évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ajka! Mi van a háttérben?

2010.10.06. 09:17 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mi van a háttérben?

   Szörnyűséges az, az ipari katasztrófa, ami Ajka környékét letarolta.

Elfogadhatatlan, hogy egyik pillanatról a másikra, emberek haljanak meg, a nagyobb profitért. Elfogadni képtelenség, hogy családok százai, olyan puskaporos hordón üljenek, amely egyik pillanatról a másikra, bárki szándékából, vagy mulasztásából, a megélhetés alapját jelentő termőföldeket, a családok életterét jelentő portákat pusztíthat el.

   További kérdéseket vet fel, a történések időpontja, és ebből következően, a lehetséges háttere.

  Vajon véletlen e, maga az esemény?

Vajon véletlen e. hogy éppen a választások után két nappal esett?

Vajon, nem fogja e, egy későbbi vizsgálat megállapítani, hogy „terrorista” támadás következménye?

Vajon megnevezik, és megbüntetik érte a felelősöket, vagy a Hajdúbéthez, az

M0 hídépítéshez, vagy a közép Európa viszonylatában is jelentős, Bábolnai komplexum tönkretételéhez hasonlóan, „nem ártettünk hozzá” lesz a válasz.

A „kommunista” Kínában, a tejmérgezés kapcsán, fejek hullottak. Nálunk, a Hajdúbét-ért, miniszterelnöki bársonyszék volt a „büntetés”.

Miféle rend működik, az öreg Európában, ezen belül Magyarországon?

  Tudom, hogy nem lehetünk teljesen mentesek, a külföldről beszivárgó hatásoktól, de mindenképpen határt kell szabni. Magyarország, és a magyar nemzet, jelenleg, (Trianon óta) a világban kis nemzetnek, országnak számít.

Ez egyszerű okból, nem engedhet meg magának olyan szemléletet, ami a nagy országok politikájában, simán elmegy. Az ilyen szemléletet, és ebből fakadó cselekvés sorokat, ki kell zárni, a magyar életből.

Nem fordulhat elő, hogy politikai érdekek mentén, ezrek életét áldozza be, bármilyen csoport. Az sem, hogy hasonló motivációkkal létesítményeket semmisítsenek meg. Ezt egy nagy ország kibírja, de mi nem. Főként nem, hogy ezzel zsarolják a lakosságot, a nemzetet, és ilyen indokkal hozzanak, vagy szervezzenek, népirtó fegyveres erőket.

Béla László

 

What is the background?
   The horror of industrial disaster, which enrolled His lips around.
It is unacceptable that a sudden, people die, the more profit. Inability to accept that hundreds of families, sit in a powder-barrel, which is a sudden, anyone can desire, or omission of which would constitute the living land, living space for families to pose portákat pusztíthat.
   Additional issues raised at the events and, consequently, the potential background.
  Is this coincidence, the event itself?
E. Is it coincidence that just two days after the election was?
I wonder, will this not, a subsequent investigation determined that a "terrorist" attack is the consequence?
Will identify and punish those responsible for it, or Hajdúbéthez, the
M0 bridge, or in relation to Central Europe is also significant, as Bábolnai destruction complex, "it is not ártettünk" will be the answer.
The "communist" China, in the context tejmérgezés, heads fell. With us, Hajdúbét-over, the Prime Minister bársonyszék was the "punishment".
What kind of operating system, the old Europe, including Hungary?
  I know that we can not be completely free of infiltration of foreign influences, but it should be a limit. Hungary and the Hungarian nation, now, (since the Treaty of Trianon), a small nation in the world, country.

This simple reason can not afford an approach, which is the policy of large countries, goes smoothly. Such an approach, and the resulting lines of action, should be excluded from the Hungarian life.
Not occur as the political interests along the thousands of lives sacrificed in any group. Nor is it to destroy facilities similar motivations. This is a great country to withstand, but what is not. Not mainly, in order to blackmail the population, the nation, and to take such a ground, or organize, genocidal armed forces.
Laszlo Bela

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr272350039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása