évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

" Ez a harc lesz a végső "

2010.09.26. 22:57 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ez a harc lesz a végső

 

  De hála Istennek, a legvégső.

 

Nem lesz több átverés,  hazugság , kifosztás, és más igazságtalanság a Földön.

Nem véletlenül választottam írásom címének, az internacionálé szövegének, egyik jellemző részét.

  A gonosz, elhatalmasodott a földön. Elképesztő hatalmától, elbizakodott, szemtelen, és ebből adódóan minden jóérzésű ember számára undorító lett.

Az emberiség a földön, békességre, szeretetre, igazságra, és gondtalan, akadálytalan életre született. Nem tegnap, hanem nagyon rég.

  Kultúrája, tudati szintje, a ma ismert szintet, már sok tízezer évvel ez előtt, messze meghaladta. Ez, az „ős” emberiség ismerte a jövőt. Tudta a várható változásokat, és használt olyan tudati technológiákat, amelyeket ma hihetetlen állításnak gondolunk, és létezésüket mérlegelés nélkül elutasítjuk.

  Egy világméretű csillagászati katasztrófa, ennek az emberiségnek, jelentős részét elpusztította, más részét, eredeti szálláshelyének elhagyására kényszerítette. Ebben a katasztrófában fellazult az összetartozás tudata.

  Megsemmisült az a tudati háló, ami az embereket oly módon tette egy közösséggé, ahogyan egy madár, vagy halraj, egymással gondolati (telepatikus)

kapcsolatban állva, azonnal egyszerre és azonos cél érdekében volt képes cselekedni.  Ez az egység, generációkon át hiányzott. Visszaállítására erős igény mutatkozott. Egy, az ősi civilizációból megmaradt túlélő csoport, Egyiptomban telepedett le. Ősi tudásának foszlányos emlékéből, megkísérelte helyreállítani az emberek valamikori egységét. Ez gondolati, tudati síkon már nem működött, de ismertek töredékesen egy megoldást, amivel tárgyi úton létrehozható lett volna az egység. Ennek egyik első eszközei voltak, a piramisok. Bár hibátlanul, működőképesen építették meg őket, a szakadozott ősi emlékekből, már nem tudták felidézni a lehetséges használatuk pontos módját.

  Ez vezetett a földön élő emberiség, mai tragédiájához.

A piramis segítségével, és helytelen használatával, olyan kaput nyitottak meg, melyen át, földi „vízummal” nem rendelkező, más civilizációkból már eredményesen kiutasított, gonosz entitások tudtak bejönni. Ezek, kiválasztottak maguknak egy csoportot az emberiségből, és a saját személyiségük formájára alakították. Ezt a csoportot elkápráztatták ember feletti csodákkal. Elhitették velük, hogy ők az egy igaz Isten küldöttei, és a jóság és emberi előre haladás érdekében járnak.  Alkalmassá tették őket, a nagy haszonnal folytatható kereskedelemre, a matematikai ismeretek gyors elsajátítására és használatára, a helyes, és eredményes  készlet-gazdálkodásra, az erőszak gátlástalan alkalmazására, képmutatásra, megtévesztésre.

  Mindezekkel a pozitív és negatív tulajdonságokkal felruházva, ez a csoport, megkezdte veszélyes működését a földön. A beszivárgott, magas intelligenciájú, rosszindulatú idegen entitások pedig, kiragadták a tudategyesítés, és irányítás, a piramisok, működésének ellenőrzését, a piramisépítők, az ősi kultúrának emlékét még ismerők kezéből.  Kiválasztottaiknak elmondták, hogy az anyagi alapon működő tudatbefolyásoló rendszer, csak akkor fog működni, ha azt a föld minden kitüntetett pontján, erre alkalmas épületekkel, katedrálisokkal, katonai objektumokkal kiegészítik. Ehhez ezer év sem volt elég, de a rendszer nagy része már létrejött, és az emberiség kárára, jelenleg is működik.

  Igaz, ehhez súlyos áldozatokkal járó keresztes háborúkat, inkvizíciós rettegést, és sok egyéb embertelen dolgot kellett végrehajtani. Sikerült. A hálózat felállt.

A világot ma megnyomorító hatalom, az emberi gondolatok befolyásolására is képes eszköztárral uralkodik az emberiség felett. Noha mindenkinek terhére van ez a helyzet, mégsem tesz senki komolyabb lépéseket ellene. Az univerzum, jó szándékú, békeszerető idegen entitásai pedig, jobbára tétlenül nézik a földi helyzet alakulását, Igaz, Jézus eljövetelével, tettek egy komoly kísérletet, a szeretet és a becsületesség talajára épülő közös tudati háló visszaállítására, de abban az időben, a gonoszság feltörekvőben volt, és az emberiség, még nem szenvedett eleget ahhoz, hogy megfelelő számban és mértékben utasítsa el a gonoszságot. Ezt a „követet” simán meg lehetett gyilkolni, és ezt meg is tették.

  Megtették, sőt a javukra is fordították. Jézus halálán felháborodott, igazságért kiáltó, jószándékú emberek tömegéből hoztak létre egy szervezetet, amit mára, világméretűvé duzzasztottak. Vezetését, a mai napig szigorú kézben tartják.

Céljuk, a világuralom kiépítése érdekében, gátlástalanul felhasználják.

A jelenleg ismertnél nagyobb kárt, csak azért nem okoz, mert alapjait a Jézusi tanítások képezik, és az ettől való durva eltérések, mindenki előtt lelepleznék, a szervezet valódi szándékát. Éppen ebből az okból van útjába, a globalista liberális hatalomnak, a világon minden olyan nép, aki iszlám, vagy más, nem keresztény hitét megőrizve, mentes maradt a tudatmódosítástól. Durva erőszakkal, újkori keresztes háborúkkal, próbálja elpusztítani őket.

  Az univerzum jó szándékú entitásai, mára megelégelték a föld vajúdását, az emberiség szenvedését. Mára az emberiség is szenvedett annyit, hogy a sötétség, önzés, tolvajlás, és hazugság uralmát, egyöntetűen elutasítja. Kedvező talajra talál, a támogató idegen entitások segítsége, amit már kétezer évvel ezelőtt megígértek, és ma már egyre láthatóbban, be is tartanak.

Ezt a tényt, a gonosz erő rég ismeri, Az emberiség nagyobb része nem.

A gonosz erő ideje lejárt. Végéhez ért az, az idő, amikor sorban teljesülő törekvései feletti örömében, kajánul vigyoroghat az emberiség arcába.

 A tisztesség, éppúgy, mint jézus idejében, meg fogja kapni az idegen entitások, az univerzum hatékony segítségét, amivel örökre száműzhetjük a földről az ellenségességet, erőszakot, hazugságot, tolvajlást, és háborút.

A gonosz, ma mindent elkövet, és ameddig cselekvőképessége lesz, mindent el fog követni, hatalmának megőrzéséért. Ez nehéz, és egyre nehezedő helyzetet teremt, de ez már egy rövid idő. Kibírjuk,  kibírhatjuk, és ki kell bírnunk!

 

Béla László

 

This battle will be the ultimate

  But thank God, as a last resort.

No more deception, lies, despoilment, and other injustices in the world.
Not by chance that I chose my story title, the text of the International, a typical part.
  The evil, a huge one on the ground. Amazing power, presumptuous, impertinent, and therefore all the decent people was disgusting.
The human race on earth, peace, love, truth, and carefree, life was smooth. Not yesterday, but a very long time.
  Culture, level of consciousness, a level known today, has tens of thousands of years before this, by far exceeded. This is the "ancestor" of mankind knew of the future. Did the expected changes, and used a technology of consciousness, which I think an incredible claim, and their existence is rejected without consideration.
  A global astronomical catastrophe, this humanity, destroyed a significant part of the other part of the original forced to leave the accommodation. In this disaster, loose sense of togetherness.
  Destroyed in the consciousness of the net, which is the way people made it a community, as a bird, or a school of fish, another thought (telepathy)
connected to it, both immediately and in the same end, was able to act. That unit was missing generations. There was a strong demand for restoration. One of the ancient civilization remaining survivors group, settled in Egypt. Ancient fragmentary knowledge of his memory, tried to restore the old unity of the people. This thought, consciousness level, has not worked, but the fragments of a known solution, which would create a tangible way the unit. One of the first instruments were the pyramids. While perfectly working order built upon them, the Broken ancient memories, they could no longer recall the exact method of use is possible.
  This led to a live human on earth, today's tragedy.
Through the pyramid, and inappropriate use, a door opened, through which a ground "visa", which have not been effectively expelled by other civilizations, evil entities were able to enter. They, themselves selected a group of people and their personalities shaped form. This group of astonished people over miracles. They were led to believe that they are a true messenger of God and the goodness and human progress in order to go forward. Adapted them to continue the great benefits of trade, the rapid acquisition and use of mathematical knowledge, is correct, and effective set of management, the ruthless application of violence, hypocrisy, deceit.
  With all the positive and negative characteristics to dispose of, this group has begun a dangerous operation on the ground. The infiltrated, highly intelligent, and malevolent alien entities, snatched the sense of union, and management of the pyramids, the operation control of the pyramid, an ancient culture is familiar with the memory of his hands. Selected people have said that the material basis of consciousness affecting the operating system will only work if it has any special point of land, suitable buildings, katedrálisokkal, military objects are complementary. To do this, a thousand years was not enough, but a large part of the system has been established, and to the detriment of humanity, is currently working.
  True, this severe painful crusades, inquisitorial terrors, and many other inhumane things had to be made. I made it. The network stood up.
The world today, crippling power of human thoughts can influence the tool over the reigns of humanity. While everyone is against this situation, it does not make one more serious steps against it. The universe, in good faith, peace and entities of foreign, mostly passively looking at the ground situation, it is true, the coming of Jesus, made a serious attempt, love and honesty soils are based on a common network to restore consciousness, but at the same time, the evil was steadily growing in , and mankind has not yet suffered enough to dismiss the appropriate number and extent of the evil. This "command" could kill it cleanly, and it did so.
  Have even translated for their benefit as well. Jesus' death indignant cry for justice, well-intentioned people with a body mass has been established, which is now, globalization swollen. Leadership is still a strict hand-held.
Their goal is world domination in order to develop, are used unscrupulously.
The current unknownDD more damage, just because it does not cause, because the foundations of Jesus' teachings are, and the differences from the rough, on revealing the true intention of the organization. It is for this reason is the way of the globalist liberal power in the world, all the people who, Islamic, or other non-Christian faith in preserving, remained free of tudatmódosítástól. Rough violence, wars, modern crusaders, trying to destroy them.
  Well-intentioned entities of the universe, the earth is now enough of gestation, the human suffering. Today, humanity has suffered so much, that the darkness, selfishness, stealing, lying, and domination, unanimously rejected. Favorable soil is found, the support of foreign assistance to entities that have already promised two thousand years ago, and now more and more visibility, you will also be held.
This fact, long ago recognized the evil forces, the greater part of humanity.
An evil force has expired. Now finished, the time when least satisfied over the efforts of joy, maliciously name of the man's face.
 In fairness, just as Jesus' time, will be given to a foreign entity, the universe of effective assistance, which can eliminate forever the land of hostility, violence, lying, theft, and war.
The evil, everything now, and as long to act will, everything will do, power to preserve. This is a difficult and increasingly difficult situation, but it was a short time. Stick, endurable, and should have!

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr82325621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása