évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hatalmas öngól.

2010.09.28. 07:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

Öngól a narancs kapuba?

 

Mégis csak kikényszeríthető, a szólásszabadság.

A Felcsút-Magyarország focimeccsen megszokott, mégis felháborító incidens történt. A „bíró”, lesre hivatkozva, nem adta meg, a magyar csapat egyik játékosának érvényes szabályos gólját. A magyar csapat, megóvta a meccset.

A videofelvételekből kiderült, szó sem volt lesről. A Felcsút, minden játékosa, gyakorlatilag az egész csapat, közelebb volt a saját kapujához, mint az inkriminált magyar játékos a gólpassz idején.

A rossz bírói döntést vizsgálva, még nem sikerült annak okát kideríteni.

Az a feltevés, nem látszik valószínűnek, hogy a bíró vak, vagy gyengén látó lenne, mert a pályát akadálytalanul megtalálta. A vizsgálatnak azt kell kideríteni, hogy a bírót lefizették, megfélemlítették, vagy saját szándéka szerint csalt.

Amennyiben a korrupció, vagy az önként elkövetett csalás bebizonyosodik, az adott játékvezetőt, el is tilthatják a játékvezetéstől, mert az ilyen magatartás, a sport tisztaságát ássa alá.

  Félretéve a tréfát, a magyar közmédiák, Fidesz érdekek szerin cenzúrázzák

műsoraikat. A diktatúrának ilyen megnyilvánulása, a jelenleg hatályos magyar alkotmányba, és a választási törvénybe ütközik.

Az OVB. Állásfoglalásával, ez a jogsértés megszüntethetőnek látszik.

Ebből adódóan előfordulhat, hogy az egyenlő esélyek megteremtése érdekében, a választási kampány végnapjaiban, a közmédiák, sokkal többször kell, hogy sugározzák a ki cenzúrázott Jobbik kampányfilmet, mint bármely más párt anyagát.

   Ez hatalmas öngól a Fidesznek. Sokkal jobb, és még eredményesebb is lenne, becsületesen és őszintén játszani, mert a magyarság, minden ellenkező vélekedés dacára, nem hülye.

 

Béla László

 

Own goal of the orange goal?

Yet only be enforced, the freedom of speech.
The UK-Felcsút usual football game, yet outrageous incident occurred. The "judge", and handling the ground is not given, the Hungarian team is one of the regular players in a valid goal. The Hungarian team, sheltered in the game.
The video recording showed there was no public telecommunications. The Felcsút, all players, virtually the entire team, was closer to the gate of his own, as the incriminating assists at the time of the Hungarian players.
The bad judicial decisions examined, I have not managed to find its cause.
The assumption does not seem likely that the judge is blind or visually impaired would be a hindrance because the track is found. The test must find out whether the judge bribed, intimidated, or cheated by their own intention.
If the corruption, fraud or voluntarily found the umpires, they also prohibit the játékvezetéstől, because such practices undermine the purity of sport.
  The joke aside, the Hungarian public media, Fidesz interests serine censored
air TV programs. The manifestation of such a dictatorship, the current Hungarian constitution and the electoral law.
The NEC. Resolution, this offense seems to be removed.
Consequently, it may happen that in order to create a level playing field, dying in the election campaign, the public media, much more than that to broadcast the censored Jobbik kampányfilmet than any other party's material.
   This is a huge own goal for Fidesz. Much better, and it would be even better, honestly and sincerely to play because of the Hungarians, in spite of any contrary belief, not stupid.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr882328659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása