évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A nagy megtévesztés

2010.09.27. 23:00 | béla lászló | Szólj hozzá!

Hervad a szegfű, aszalódik, a narancs zsugorodik a pajzs.

 

 

Figyelve a választási plakátokat ez a jelenség látszik. Egyre inkább nem igyekeznek a pártok, jelültjeik pártállását azonosítani.

Rájöttek a magyar választók, kitől mi várható.

Egyedül a Jobbik meri vállalni identitását a magyar nép előtt.

Megértettük, mit jelentett a felhívás, ami szerint, bárkire szavazhatunk, csak a Jobbikra nem. Kérdés, ki akarja nekünk megtiltani?

Ha az országot tönkretevő, kiárusító és szétlopó politikusbűnözők, az keveseket érdekel. Ha a külföldről beszivárgó „befektetők”, akik a mi adópénzünkből kapott állami támogatást „fektetik be” jó haszonért, ez kimondottan nevetséges.

Szabad ennyire butának nézni egy népet?

Lehet hogy bután viselkedünk, egzisztenciális félelemből, rosszul értelmezett pacifizmusból, vagy bármi más megfontolásból. De hülyék nem vagyunk!

Akik a változatlanságra, a Fidesz hatalmi tobzódására szavaztak, bizonyára ezt akarták. Ők, a szavazópolgárok negyede. Ez az egynegyed hozott létre, kétharmados többséget. Ezt csak azért tehette, mert mások, akik belefáradtak már a tolvajlás elviselésébe, egyszerűen nem mentek el szavazni.

Talán úgy gondolják, gondolták, hogy az effajta visszaélésekhez nem adják szavazatukat.

De! Sajnos adják! Így lehet az egynegyedből kétharmad.

Az ország állapotáért, a történésekért, a hatalmi visszaélésekért, minden, szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár felelős.

Aki a fosztogatásra, hazugságra szavaz, az azért felelős. Aki nem szeretné, de nem szavaz ellene, az pedig azért.

  Nem várhatjuk el másoktól, hogy számunkra is kikaparják a tűzből a sültgesztenyét, mi pedig, majd jóízűen elfogyasztjuk.

Különösen nem akkor, ha a mi részvételünk, a „gesztenye kikaparásában”,

semmilyen terhet nem jelent. Mindössze el kell menni szavazni, és jó helyre kell tenni a X-et. Ezt rajtunk kívül senki nem tudja, tehát nem lehet ránk semmilyen megkülönböztető hatással. Ennyit meg kell érnie a túlélésnek.

Menjünk el szavazni, és érjük el a tényleges változást. Ne menjünk önként az ingoványra.

 

Béla László

 

Wilt of carnation, dry, the orange of the shield is shrinking.


Watching the election posters, this phenomenon appears. Increasingly, the parties do not seek, jelültjeik identify party affiliation.
They found out the Hungarian electorate, from whom we expected.
Only the better measure to assume the identity of the Hungarian people.
We understood what it meant to call that says, vote for anyone, not just the Jobbik. The question is, who wants to ban us?
If you are destroying the country, and your thief on Sale politician-criminals, the few people interested. If the foreign infiltration "investors" who are our tax money received state aid "invested in" good profits, it is specifically ridiculous.
Free to watch a nation so stupid?
That can behave stupidly, existential fear, pacifizmusból poorly understood, or whatever other reasons. But we're not stupid!
Who have no change, the power tobzódására voted for Fidesz, this is certainly wanted. They are, a quarter of the voters. This quarter has created a two-thirds majority. I could have done so only because others, who are already tired of the toleration of theft, is simply not going to vote.
Maybe they think they thought that such abuses do not give their votes.
But! Unfortunately, given! So it can be a two-thirds negyedből.
The country's state of the történésekért, abuse of power, all Hungarian citizens responsible for voting.
Who is pillaging, lying to vote, are responsible for. Who does not want to, but not vote against it, and that is why.
  Can not expect others to us is scraped out of the fire sültgesztenyét, and we then eat heartily.
Especially not when our participation, a "chestnut kikaparásában"
does not represent any burden. Just have to go to vote, and a good place to do the X's. Nobody knows it but us, so we can not be any discriminatory impact. That's all you need to settle for survival.
Let's go out to vote, and we reach a real change.
Do not go voluntarily to the quagmire.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr82328270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása