évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A magyarok megkapták

2010.10.04. 13:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

A magyarok megkapták.

 

 

A magyarok megkapták a Fideszt.

 

Megkapták, mert megérdemlik, ahogy a reklámban mondják.

Megkapták Orbánostól, Tarlósostól, Schmitt Pálostól, Izraerlestől, Magyarüldözésestől, úgy, ahogy Isten megteremtette, egyben és csorbítatlanul.

  Ahogy ezt a viktoriánus kabinet eddigi tevékenységéből is látni, továbbra is biztosítva lesz, az ország fojtogatása. Lehet majd, az MNB-nek, a külföldi érdekeknek megfelelő szinten tartani a Forint árfolyamát. Ha emlékszünk még néhány évre, amikor a nagy devizahitel behúzás folyt, a magyar vállalatok azon keseregtek, hogy a forint túl erős. Ez nehezítette az exportot, ezzel csökkentve a nemzet jövedelmét, és tönkretéve, csődbe hajszolva sok magyar vállalatot. De nem csak erre volt jó, az erős forint. Jó volt arra is, hogy kevés forint kifizetése mellett, sok valutatartozást lehessen jegyezni, a magyar hitelesek számláin.

  Miután a tartozások bejegyzése megtörtént, nehogy a magyar túl jól érezze magát, azonnal beütött a „válság”.

  Nem akarta senki, ez úgy „jött”, mint a gyorsvonat, menetrend szerint, és azonnal másfélszer annyival tartozott minden hiteles, mint amennyit kapott. Ez volt a hiszékenység ára. És még mennyi minden.

Ha már ezt benyeltük, rátettünk még egy lapáttal. Bojkottáltuk a választást, pontosabban, a magyar állampolgárok egynegyede tevőlegesen, a magyarok távolmaradásukkal támogatták a fennálló helyzet kialakulását, és megerősítését.

Éljünk hát benne, ahogy tudunk. Aki erre szavazott, az örvendezzen, aki nem ment el szavazni, az ne panaszkodjon. Zokszó nélkül vegye tudomásul, hogy

továbbra sem lesz elszámoltatás, továbbra is takargatják egymást a felelősök.

Folytatódik a terror, bűnözőként kezelik azt a magyart a saját hazájában, aki fel mer szólalni a bűnözés ellen. Továbbra sem áll talpra a magyar ipar, a sok kiváló magyar szakember, itthon, a multik kegyelemkenyerén tengődhet, vagy elmehet messze, ha pénzt akar keresni. Igen! El akarnak űzni bennünket. Nem fegyverrel, de a mocskos pénzükkel. Nem megyünk!

Megvárjuk, amíg megjön a segítség, mert megjön.

Emberi oldalról, csak annak lehet segíteni, aki elfogadja. Magyarország nagyon kis mértékben fogadta el tettekben. Még szavazni sem volt hajlandó elmenni érte.

Végül is érthető. Az egzisztenciális félelmek, a jobb békességben sínylődni, mint súlyos viták után jól élni, érthető szemlélet. Ösi magyar tulajdonság a béke szeretete. A magyarság, ha harcolt, erre mindig mások kényszerítették. Maga elhatározásából soha sem támadott meg senkit.

Az a „magyar virtus” amivel a világ elismerését kivívta, mindig a támadások eredményes visszaverésével valósult meg. Ma is él ez a virtus, csak éppen ellenség nincsen. A jelenlegi ellenség, sunyin, barátnak álcázva pusztít, és ezt a magyarok, meg nem támadnák. Nem! Akkor sem, ha már belepusztulnak.

Nálunk még mindig ismeretlen a „baráti tűz”. Az ellenséget lemészároljuk, de a barátot akkor sem támadjuk, ha van egy „kis” hibája.

Ezért nem lehet emberi módon segíteni a Magyarokon.

Szerencsére itt az idő.  Isten is megelégelte már a magyarok szenvedését.

  Elsöpri a pusztítást erről a népről úgy, hogy a magyarnak semmi erőszak ne száradjon a lelkén. Elsöpri, mint a tornádó, hogy a magyar, megőrizhesse békés természetét, és ne váljon hasonlatossá pusztítóihoz.

Azt, hogy addig hogyan élünk, ha már emberi oldalról nem fogadtunk el segítséget, a békés természetünknek köszönhetjük. Addig oda tartjuk a másik arcunkat is, hagy püföljék kedvükre.  Arról a kevésről, aki mégsem hagyná, arról pedig el hisszük, hogy fasiszta, hogy rosszat akar.

Ha később rájövünk, hogy tévedtünk, bocsánatot kérünk, és ők, nem fogják elutasítani, hiszen a magyarság legnagyobb szívű magjából valók.

 

Béla László

The Hungarians have been received.


The Hungarians had the Fidesz.

Received as they deserve, as they say in advertising.
Orbánostól received, Tarlósostól, Schmitt Pálostól, Izraerlestől, Magyarüldözésestől, the way God created, and also csorbítatlanul.
  As this activity is to see our Victorian cabinet, continue to be ensured, the country's strangulation. Maybe then, the MNB, the foreign interest in maintaining the forint. If you remember a few years when there was a large indentation of foreign currency, the Hungarian company's lamenting that the forint is too strong. It is difficult to export, thus reducing the income of the nation, and destroying, hajszolva many Hungarian companies into bankruptcy. But this was not just a good, strong forint. It was good also to be paid next few forint, many valutatartozást be noted in the accounts of authentic Hungarian.
  Once the debt is registered, so as not to feel too good Hungarian, affixed to the immediate "crisis".
  He did not want nobody, so it "was" like a train, schedule, and immediately all belonged to one and half times as much credible than they received. This was the price of gullibility. And yet many things.
If you already have this benyeltük, yet he put a shovel. Boycotted the election, more precisely, a quarter of the Hungarian citizens actively, the Hungarians távolmaradásukkal supported the development of the situation, and grow.
I live with him as we can. Who voted for this, to rejoice, who did not go to vote, do not complain. Without complaint please note that
accountability will still continue to be responsible to each other takargatják.
To continue the terror, the Hungarians are treated as criminals in his own country, who dares to speak up against the crime. There is still recovering from the Hungarian industry, with many excellent professionals in Hungarian, Hungary, the multinational kegyelemkenyerén tengődhet, or you can go far if you want to earn money. Yes! They want to expel us. No weapon, but the dirty their money. We will not go!
We will wait until he comes to help because he comes.
Human side, only to be helped, who accepts. India has adopted a very small extent in deed.
Yet neither was willing to go vote for it.
After all, understandable. The existential fears of the peace sínylődni better than to live well after serious debate and clear thinking. Hungarian property in the ancient love of peace. The Hungarians, when he fought, still others were forced to do so. Own volition never attacked anyone.
The "Hungarian derring-do" which won recognition in the world, is always a reflection of successful attacks took place. Is still alive, this derring-do, but they do not have enemies. The current enemy, sunyin, disguised as a friend destroys, and that the Hungarians, it will not attack. No! Even if it is already killing me.
Is still unknown to us "friendly fire". The enemy massacred, but the friend would not attack if there is a "small" error.
Therefore it is not humanly possible to help the Hungarians.
Fortunately, now is the time. God is already tired of the suffering of the Hungarians.
  The vast destruction of this people, compiled, so that the violence is nothing to prevent drying of the Hungarian soul. Overwhelming, as a tornado, that the Hungarian, preserve the peaceful nature and does not become to resemble pusztítóihoz.
That how long we live, if you do not already have adopted human side assistance, thanks to the peaceful natures. Until then, your face is going to the other, leaving püföljék their liking. About the kevésről, who did not leave, he has to believe that fascist, wants to harm.
If later we realize that we were wrong, apologize, and they will not be rejected, because the seeds are from the Hungarian biggest-hearted.

Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr102343884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása