resulting good and easy to position at, parasitic way, like a cancerous tumor, growing continuously.

The immune response to short for a long time.
    A healthy body, the organism changes over him, and quickly give an adequate response. This is a fascist, Zionist aspirations for a long time is not created.
Is not created because of the way the fascist cancer appears to increase throughout the large, positive seems to grow. There is no resistance in humans is not because of pillage disguised as good intentions, lies a clever, long time we set up an important part of development. As long as we accept it, the cancer is growing smoothly.
   When danger is waiting for the lie, in order to prevent the collapse of any atrocity is permissible. (WTC blowing up, civil people, fire department, a straight live coverage)
 
  Anti-Semitism

What I would like to expand the fascist, I assume, its drawbacks, the resistance to it is not willing to tolerate. This is a simple reason, fascist nature of denying religious try to hide behind the screen. Anyone who dares to attack in infamy, have it stamped an anti-Semite. Attempting to appear as if he is not committed to the villain's actions, but also religious, because of race attack. During the long decades, reaching to the people aware of the Semitic groups, the main enemies of fascism Mioni Get out of it. This is a century old, but rather age-old scam. Similar to the Semitic race than when each was murdered within a zealot, bent knives, and the assassin began to shout loudest.
He began his most intense chase the "killer", you're not being implicated. Today, this trick has few, and fewer and fewer misses it.
Signal to evaluate the anti-Semitic. Today, it represents the enlightened people who see through the Semitic Lies, and the defense in his steps.
I can not tell that to come up with a Nobel Peace Prize, because now I have managed to salvage, but it began to struggle for peace in the world. Basically it is creating a lie, because it suggests that a man of nature, or because of religion is wrong. No! A liar, a climber, others eye seed wealth, it steals the bypass work, people reject the parasite growing in the world of humanity, no matter what religion, race or group. The anti-Semitic sticker, has secret weapon was. Who is this fit, the hurt he felt ashamed of the perpetrators of something bad. Not to be ashamed of. Than that of the Semitic race, the only man in the world can not make that much of the destructive drive, which strongly rejects the human race every day, for the most part, the Semitic people are a result of the operation takes place. Today, these efforts to hinder, elimination of the power of the foundation of human survival has become the biggest issue.
How devastating the epidemic?
  As in Egypt at the dawn of history, so many nations of the world's infiltrated. Like Joseph in Egypt, the exercise of power among the principal stepped forward, just sit in the modern nations of Joseph. When power becomes immediately begin intensive destruction. Erode the nation's identity, elvaszik and distort the culture of their own hands would the economy, and in every possible way to confusion. Anyone who sees this or if you object, the "antisemitic". The world's first and still the only effective anti-Semites, the Egyptians were. For a long time, there remained a high culture of the empire, and were not Semitic sovereignty.
Unfortunately, not so the other peoples and nations. It would not be as big a problem if it is not the destruction of any kind. Taken at the historic track what the Semitic insinuation that people's lives.
The Roman Empire.
 73 in the final defeat of Judea in selected emerging threat seemed to vanish. The Vespasian (69-79), Titus (79-81) after Domitian (81-96), allowing the rich men of Juda settlement of Roman citizens. From then on, it became the collapse of the Roman Empire, the first bastion of the Semitic world domination. DPRK was established in the German-Roman empire, which is insane conquest, genocide efforts (eg: 907 Battle of Bratislava, the Magyars to kill), and suffered because of failures, lost stability. The old stranger in public, diverting attention of people to share, spread the perversion of nature against the immorality and corruption, which even the Roman empire could not survive.
    The fight opened weak and cowardly, still others are using. The past, instead look in today's world.
France today.
   The liberal slogans proclaim reached out to a mass of immigrants living in France, who had been against the circumvention of the indigenous population, and this is also operated fully. Now that the government's tired, and a little saved, snakes, frogs shouting, and the EU. to back-pedal.
A French acquaintance of mine that is no longer a rich Vallon, Gauls, or Flemish,
money is really only one company. You get the idea whom.
Switzerland
Neither are better. Constantly rising prices, paid little life.
And it is a "good" advice: to go over to the Germans, half may be purchased.
Int this, the Swiss, a well-known international symbol, and says if he dies it is maintaining its own trade and not take away your money.
England
The oldest and most easily divisible. The existing religious conflicts more power sources, coupled with the immigrants, almost impossible to consistently act against the destruction of the country. Policies may be included rape, in the interests of others, struggle, serious economic and war casualties with loss.
The Germans,
Who cradled the cradle of the Semitic Money is power, and whose knowledge and precision through so much benefit from today are also excited by the immigration suffer. The war is betrayed. The second war was the Semitic embargo had forced Germany. If anyone should dare to see it, instant anti-Semite. Whom it is said, straighten the spine, and be proud of him because he does not shame the nation, but also protects the corruption. In a nation of compromise and acquiescence shame and honor in standing up for ever.
America
The world wonders. The U.S. average citizen of the world's most peaceful and tolerant man. Anyone who tolerates pain of honest work that for decades, pointless wars assassin pull to the economic and human burden put him to leave, with new titles, and the improbability of the border are restricted to maintain constant fear that every day more and more drained off to relatives, fellow citizens, a juicy business because of the blow up buildings with the patient. Patient because he is not looking, the real cause of what happened and patient because they did not kill those responsible. You may have the American people's patience is running out?
And the Hungarians?
How does not fulfill the historic task. Allowed themselves to destroy it, is another miracle. We need to change the course of things, it must be recognized that people's intention and background. Should not retreat, and the destruction promoted just to avoid fascist, sir, made available 'anti-Semite, possibly racist stamp. As I have already written, I think these markers, heavy stones, which fall to return to those who throw them. Pull over, so as not to find, and we are proud of that, yet we live, and we're a target.
This does not mean anything like the force, which is encoded in our faith, and destructive to the party causing Looks like nothing else.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr42289648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása